Paar vragen over server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Emrullah

Emrullah

03/12/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Heb heb het allemaal opgezet. Met de tutorial op www.i-cey.net
Apache 2.2.6 php 5.2 mysql 5.0.45 en phpmyadmin.
Server: Pentium III 128 MB ram OS: windows 2000 SP4

Heb alleen een paar probleempjes:

Error log apache:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[Sun Dec 02 17:43:13 2007] [notice] Parent: Received restart signal -- Restarting the server.
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit
nt signaled. Child process is ending.
[Sun Dec 02 17:43:14 2007] [notice] Child 1560: Released the start mutex
[Sun Dec 02 17:43:17 2007] [notice] Child 1560: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Sun Dec 02 17:43:17 2007] [notice] Child 1560: All worker threads have exited.
Error in my_thread_global_end(): 2 threads didn't exit
PHP/5.2.5 configured -- resuming normal operations
[Sun Dec 02 17:43:22 2007] [notice] Server built: Sep  5 2007 08:58:56
[Sun Dec 02 17:43:22 2007] [notice] Parent: Created child process 1532
[Sun Dec 02 17:43:24 2007] [notice] Child 1560: Child process is exiting
[Sun Dec 02 17:43:34 2007] [notice] Child 1532: Child process is running
[Sun Dec 02 17:43:34 2007] [notice] Child 1532: Acquired the start mutex.
[Sun Dec 02 17:43:34 2007] [notice] Child 1532: Starting 250 worker threads.
[Sun Dec 02 17:43:34 2007] [notice] Child 1532: Starting thread to listen on port 80.


PLus de apache icoon in mijn systeembalk is verdwenen.

En voorzover ik weet is hij niet extern te bereiken poort 80 is open.(intern bereikbaar)

Kan iemand me helpen hiermee?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emrullah
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:40:06
 
Jordi

jordi

03/12/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Tip:
instaleer je server opnieuw met xampp.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/12/2007 19:02:00
Quote Anchor link
jordi schreef op 03.12.2007 18:27:
Tip:
instaleer je server opnieuw met xampp.


Als je een standalone server hebt pak je daar dus geen WAMP/XAMPP voor. Dit is niet bedoeld om een server te draaien ookal is de mogelijkheid er wel voor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Emrullah

Emrullah

03/12/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Allemaal leuk en aardig maar ik zal nooit Campp gebruiken vindt het op mijn manier fijner werken kan iemand me helpen met mijn probleem
 
- -

- -

03/12/2007 19:21:00
Quote Anchor link
Staat in je processenlijst wel ergens httpd.exe of iets dergelijks?
 
Emrullah

Emrullah

03/12/2007 19:25:00
Quote Anchor link
Herjan schreef op 03.12.2007 19:21:
Staat in je processenlijst wel ergens httpd.exe of iets dergelijks?


Jah 2 keer zelfs
 
- -

- -

03/12/2007 19:33:00
Quote Anchor link
Dat ziet er goed uit dan. Wat zegt je access.log ervan?
 
