page=....php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Neville

Neville

03/01/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Hallo, allemaal

Ik ben bezig met een site te maken, alleen ik kan niet echt php.
Dit is mijn hoofpagina, en nu zoek ik een script waarme altijd in het onderste vak waar nu de trailers staan, dat daar de nieuwe pagina komt.
Dat het zo'n systeempje is dat de URL er dan zo uit komt te zien.
http://moviechaos.nl/contact/index.php?page=toonvraag.php

Alleen dan op de hoofdpagina zelf, dat is gewoon www.moviechaos.nl
Wat hierboven staat heb ik geprobeert zelf te maken, alleen het lukte niet omdat ik mijn index nog niet gemaakt heb en ik weet niet hoedat ik hem goed moet scripten. Je komt op de bovenstaande pagina door naar deze te gaan en op stuur op te klikken.
http://moviechaos.nl/contact/maakvraag.php
Alleen dat werkt dan niet omdat de index niet bestaat.

Groetjes Neville
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:48:30
 
- wes  -

- wes -

03/01/2007 09:43:00
Quote Anchor link
ja en je vraag is?
 
Neville

Neville

03/01/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Sorry, was inderdaad een beetje vaag.
Gewoon ofdat er een simpel script voor bestaan dat de pagina´s daar weergegeven worden zodat er overal de zelfde layout is. En dat dan de pagina URl zoiets wordt als
index.php?page=toonvraag.php
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
maak gebruik van isset in_array en file_exists

Dan zouw je een redelijk goede en veilige kunnen maken:) Zo eerst zelf iets proberen en als je der niet uitkomt helpen we je maar als te graag:)

GR. mebus
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Dit doe je via switch($page){

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
switch($page){
case
"home": include "inc/home.inc" ;  break;
case
"contact": include "inc/contact.inc" ; break;
}
[
/code]

Tip:
Koop een phpboek in veel boeken wordt dit uitgebreid behandeld.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

03/01/2007 10:40:00
Quote Anchor link
Veel bibliotheken hebben ook php boeken!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:46:00
Quote Anchor link
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus
 
- -

- -

03/01/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Niet getest:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$pages
= array(
"home" => "home.php",
"register" => "user_register.php",
"guestbook" => "guestbook.php"
);
$standard = "home";
$page = issest($_GET['page']) ? $_GET['page'] : $standard;

if(in_array($page, $pages) && file_exists($pages[$page]))
{

include_once($pages[$page]);
}

else
{
include_once($pages[$standard]);
}


?>
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

03/01/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Als je dit helemaal boven in je index pagina zet dan heb je het zo, index.php?page=.... (zonder .php erachter)

Wel getest want ik gebruik het zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if(!isset($_GET['page']))  
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if($_GET['page']    ==         'index')
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if(!file_exists($_GET['page'].'.php'))
{

    $_GET['page']        =        '404';
}

?>

wat tekst met menu enzo

waar de paginas moeten komen met ?page=...,
<?php include $_GET['page'].'.php'; ?>
en als je wilt weer wat tekst.


de standaart pagina die hij laat zien in home.php
dat kan je veranderen door deze dingen te veranderen: $_GET['page'] = 'home';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:06:00
Quote Anchor link
Okee bedankt alvast allemaal, ik zou een wat dingen gaan proberen.
Ik had al een PHP boek: PHP 5 en MySQL De basis
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe wat voor een code moet ik gebruiken dat die pagina in een bepaalde tabel komt?
De tabel heet "blok"
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Een pagina in een tabel???
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Ja ik heb nu bijvoorbeeld als je naar de home pagina gaat, www.moviechaos.nl
dan zie je onderaan die film trailers staan. Die staan daar via deze code. in die tabel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "trailers.php"; ?>


Maar dan wil ik dat op die plaats elke keer een andere pagina komt via de link.

groetjes
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
Via welke link?
 
Neville

Neville

03/01/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat zoek ik nou juist. Dat als je bovenin op Downloads klikt dat je dan daar de download pagina te zien krijgt, en als je op trailers klikt die weer. enz...
 
Neville

Neville

07/01/2007 17:46:00
Quote Anchor link
Ik heb nu elk gedeelte van de site los gemaakt. En een apparte php file van gemaakt. Op de index pagina is het nu zo dat er verschillende tabellen zijn en ik elke tabel staat het zo van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "header.php"; ?>

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "menu.php"; ?>

enz.

Is het dan te maken dat elke keer dat je op een link klikt dat dan bijvoorbeeld alleen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "edit.php"; ?>

een andere pagina laad?

Dat die veranderd in bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "blabla.php"; ?>


http://moviechaos.nl/test/

Groetjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Ja, als je je links er zo uit laat zien:

<a href="?pag=edit">edit</a>
<a href="?pag=blabla">blabla</a>
 
Neville

Neville

09/01/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 07.01.2007 17:49:
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()


Hoe werkt dat in een array zetten of met file_exists(). Ik ben echt een PHP noob. Ik heb op dit moment nog niet veel losse pagina's dus nu is het nog makkelijk voor me om die dingen erin te plaatsen.

Groetjes. En nog bedankt voor de hulp
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/01/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Misschien een idee om dit ook in de FAQ op te nemen, of iig een linkje naar een topic waarin het goed uitgeloegd wordt, deze vraag komt elke week wel een paar keer voorbij, en omdat de mensen die deze vraag stellen vaak niet weten dat het met een $_GET kan, is het een erg lastig element om op te zoeken in het forum...
 
Neville

Neville

11/01/2007 06:58:00
Quote Anchor link
Weet je een topic waarin dit uitgelegd wordt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.