Pagina beveiligen lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

25/03/2009 21:29:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb hier 2 pagina's 1tje die beveiligd is en de ander niet, die ander moet ook beveiligd worden maar dat lukt mij niet :-( Heb al wat dingen geprobeerd, wie kan het werken maken voor mij?

Beveiligde pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
ob_start();
include "config.php";
?>


<head>
<title>Bestellingen Bewerken</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<center>
<?
// de admin controleren
if(isset($_GET['controleer'])and($_GET['controleer']=="ja")){
    if((isset($_POST['adminnaam']))and(isset($_POST['password']))){
        if(($_POST['adminnaam']!=$adminnaam)or($_POST['password']!=$adminwachtwoord)){
            ?>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="table24" width="353">
<tr>
<td width="353" bgcolor="#808080" height="15" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt">
<center><font size="2"><b>Admin Loginfout</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="353" bgcolor="#C0C0C0" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt">
<center>
<font face=Arial color=#FFFFFF size=2>
Je kon niet worden ingelogd omdat er een fout was in je naam of wachtwoord<br /><br /><a href="index.php">Klik hier om het nogmaals te proberen</a></td>
</tr>
</table>
            <?
        }
        if(($_POST['adminnaam']==$adminnaam)and($_POST['password']==$adminwachtwoord)){
            setcookie("adminbestellingen",$adminnaam,"0","/");
            header("refresh:1");
        }
    }

    if(isset($_COOKIE['adminbestellingen'])){
        $aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM bestellingen"));
    if($aantal>0){
        $select = mysql_query("SELECT id, naamkoper, straathuisnr, postcode, plaats, adresoverig, datum, email, product1, product2, product3, product4, aantal1, aantal2, aantal3, aantal4, bedrag, bedrag1, bedrag2, bedrag3, bedrag4, totaalbedr, status, status2, kleur, tracktrace, ip FROM bestellingen WHERE id=$_GET[id] ;");
        ?>


<? while($f=mysql_fetch_object($select)){?>
</table>
<form name="schrijf" action="editbestelling.php" method="post">
<input type="hidden" name="id" value="<?=$f->id;?>" />
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="schrijf" width="814" bordercolor="#000000">
<tr>
<td width="814" height="15" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt" bgcolor="#808080">
<center><font size="2"><b>Bestelling Aanpassen:</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="814" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt" border="1" bordercolor="#000000">
<center>
<table width="814" id="schrijf" bgcolor="#C0C0C0" style="border-collapse: collapse" border="1" bordercolor="#000000">
    <?=$error;?>
    <tr>
        <td width="226"><font size="2"><b>Klantgegevens:</b></font></td>
        <td width="236"><font size="2"><b>Product(en):</b></font></td>
        <td width="58"><font size="2"><b>Aantal:</b></font></td>
        <td width="61"><font size="2"><b>Bedrag:</b></font></td>
        <td width="210"><font size="2"><b>Status/Bedrag:</b></font></td>
    </tr>
    <tr>
        <td width="226"><input value="<?=$f->naamkoper;?>" type="text" name="naamkoper" size="30"><br><input value="<?=$f->straathuisnr;?>" type="text" name="straathuisnr" size="30"><br><input value="<?=$f->postcode;?>" type="text" name="postcode" size="5"><input value="<?=$f->plaats;?>" type="text" name="plaats" size="21"><br><input value="<?=$f->adresoverig;?>" type="text" name="adresoverig" size="30"><br><br></td>
        <td width="236"><select name="product1" size="1"><option value="<?=$f->product1;?>"><?=$f->product1;?></option><?php include ("producten.txt"); ?></select><br>
        <select name="product2" size="1"><option value="<?=$f->product2;?>"><?=$f->product2;?></option><?php include ("producten.txt"); ?></select><br>
        <select name="product3" size="1"><option value="<?=$f->product3;?>"><?=$f->product3;?></option><?php include ("producten.txt"); ?></select><br><select name="product4" size="1"><option value="<?=$f->product4;?>"><?=$f->product4;?></option><?php include ("producten.txt"); ?></select><br><br></td>
        <td width="58"><select name="aantal1" size="1"><option value="<?=$f->aantal1;?>"><?=$f->aantal1;?></option><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option></select><br>
        <select name="aantal2" size="1"><option value="<?=$f->aantal2;?>"><?=$f->aantal2;?></option><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option></select><br><select name="aantal3" size="1"><option value="<?=$f->aantal3;?>"><?=$f->aantal3;?></option><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option></select><br><select name="aantal4" size="1"><option value="<?=$f->aantal4;?>"><?=$f->aantal4;?></option><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option></select><br><br></td>
        <td width="61"><input type="text" name="bedrag1" size="4" value="<?=$f->bedrag1;?>"><br>
        <input type="text" name="bedrag2" size="4" value="<?=$f->bedrag2;?>"><br><input type="text" name="bedrag3" size="4" value="<?=$f->bedrag3;?>"><br><input type="text" name="bedrag4" size="4" value="<?=$f->bedrag4;?>"><br><br></td>
        <td width="210"><select name="status" size="1"><option value="<?=$f->status;?>"><?=$f->status;?></option><option value="Bestellen, wacht op betaling">Bestellen, wacht op betaling</option><option value="Besteld, wachten op betaling">Besteld, wachten op betaling</option><option value="Besteld, wachten op levering">Besteld, wachten op levering</option><option value="Binnen, versturen">Binnen, versturen</option><option value="Binnen, komt afhalen">Binnen, komt afhalen</option><option value="Afgehaald">Afgehaald</option><option value="Verstuurd">Verstuurd</option></select><br>
        <input value="<?=$f->status2;?>" type="text" name="status2" size="28">
        <br><br>
        <font size="2"><b>Betaald:</b></font><br>
        <input value="<?=$f->bedrag;?>" type="text" name="bedrag" size="20"><br>
     </tr>
    <tr>
        <td><font size="2"><b>Email:</b></font> <input value="<?=$f->email;?>" type="text" name="email" size="24"></td>
        <td><font size="2"><b>Track&Trace:</b></font> <input value="<?=$f->tracktrace;?>" type="text" name="tracktrace" size="18"></td>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input value="<?=$f->totaalbedr;?>" type="text" name="totaalbedr" size="4"></td>
        <td> <b>Kleur:</b>
<select name="kleur" size="1">
<option value="<?=$f->kleur;?>">Huidig</option>
<option value="#FFA500">Oranje</option>
<option value="#FF0000">Rood</option>
<option value="#00FF00">Groen</option>
</select></td>
    </tr>
   </td>
  </tr>
 </td>
</tr>
</table>
<center><br><input type="submit" name="submit" value="Bewerken">
</form>
</center>
<?php }?>
</table>

