Pagina ID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rob Engels

Rob Engels

04/04/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Hoe krijg je pagina's die je online kan toevoegen met: nieuws.php?id=25, games.php?id=154 etc.?

Alvast bedankt,

Rob
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:59:02
 
Zim Zim

Zim Zim

04/04/2006 18:35:00
Quote Anchor link
Kan op verschillende manieren, maar het komt er opneer dat er gebruik wordt gemaakt van $_GET['id']; Hij leest dus wat er achter id= komt te staan (dus hier waarde 25) en kan je die later in je script verwijzen. Meestal halen ze dan de tekst met id 25 uit een database, maar het kan ook met pagina's.
 
Rob Engels

Rob Engels

04/04/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Is hier een script voor? Ik zoek iets makkelijks om pagina's toe te voegen zonder het up te loaden.

Zoiets als http://www.ds-gamer.nl en http://www.ndomain.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob Engels
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/04/2006 18:53:00
Quote Anchor link
Je bedoeld een content management systeem / Nieuwssysteem?
 
Rob Engels

Rob Engels

04/04/2006 18:56:00
Quote Anchor link
Ja zoiets, maar daar kan ik mijn layout ( http://www.ngame.nl/site/contact.php ) nooit in verwerken en mijn forum (Invision Power Board v2.1.5).

Of weet iemand waar dit gemakkelijk mee gaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob Engels
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/04/2006 19:00:00
Quote Anchor link
Waarom niet? De meeste nieuwssystemen zijn juist gemaakt om te worden geintergreerd. Je zult alleen wel een stukje css kennis daarvoor nodig hebben.
 
Rob Engels

Rob Engels

04/04/2006 19:01:00
Quote Anchor link
Weet je toevallig een goede?
 
Crispijn -

Crispijn -

04/04/2006 19:05:00
Quote Anchor link
Nou Arjan, je kan weer naar je Nieuwssysteem V2 verwijzen ;)
 
Rob Engels

Rob Engels

04/04/2006 19:06:00
Quote Anchor link
Die heeft toch geen admin paneel? Hoe kan je dan nieuws toevoegen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/04/2006 19:07:00
Quote Anchor link
Ik zeg niks... de admin is nog niet af (daar gaat het hem om) en zal ik morgen of overmorgen even afmaken (word wel mooi trouwens).

Daarbij is het nog maar de vraag of Rob voldoende css kennis heeft om het te kunnen intergreren...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.