pagina direct al niet goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

03/03/2011 20:10:22
Quote Anchor link
hallo,

ik ben bezig met de opzet voor een php pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

include ("config.php");

$pQuery = $mysql->query("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . $mysql->real_escape($_GET['gebruiker']) . "'");
$pFetch = $mysql->fetch($pQuery);
echo '"' . $pFetch['welkomsttekst'] . '"';  

?>


Dit stukje heb ik gemaakt
Call to a member function query()
Krijg ik nu.

Hoe kan dat?

Mvg Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:56:02
 

03/03/2011 20:13:06
Quote Anchor link
Ik denk niet dat je 'Call to a member function query()' krijgt. Ik denk dat daar ergens nog unidentified tussen moet staan.
Waar maak je dat mysql object aan? Wil je niet gewoon mysqli? (Dan kan je beter direct op pdo overstappen.)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

03/03/2011 20:46:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$cfg
['host'] = 'localhost'; // Meestal localhost
$cfg['user'] = ''; // gebruikersnaam
$cfg['pass'] = ''; // Paswoord database
$cfg['datb'] = ''; // Database naam

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());

$query = ("SELECT * FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_SESSION['login']) . "'") or die(mysql_error());
echo ''.$row['slogan'].'';  
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
?>


heb nu dit maar hij laat niks zien?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/03/2011 20:58:41
Quote Anchor link
Eerst een echo, en dan pas iets ophalen. Zou sterk zijn als ie wél wat liet zien lijkt mij.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

03/03/2011 21:06:18
Quote Anchor link
och ja, ik zie het!

Bedankt voor de info!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.