Pagina include in html?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zie Foto

Zie Foto

17/05/2011 19:29:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("menu.php"); ?>


Omdat ik maar op 1 plaats mijn menu van een website wil veranderen, en niet op elke pagina, gebruik ik normaal de code hierboven.
Nu ben ik bezig een website aan het maken maar die heeft geen PHP.
Bestaat er ook zo'n functie in html?
Anders zal ik het met frames moeten maken zeker?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:01:08
 
Dennis meijer

dennis meijer

17/05/2011 19:30:30
Quote Anchor link
In html zul je met frames moeten werken maar dat raad ik je sterk af.

Maar 2 regels php toevoegen aan je website is toch neit super erg?
 
Victor Php

Victor Php

17/05/2011 19:35:06
Quote Anchor link
Dennis meijer op 17/05/2011 19:30:30:
Maar 2 regels php toevoegen aan je website is toch neit super erg?


Z'n website heeft toch geen php? Als je dan php regels gaat toevoegen zal er niet veel gebeuren.
En mag ik ook vragen waarom je frames afraad?
 
Dennis meijer

dennis meijer

17/05/2011 19:36:31
Quote Anchor link
Ja als zijn pagina geen php ondersteund word het lastig...

Alleen snap ik niet welke host dan geen php ondersteund? want er staat dat zijn website geen php heeft? Maar dat betekend dat het er wel in kan...

Verder werkt iedereen tegenwoordig met div's en niet ouderwets met frames...
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/05/2011 19:36:42
Quote Anchor link
met jquery een include functie schrijven
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2011 19:36:58
Quote Anchor link
- Als je een pagina wilt bookmarken bookmarkt hij de hele frameset, en niet de pagina die je erin geopend hebt.
- Zoekmachines hebben er problemen mee

iFrames zou nog kunnen...
 
Zie Foto

Zie Foto

17/05/2011 19:38:27
Quote Anchor link
Ik kan geen PHP schrijven/gebruiken op de website want die ondersteunt dat niet :)
 
Dennis meijer

dennis meijer

17/05/2011 19:39:20
Quote Anchor link
Ok duidelijk.. Ondersteund de website alleen maar html of wel andere programmeertalen?
 
Zie Foto

Zie Foto

17/05/2011 19:40:07
Quote Anchor link
Dennis meijer op 17/05/2011 19:39:20:
Ok duidelijk.. Ondersteund de website alleen maar html of wel andere programmeertalen?

ASP.net kan hij wel
 
Roel -

Roel -

17/05/2011 20:03:07
Quote Anchor link
Dan zul je óf naar een andere host moeten gaan, óf jezelf moeten gaan verdiepen in ASP(X).
 
Pim -

Pim -

17/05/2011 20:07:49
Quote Anchor link
Kijk ook eens hier naar.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/05/2011 20:12:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
(function($) {
    $.fn.include = function(filename) {
        return this.each(function() {
            var httpcheck = filename[0] + filename[1] + filename[2];
            if(httpcheck == 'htt') {
                $(this).html("<b>Warning</b>: include(" + filename + ") [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: HTTP Request failed!").show();
            } else {
                $(this).load(filename).show();
            }
          });
     };
})(jQuery);
 
Pim -

Pim -

17/05/2011 20:13:38
Quote Anchor link
Waarom zou je een extra request doen?
 
Zie Foto

Zie Foto

19/05/2011 23:06:08
Quote Anchor link
Het kan dus allemaal veel makkelijker.

De oplossing is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<!-- #include file="menu.html" -->
Gewijzigd op 19/05/2011 23:06:27 door Zie Foto
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.