?p= zonder p=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Wouter J

Wouter J

07/01/2012 18:00:13
Quote Anchor link
Pepijn ---:
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.

Dat moet je langzamer typen. Hier op PHPhulp doen wij moeten om juist en correct een antwoord te geven, dan moet jij ook moeite doen om correct te vragen:
>>Nee, ik heb geen dyslectie. Ik tieyh gewoon veel te snel.

Pepijn:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?

Ja, waarom vraag je het niet op het forum? Aan een site iets vragen is niet echt geweldig, kleine kans dat de site een antwoord geeft. De site moet het hebben van de gebruikers, en jij bent een van die gebruikers. Dus zou jij misschien ook beter je best kunnen doen en meer zoeken en betere berichten schrijven?

Pepijn ---:
geef aub een voorbeeld

Dit vind ik de leukste. Jij doet 0 moeite, jij geeft zelf geen code, maar wij moeten wel code geven en moeite doen?

Offtopic:
Voor het geval ik weer een mail krijg, dit is wel persoonlijk bedoelt, maar natuurlijk niet agressief...


@Aar, ook Chrome en Opera hebben spellingscontrole (safari ook denk ik).
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:40:28
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:02:14
Quote Anchor link
Safari ook ja maar ik zal er op letten.
 
Chris -

Chris -

07/01/2012 18:28:57
Quote Anchor link
Pepijn, dit is je derde en laatste waarschuwing. Dit is overigens alleen nog maar voor dit topic en niet al je andere.

Let op de vragen die je stelt. Als je hulp nodig heb en leden geven je antwoorden, ga dan niet opeens zeggen "Waarom zou ik het aan PHPHulp vragen?". Het is hier ook géén afhaal-chinees, dus verwacht niet dat je een kant-en-klare oplossing krijg. We geven je hulp, tips en trucs en geven je gerust links naar tutorials die je kan doornemen. Als je echter wilt dat iemand het voor jou maakt, maak dan een vacature aan.

Laat dit alsjeblieft de laatste waarschuwing zijn voor een langere periode, je hebt er nu al een aantal staan!
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:39:56
Quote Anchor link
Dus... laten we Pepijn op z'n vingers tikken voor z'n Nederlands.

Terwijl Wouter J post : Hier op PHPhulp doen wij moeten om juist en correct een antwoord te geven.

Die zin houdt geen steek. Doen wij WAT wij moeten om ....

Z'n correctie zegt : Ik tyh gewoon veel te snel, ipv ik typ gewoon veel te snel.

tyh? :s

Pepijn zegt : Waarom zou ik het aan phphulp vragen?
Waarom wel? Laatst had er iemand iets gepost, en hij werd gehackt. Dus... zijn vraag is nogal redelijk goed.


En niet agressief bedoeld? Als je mikt op een moderator die waarschuwing geeft omwille van dit. Vind ik het nogal redelijk agressief. Anders zou je deze post niet maken. :)
Gewijzigd op 07/01/2012 18:46:06 door Ken DC
 
Eddy B

Eddy B

07/01/2012 18:43:29
Quote Anchor link
Vanaf nu gaan we verder ontopic.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:44:12
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 07/01/2012 18:43:29:
Vanaf nu gaan we verder ontopic.

wou ik net zeggen
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:44:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 07/01/2012 18:43:29:
Vanaf nu gaan we verder ontopic.

Okeej.
Gewijzigd op 07/01/2012 18:44:53 door Ken DC
 
Pim -

Pim -

07/01/2012 18:50:13
Quote Anchor link
Ik geloof dat de vraag dan al beantwoord is.
Let verder op remote file inclusion.
 
Wouter J

Wouter J

07/01/2012 18:53:30
Quote Anchor link
@Ken DC, zoooo ik maak een typfout!!! Phoehee, is dat even erg. Dat doe ik ook zo vaak... :S

En iedereen weet dat wij hier op veiligheid letten en dat wij dat met sitechecks testen. En hacken, wat er vaak gebeurd is een redirect naar phphulp of google ofzo. Zo erg is dat ook weer niet...

Maar ontopic:

Pepijn, heb je de .htaccess file wel in de root gezet? En heet het echt .htaccess (dus zonder bestandsnaam)?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:53:40
Quote Anchor link
Ja, ik ben degene die gehackt was.
Toch heel aardig van die gast... -.-
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 18:56:27
Quote Anchor link
Wouter J op 07/01/2012 18:53:30:
@Ken DC, zoooo ik maak een typfout!!! Phoehee, is dat even erg. Dat doe ik ook zo vaak... :S

En iedereen weet dat wij hier op veiligheid letten en dat wij dat met sitechecks testen. En hacken, wat er vaak gebeurd is een redirect naar phphulp of google ofzo. Zo erg is dat ook weer niet...

Maar ontopic:

Pepijn, heb je de .htaccess file wel in de root gezet? En heet het echt .htaccess (dus zonder bestandsnaam)?