<?php
        }
        exit();
    }
}

if(isset($_GET['edit'])){
    if(!isset($_COOKIE['adminbestellingen'])){
        echo"Je moet wel ingelogd zijn";
        exit();
    }

    if(isset($_COOKIE['adminbestellingen'])){
        $haalop=mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT naamkoper, straathuisnr, postcode, plaats, adresoverig, datum, email, product1, product2, product3, product4, aantal1, aantal2, aantal3, aantal4, bedrag, bedrag1, bedrag2, bedrag3, bedrag4, totaalbedr, status, status2, kleur, tracktrace, ip FROM bestellingen"));?>

        <table width="300px" cellspacing="0">
            <tr>

        <?
        exit();
    }
}

if(isset($_COOKIE['adminbestellingen'])){
    header("location:bewerk.php?controleer=ja");
}

?>


<!-- Het loginscherm -->
<form name="adminlogin" action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>?controleer=ja" method="post">
<center>
<font size="2"><b>Admin Login</b></font><br><br></td>
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse; border-left-width: 0" bordercolor="#111111" width="100%" id="table1">
<tr>
<table width="240" cellspacing="0">
<tr>
</tr>
<tr>
    <td width="88">Inlognaam:</td>
    <td width="148"><input type="text" name="adminnaam" /></td>
</tr>
<tr>
    <td>Wachtwoord:</td>
    <td width="148"><input type="password" name="password" /></td>
</tr>
<tr>
    <td colspan="2" align="center"><input type="submit" value="Inloggen">
</form>
</td>
</tr>
</table>
</center>
</body>


Onbeveiligde pagina die beveiligd moet worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<head>
<title>Product Toevoegen</title>
</head>
<body bgcolor="#C0C0C0">

<?
include"config.php";
$haalaantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM besteld"));
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$error = "";
if(isset($_GET['post'])and($_GET['post']=="1")){
    if(empty($_POST['product'])){
        $error .= "<font color=\"black\"><br><b>Geen product gekozen,</b> </font>";}
    if(empty($_POST['verkocht'])){
        $error .= "<font color=\"black\"><b>Veld verkocht niet ingevuld,</b> </font>";}
    if(empty($_POST['koper'])){
        $error .= "<font color=\"black\"><b>Geen koper ingevuld, </b></font>";}
    if(empty($_POST['ebayer'])){
        $error .= "<font color=\"black\"><b>Geen ebay-verkoper ingevuld, </b></font>";}
    if(empty($_POST['bedrag'])){
        $error .= "<font color=\"black\"><b>Geen bedrag ingevuld</b><br><br></font>";}
    if(!empty($_POST['product'])and(!empty($_POST['verkocht'])and(!empty($_POST['koper'])and(!empty($_POST['ebayer'])and(!empty($_POST['bedrag'])))))){
        $insert = "INSERT INTO besteld (product, datum, binnen, verkocht, koper, ebayer, bedrag, categorie) VALUES ('".$_POST['product']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['binnen']."', '".$_POST['verkocht']."', '".$_POST['koper']."', '".$_POST['ebayer']."', '".$_POST['bedrag']."', '".$_POST['categorie']."')";
        if(mysql_query($insert)){
            $error = "<tr><td colspan=\"2\"><font color=\"white\">Het product is toegevoegd<br><br></font></td></tr>";
        }
    }
}