Emrullah

Emrullah

03/12/2007 20:04:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
127.0.0.1 - - [02/Dec/2007:16:44:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 44
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:16:45:03 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 44
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:16:45:03 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:16:58:50 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:16:58:51 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 200 5156
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:06:48 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:06:49 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 401 982
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:06:55 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 200 2496
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:06:57 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/querywindow.js HTTP/1.1" 200 11069
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:06:58 +0100] "GET /PHPMyAdmin/print.css HTTP/1.1" 200 1063
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:06:57 +0100] "GET /PHPMyAdmin/main.php?lang=nl-utf-8&convcharset=iso-8859-1&collation_connection=utf8_unicode_ci&token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac HTTP/1.1" 200 53859
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:06:57 +0100] "GET /PHPMyAdmin/navigation.php?lang=nl-utf-8&convcharset=iso-8859-1&collation_connection=utf8_unicode_ci&token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac HTTP/1.1" 200 3076
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:06:59 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/navigation.js HTTP/1.1" 200 3916
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:06:58 +0100] "GET /PHPMyAdmin/phpmyadmin.css.php?token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac&js_frame=right&nocache=3558323602 HTTP/1.1" 200 20539
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:06:59 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/tooltip.js HTTP/1.1" 200 5228
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:06:59 +0100] "GET /PHPMyAdmin/phpmyadmin.css.php?token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac&js_frame=left&nocache=3558323602 HTTP/1.1" 200 3959
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_info.png HTTP/1.1" 200 234
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_help.png HTTP/1.1" 200 229
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/functions.js HTTP/1.1" 200 40801
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/item_ltr.png HTTP/1.1" 200 173
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/logo_right.png HTTP/1.1" 200 5658
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_host.png HTTP/1.1" 200 316
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_asci.png HTTP/1.1" 200 254
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_newdb.png HTTP/1.1" 200 408
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_status.png HTTP/1.1" 200 313
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_process.png HTTP/1.1" 200 362
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_engine.png HTTP/1.1" 200 362
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_vars.png HTTP/1.1" 200 306
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:00 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_reload.png HTTP/1.1" 200 245
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_rights.png HTTP/1.1" 200 512
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_db.png HTTP/1.1" 200 285
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_export.png HTTP/1.1" 200 313
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_import.png HTTP/1.1" 200 310
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_loggoff.png HTTP/1.1" 200 262
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_lang.png HTTP/1.1" 200 422
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_home.png HTTP/1.1" 200 370
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/logo_left.png HTTP/1.1" 200 6854
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_docs.png HTTP/1.1" 200 292
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_selboard.png HTTP/1.1" 200 274
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_sqlhelp.png HTTP/1.1" 200 287
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_theme.png HTTP/1.1" 200 737
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:01 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/window-new.png HTTP/1.1" 200 583
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:07:05 +0100] "GET /PHPMyAdmin/index.php?db=mysql&token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac HTTP/1.1" 200 2289
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:07:06 +0100] "GET /PHPMyAdmin/navigation.php?db=mysql&token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac HTTP/1.1" 200 12562
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:07 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_sbrowse.png HTTP/1.1" 200 197
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_sql.png HTTP/1.1" 200 322
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_search.png HTTP/1.1" 200 605
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_props.png HTTP/1.1" 200 294
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_tblops.png HTTP/1.1" 200 345
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:07:06 +0100] "GET /PHPMyAdmin/db_structure.php?db=mysql&token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac HTTP/1.1" 200 51343
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_deltbl.png HTTP/1.1" 200 364
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_tipp.png HTTP/1.1" 200 308
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/bd_browse.png HTTP/1.1" 200 265
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/error.ico HTTP/1.1" 200 318
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/bd_select.png HTTP/1.1" 200 524
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_insrow.png HTTP/1.1" 200 283
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/bd_empty.png HTTP/1.1" 200 298
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_drop.png HTTP/1.1" 200 311
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_browse.png HTTP/1.1" 200 265
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_empty.png HTTP/1.1" 200 298
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_select.png HTTP/1.1" 200 540
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/arrow_ltr.png HTTP/1.1" 200 277
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_print.png HTTP/1.1" 200 574
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_tblanalyse.png HTTP/1.1" 200 296
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:08 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_newtbl.png HTTP/1.1" 200 409
