Pagina einde invoegen bij printen vanaf website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander Spijk

Sander Spijk

16/06/2008 14:14:00
Quote Anchor link
Ik wil bepaalde dingen (adressenlijst bv) uitprinten vanaf mijn website. Hiervoor heb ik een pagina gemaakt (print_adressen.php) die qua layout goed geprint kan worden.
Nu wil ik na de adressenlijst een extra pagina invoegen met statistieken, maar deze moet op een aparte pagina komen te staan. Is het met PHP mogelijk om een "Pagina-einde" in te voegen. Zoals in Word met CTRL+ENTER?????

Anduril
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:09:11
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/06/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Je kan bijvoorbeeld een teller mee laten lopen, na een bepaald aantal zet je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<span class="page_end">&nbsp;</span>


Met css kan je dan het volgende doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.page_end{
    page-break-after:always;
    }
 
Sander Spijk

Sander Spijk

22/06/2008 14:05:00
Quote Anchor link
Ik heb geprobeerd dit in mijn pagina te zetten, maar het doet net wat ik wil, hij blijft alles gewoon achter elkaar aan printen....

edit: Laat maar had hem in de verkeerde CSS file gezet... Hij werkt nu uitstekend, bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sander Spijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.