?>


<?php
$datumnu
= date( 'd-m-Y' );

$haalberichten = mysql_query("SELECT product, datum, binnen, verkocht, koper, ebayer, bedrag, categorie FROM besteld ORDER by id DESC");
while($msg=mysql_fetch_object($haalberichten)){?>


<?php
}
?>


<center>
<form name="schrijf" action="<?=$_SERVER['PHP_SELF'];?>?post=1" method="post">
<input type="hidden" name="datum" value="<?=$datumnu;?>" />
<table cellpadding="0" cellspacing="0" id="schrijf" width="737">
<tr>
<td width="737" height="15" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt" border="1" bordercolor="#000000" bgcolor="#808080">
<center><font size="2"><b>Product Toevoegen:</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="737" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt" bgcolor="#C0C0C0">
<center>
<table width="737" id="schrijf" bgcolor="#C0C0C0" style="border-collapse: collapse" border="1" bordercolor="#000000">
    <?=$error;?>
    <tr>
        <td width="226"><b><font size="2">Product:</font></b></td>
        <td width="67"><b><font size="2">Binnen:</font></b></td>
        <td width="77"><b><font size="2">Verkocht:</font></b></td>
        <td width="148"><b><font size="2">Koper:</font></b></td>
        <td width="148"><b><font size="2">Ebey Verkoper:</font></b></td>
        <td width="62"><b><font size="2">Bedrag:</font></b></td>
        <td width="62"><b><font size="2">Categorie:</font></b></td>
    </tr>
    <tr>
        <td width="226"><select name="product" size="1"><?php include ("producten.txt"); ?></select></td>
        <td width="67"><select name="binnen" size="1"><option value=""></option><option value="Ja">Ja</option><option value="Nee">Nee</option></select></td>
        <td width="77"><select name="verkocht" size="1"><option value=""></option><option value="Ja">Ja</option><option value="Nee">Nee</option></select></td>
        <td width="148"><input type="text" name="koper" size="20" value=""></td>
        <td width="148"><input type="text" name="ebayer" size="20"></td>
        <td width="62"><input value="" type="text" name="bedrag" size="6"></td>
        <td width="62"><select name="categorie" size="1"><?php include ("categorien.txt"); ?></select></tr>
    </tr>
   </td>
  </tr>
 </td>
</tr>
</table>
<center><br><input type="submit" name="submit" value="Toevoegen">
</form>
</center>


Alvast bedankt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick Vaarkamp
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:02:48
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Wat is de beveiliging?
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

25/03/2009 23:16:00
Quote Anchor link
Als je mijn mening wil: je code is onleesbaar.
Je wisselt telkens tussen html en php waardoor we amper kunnen zien welke blok code bij wat past.

Zet je php logica bovenaan. Elke header('location: ...') moet bovenaan staan. Pas daarna zet je je html. Dan kan je ook die vieze ob_start verwijderen.

Een html pagina begint trouwens niet met <head>. Eerst komt het doctype, daarna het <html> element. Al de rest hoort in die <html> te zitten.

Okay, ik kan enkel voor mezelf spreken, maar ik denk dat anderen ook niet veel zin hebben om dit soort code uit te pluizen. Wanneer je je code meer leesbaar maakt, zal ik (en misschien ook anderen) meer geneigd zijn om te kijken naar de specifieke vraag die je stelt.

Begin dus eerst eens met je structuur zo aan te passen dat je logica niet tussen je html code staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

25/03/2009 23:22:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 25.03.2009 22:16:
Wat is de beveiliging?

Inlog functie :)

Ga trouwens niet op mij mopperen het is geen script van mij.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

25/03/2009 23:31:00
Quote Anchor link
Sorry hoor. Het klinkt misschien niet zo, maar ik zeg dit om je te helpen.

Ik hoop voor je dat iemand wel zin heeft om een antwoord te geven op je vraag.
 
Mark moes

mark moes

26/03/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Ik heb zo'n idee dat als je even goed leest in het bovenste deel van je beveiligde pagina, dat je het daar al ziet staan. Copy-paste dat even, en vergeet niet de include.

En wat Emmanuel zegt, is wel waar. Dit is niet zo makkelijk om door te spitten, en het ziet er ook niet mooi uit.

Maar als het toch niet van jou is, waarom wil je dan wel dat probleempje oplossen? ;-)
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

26/03/2009 18:00:00
Quote Anchor link
Ik bedoel dat ik het script niet gemaakt heb, maar ik gebruik het wel.
 
Mark moes

mark moes

28/03/2009 11:22:00
Quote Anchor link
@Patrick

zelfs dan nog (ik spreek uit ervaring) is het heeeeel handig om de scripttaal te kennen, of anders de gebruikte stukken in het script zelf.
Dit is php hulp, en niet php afhaalchinees....

Lees eens een paar tutorials door op phphulp.nl enzo.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.