192.168.1.19 - root [02/Dec/2007:17:07:09 +0100] "GET /PHPMyAdmin/index.php?db=mysql&token=813f73b736d09a822d1d0290a8ccdaac&old_usr=root HTTP/1.1" 401 896
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:07:12 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_warn.png HTTP/1.1" 200 261
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:25 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:27 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 401 982
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:32 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 200 2496
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:33 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/querywindow.js HTTP/1.1" 200 11069
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:33 +0100] "GET /PHPMyAdmin/navigation.php?lang=nl-utf-8&convcharset=iso-8859-1&collation_connection=utf8_unicode_ci&token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d HTTP/1.1" 200 3076
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/navigation.js HTTP/1.1" 200 3916
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:33 +0100] "GET /PHPMyAdmin/main.php?lang=nl-utf-8&convcharset=iso-8859-1&collation_connection=utf8_unicode_ci&token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d HTTP/1.1" 200 53858
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:33 +0100] "GET /PHPMyAdmin/phpmyadmin.css.php?token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d&js_frame=left&nocache=3558323602 HTTP/1.1" 200 3959
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/print.css HTTP/1.1" 200 1063
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/functions.js HTTP/1.1" 200 40801
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/logo_left.png HTTP/1.1" 200 6854
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/phpmyadmin.css.php?token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d&js_frame=right&nocache=3558323602 HTTP/1.1" 200 20539
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_home.png HTTP/1.1" 200 370
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_selboard.png HTTP/1.1" 200 274
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_loggoff.png HTTP/1.1" 200 262
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_sqlhelp.png HTTP/1.1" 200 287
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_docs.png HTTP/1.1" 200 292
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_help.png HTTP/1.1" 200 229
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_info.png HTTP/1.1" 200 234
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/js/tooltip.js HTTP/1.1" 200 5228
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/item_ltr.png HTTP/1.1" 200 173
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/logo_right.png HTTP/1.1" 200 5658
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_asci.png HTTP/1.1" 200 254
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_host.png HTTP/1.1" 200 316
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_newdb.png HTTP/1.1" 200 408
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_status.png HTTP/1.1" 200 313
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_reload.png HTTP/1.1" 200 245
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_vars.png HTTP/1.1" 200 306
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_process.png HTTP/1.1" 200 362
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_engine.png HTTP/1.1" 200 362
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_rights.png HTTP/1.1" 200 512
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_export.png HTTP/1.1" 200 313
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_import.png HTTP/1.1" 200 310
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_db.png HTTP/1.1" 200 285
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_lang.png HTTP/1.1" 200 422
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:35 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/window-new.png HTTP/1.1" 200 583
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:34 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_theme.png HTTP/1.1" 200 737
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:35 +0100] "GET /PHPMyAdmin/favicon.ico HTTP/1.1" 200 18902
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:42 +0100] "GET /PHPMyAdmin/index.php?db=test&token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d HTTP/1.1" 200 2286
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:43 +0100] "GET /PHPMyAdmin/navigation.php?db=test&token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d HTTP/1.1" 200 3606
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:43 +0100] "GET /PHPMyAdmin/db_structure.php?db=test&token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d HTTP/1.1" 200 7578
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_sql.png HTTP/1.1" 200 322
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_props.png HTTP/1.1" 200 294
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_tblops.png HTTP/1.1" 200 345
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_search.png HTTP/1.1" 200 605
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_deltbl.png HTTP/1.1" 200 364
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/b_newtbl.png HTTP/1.1" 200 409
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:44 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/error.ico HTTP/1.1" 200 318
192.168.1.17 - root [02/Dec/2007:17:07:45 +0100] "GET /PHPMyAdmin/index.php?db=test&token=340fbe43a3c58c768a902c124a44841d&old_usr=root HTTP/1.1" 401 896
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:07:46 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_warn.png HTTP/1.1" 200 261
192.168.1.17 - - [02/Dec/2007:17:12:03 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:20:17 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:22:24 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:22:43 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:22:45 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:26:18 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 209
192.168.1.19 - - [02/Dec/2007:17:57:44 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 257
192.168.1.17 - - [03/Dec/2007:17:15:15 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 257
192.168.1.17 - - [03/Dec/2007:17:15:18 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 401 896
192.168.1.17 - "" [03/Dec/2007:17:15:21 +0100] "GET /PHPMyAdmin/ HTTP/1.1" 401 896
192.168.1.17 - - [03/Dec/2007:17:15:23 +0100] "GET /PHPMyAdmin/print.css HTTP/1.1" 304 -
192.168.1.17 - - [03/Dec/2007:17:15:23 +0100] "GET /PHPMyAdmin/phpmyadmin.css.php?token=671599a2f7d29dda39792dae31d72ac0&js_frame=right&nocache=3558323602 HTTP/1.1" 200 20539
192.168.1.17 - - [03/Dec/2007:17:15:23 +0100] "GET /PHPMyAdmin/themes/original/img/s_warn.png HTTP/1.1" 304 -
/code]
De access log
 