Aangezien JIJ eerst off topic gaat en dan een on topic reply biedt.
Waarom iemand uitlachen omdat hij zegt dat z'n Nederlands niet goed is, terwijl jij wel even ver de fout in gaat?

En tuurlijk let iedereen op veiligheid. Maar om dan iemand te hacken voor de lol terwijl deze site voor HULP dient. Lijkt het me niet gehoord om zoiets te flikken. Ik vind het gewoon zielig als je op deze site bent gekomen om hulp te vragen/bieden, en dan zomaar even mensen loopt te hacken.

On topic : Kijk vorige post. :)
 
Jens erd

Jens erd

07/01/2012 19:04:03
Quote Anchor link
Bij deze stel ik voor dat we geen antwoord meer geven op de vraag van de Ts zolang hij het zelf vertikt een fatsoenlijk bericht te schrijven. Een d/t die ergens mist alaaf, maar dit slaat alles. Ik voel mij als onderdeel van dit forum totaal niet serieus genomen als ik dit onder ogen krijg.

@ken, schei alsjeblieft uit. Behalve dat die post van jou óók vol staat met spelfouten heeft het totaal geen toegevoegde waarde in dit topic. evenals de vier bovenstaande berichten.

@pepijn, lees de oplossingen die gegeven worden op de eerste pagina. Aar en Bram geven 2 oplossingen die prima moeten werken. Mocht het niet lukken, post dan wat je hebt en een duidelijk vraag erbij. Uiteindelijk gaat het wel lukken, maar "het moet van beide kanten komen" zoals men altijd zegt.
Gewijzigd op 07/01/2012 19:04:50 door Jens erd
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 19:37:59
Quote Anchor link
Beste Ken,

Ik was diegene die als eerste offtopic ging. Ik mag, omdat ik moderator ben, gebruikers op hun gedrag aanspreken. (Eventueel een waarschuwing geven)

Quote:
Waarom iemand uitlachen omdat hij zegt dat z'n Nederlands niet goed is, terwijl jij wel even ver de fout in gaat?

Daar ging het mij helemaal niet om. Als je mijn eerste reactie goed had gelezen had je kunnen zien dat ik zei dat iedereen wel eens (spel)fouten maakt. Het ging mij erom dat er zoveel spelfouten in zaten dat ik de vraag niet eens snapte. En dat is met alle topics zo. (Die door Pepijn zijn aangemaakt)

Ik, en veel meer mensen ergeren zich hieraan, en zoals ik al zei ben ik bevoegd om er wat van te zeggen.

Pepijn is al meerdere malen (zowel in topics als via PM) gewaarschuwd voor zijn gedrag dus is de reactie/sanctie van Chris volkomen terecht.

Niels
Gewijzigd op 07/01/2012 19:40:59 door Niels K
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 19:44:40
Quote Anchor link
@ Jens. Schei zelf uit. Jij bent niet eens een moderator. Dus hoeft niemand van jou iets te pikken. Ik ben hier op dit forum om geholpen te worden, en misschien anderen te helpen als ik kan. Verder denk ik niet dat iemand op het gebruik van de Nederlandse taal moet letten, tenzij ze effectief niks begrijpen van de vraag.
En de reden waarom IK zoveel fouten maak, is omdat ik vlaams ben, niet Nederlands.
Ik dacht dat deze forum BE & NL was in plaats van dat iedereen perfect NL moest kunnen. :)

@ Niels. Ik begrijp je post en leg me hierbij neer. Argument is denk ik al opgelost en iedereen werd erop gewezen on topic te blijven.
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 19:50:29
Quote Anchor link
Quote:
Ik begrijp je post en leg me hierbij neer. Argument is denk ik al opgelost en iedereen werd erop gewezen on topic te blijven.

Inderdaad. Volgende offtopic reacties worden zonder pardon verwijderd. Wanneer je het er niet mee eens bent mag je mij PMen.

Pepijn weet nu ons pijnpunt en heeft nog 1 poging om dit te verbeteren.

Vanaf nu ontopic.
Gewijzigd op 07/01/2012 19:51:45 door Niels K
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 15:40:01
Quote Anchor link
Bump.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/01/2012 17:35:16
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 14:14:21:
[07-Jan-2012 06:56:15] PHP Fatal error: Call to undefined function verplaats() in /home/u657104357/public_html/index.php on line 8

dit was de laatste regel in error_log

Als je dit bedoeld, je roept een functie aan met de naam verplaats(), die niet bestaat.
Dus zorg dat PHP die kan vinden.
Dit staat verder los van mod_rewrite....
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 17:37:11
Quote Anchor link
Dat had ik al op gelost
 
Chris -

Chris -

11/01/2012 17:39:50
Quote Anchor link
Pepijn, kun je dan aangeven wat nog niet is opgelost? Zodat we je kunnen helpen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/01/2012 17:39:52
Quote Anchor link
En vanwaar die bump dan?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.