pagina includen aan de hand van een print commando

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan Volker

Jan Volker

19/03/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Hallo PHPHulp

Mijn 2e vraag van vandaag.
Ik probeer aan de hand van een print commando een pagina te includen, maar het is me niet gelukt, weten jullie misschien raad.

Ik heb het volgende geprobeerd, maar zonder succes;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
print ("<?php include 'test.php'; ?>");


Alvast Bedankt,
Jan Volker
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:18:25
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2009 16:11:00
Quote Anchor link
En waarom die print ervoor?
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

19/03/2009 16:13:00
Quote Anchor link
gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('test.php');
?>

of beter nog, want dan stopt het script als hij het bestand niet kan vinden,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
require('test.php');
?>
 
Pepijn

Pepijn

19/03/2009 16:22:00
Quote Anchor link
[strike]Met PHP is dit niet mogelijk omdat deze serverside is.

Met HTML is dit wel mogelijk doordat deze door de browser wordt uitgevoerd/weergeven.[/strike]

Edit:

@SanThe ,

Ik wist helemaal niet dat het zo mogelijk was :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 19.03.2009 16:22:
Met PHP is dit niet mogelijk omdat deze serverside is.

Met HTML is dit wel mogelijk doordat deze door de browser wordt uitgevoerd/weergeven.

Wat bedoel jij precies?

Dit kan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print(include('test.php'));
?>

Mits test.php iets returned.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

19/03/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik probeer aan de hand van een print commando een pagina te includen,


$file_get_contents kun je gebruiken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$link
= file_get_contents('test.php');
echo $link;
?>

en dan zou ik i.p.v. print gewoon echo gebruiken.
suc6
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/03/2009 17:25:00
Quote Anchor link
Waarom file_get_contents? Gewoon includen.
 
Jan Volker

Jan Volker

20/03/2009 09:54:00
Quote Anchor link
het is gelukt, nogmaals bedankt phphulp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.