Winston Smith

Winston Smith

03/12/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Quote:
En voorzover ik weet is hij niet extern te bereiken poort 80 is open.(intern bereikbaar)
Dat ligt aan je httpd.conf of aan je router/firewall, niet aan Apache zelf. Heb je een router, dan moet je port 80 forwarden naar jouw interne ip-adres.

Edit:
En de Apache monitor start niet standaard op geloof ik, dus die moet je even naar Opstarten slepen bijvoorbeeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Emrullah

Emrullah

04/12/2007 15:04:00
Quote Anchor link
Nou ik heb het effe allemaal opniuew gedaan dan staat het apoche logotje linksonder maar na een herstart niet meer
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/12/2007 15:11:00
Quote Anchor link
Omdat de Apache monitor niet standaard opstart, zonde van je tijd geweest dus.
 
Emrullah

Emrullah

04/12/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 04.12.2007 15:11:
Omdat de Apache monitor niet standaard opstart, zonde van je tijd geweest dus.


Ik heb het volgens jij tutorial gedaan op www.i-cey.net met nieuwere software versies. Maar al is de apache moniter er niet hij staat wel aan pache
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/12/2007 15:17:00
Quote Anchor link
Wat is het probleem dan?
 
Emrullah

Emrullah

04/12/2007 15:21:00
Quote Anchor link
Dat de apache monitor in de werkbalk er niet is (Zou je mischien je tutrial kunnen aanpassen met de nieuwere versies mischien doe ik toch iets fout)

En nog een vraagje jou config van phpmyadmin bevat veel minder dan de sample waarom?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/12/2007 15:26:00
Quote Anchor link
1) Die apache monitor heb je toch niet nodig, alles werkt... wat is het probleem dan? Als je hem nodig hebt start je hem lekker op, maar ik herstart liever een service handmatig.

2) Ik wil best een nieuwe handleiding maken, betaal jij? Een handleiding is tegenwoordig niet meer nodig man, sinds de nieuwe 'installer' van PHP hoef je eigenlijk niks meer zelf te doen.

3) Je hebt tegenwoordig praktisch geen config.inc.php meer nodig, die van mij bevat geloof ik 3 regels. De rest, default instellingen, werkt prima.
 
Emrullah

Emrullah

04/12/2007 15:38:00
Quote Anchor link
Alles werkt thanks ik begrijp het.

Alleen nog een probleem namelijk

Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit
Staat af en toe in de error log
Error in my_thread_global_end(): 2 threads didn't exit
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/12/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Is eerder een MySQL bug...

http://dev.mysql.com/downloads/connector/php/

Even de laatste mysql php bestanden downloaden, vervangen en herstarten.
 
Quote Anchor link
Heb je vista, ik had hetzelfde probleem op vista namelijk xD
 
Frank -

Frank -

04/12/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 04.12.2007 15:47:
Is eerder een MySQL bug...
MySQL is een verzameling bugs, vandaar dat het begrip 'database' wordt gebruikt voor MySQL.

Verder zeg ik niks!
 
Emrullah

Emrullah

07/12/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Alles werkt maar ik wil graag dat een aantal vrienden bestanden op de server kan plaatsen en dat andere vrienden deze weer kan ophalen. Hoe kan ik dit het beste doen. Ik dacht zelf aan het opzetten van een FTP server zodat ze kunnen inloggen en bij de bestanden kunnen
 
Frank -

Frank -

07/12/2007 14:54:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.