Pagina laad niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »
Mike vd Veer

Mike vd Veer

05/04/2008 13:20:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een forum via een van de phphulp tutorials. Ik ben nu bij inloggen.php, volgens mij staat alles goed, alleen als ik naar die pagina wil gaan, dan lukt dat mij niet. En ook op de doorverwijs pagina krijg ik een error dat ie dat bestandje niet kan includen.

Hier is de code van inloggen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
<?
session_start();
header('Location: forumindex.php');
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<!--
Design by Free CSS Templates
http://www.freecsstemplates.org
Released for free under a Creative Commons Attribution 2.5 License

Name       : FronzenAge
Description: A two-column, fixed-width template suitable for business sites and blogs.
Version    : 1.0
Released   : 20071108

-->
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Hattrick Largest Cup - Inloggen</title>
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE]>
<style type="text/css">
#sidebar #calendar {
    background-position: 0px 20px;
}
</style>
<![endif]-->
</head>
<body>
<div id="logo">
    <h1><a href="#">Hattrick Largest Cup</a></h1>
    <h2>Presented by: Yanost & Mikevdveer</a></h2>
</div>
<div id="menu">
    <ul>
        <li class="first"><a href="index.php" accesskey="1" title="">Home</a></li>
        <li><a href="federatie.php" accesskey="2" title="">Federatie</a></li>
        <li><a href="hlc.php" accesskey="3" title="">HLC</a></li>
        <li><a href="regels.php" accesskey="4" title="">Regels</a></li>
        <li><a href="aanmelden.php" accesskey="5" title="">Aanmelden</a></li>
        <li><a href="forum.php" accesskey="6" title="">Forum</a></li>
    </ul>
<div id="search">
<form action="zoeken.php" method="post">
<input type="text" name="zoek">
<input id="x" type="image" name="imageField" src="images/img10.jpg" />
</form>
    </div>
</div>
<hr />
<div id="banner"><img src="images/kophlcwebsite%20copy.jpg" alt="" width="960" height="200" /></div>
<!-- start page -->
<div id="page">
    <!-- start content -->
    <div id="content">
        <div class="post">
          <h2 class="title"><a href="#">Inloggen</a></h2>
            <div class="entry">
                <h3>Inloggen voor deelnemers</h3>
                 <p>
                 <?php
                   error_reporting(E_ALL);
include('connect.php');
// bovenstaan is om alle foutmeldingen op het beeldscherm te zetten.
// en we moeten natuurlijk de verbind.php include omdat we verbinding willen
// met de database

if(isset($_POST['inloggen']))
{

   $gebruiker_query = "SELECT * FROM teams WHERE naam = '".mysql_real_escape_string(trim($_POST['naam']))."';";
   $gebruiker_sql   = mysql_query($gebruiker_query)or die(mysql_error());
   $gebruiker_tellen= mysql_num_rows($gebruiker_sql);
    if ($gebruiker_tellen == 1){
        $rij = mysql_fetch_array($gebruiker_sql);
               if(md5($_POST['wachtwoord']) == $rij['wachtwoord']){

                   $_SESSION['id']   = $rij['id'];
                   $_SESSION['naam'] = $rij['naam'];
                   $_SESSION['rank'] = $rij['rank'];
               }
else{

                   echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
               }
    }
else{
        echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
    }
}
else{
    echo '<table align="center"><form method="POST" action="inloggen.php">';
    echo '<tr><td><input type="text" name="naam" value="naam"></td>';
    echo '<td><input type="password" name="wachtwoord" value="wachtwoord"></td>';
    echo '<td><input type="submit" name="inloggen" value="Inloggen"></td>';
    echo '<td><a href="?registreren">Registreren</a></td></tr></form></table>';
}

?>

</p>
            </div>



     </div>
    </div>
    <!-- end content -->
    <!-- start sidebar -->
    <div id="sidebar">
        <ul>
            <li>
            <h2>Kalender</h2>
            <?php
require_once('connect.php');

$query = mysql_query("SELECT text, datum AS datum FROM agenda ORDER BY datum ASC") or die(mysql_error());

while($data = mysql_fetch_assoc($query)) {
      echo "" . $data['datum'] . " - " . $data['text'] . "<br>";
      }

?>

            </li>
            <li>
                <h2>Aanmeldingen</h2>
                <p><?php
require_once('connect.php');

$query = mysql_query("SELECT * FROM teams WHERE accepted = '1' ORDER BY id") or die(mysql_error());

while($data = mysql_fetch_assoc($query)) {
      echo "- " . $data['teamnaam'] . "<br>";
}

?>
</p>
            </li>
            <li>
                <h2>Links</h2>
                <ul>
                    <li><a href="www.hattrick.org">Hattrick.org</a></li>
                    <li><a href="www.alltid.org">Alltid Hattrick</a></li>
                    <li><a href="http://hattricknieuwsbrief.freehostia.com/">Hattrick Nieuwsbrief (NL)</a></li>
                    <li><a href="http://www.databased.at/hattrick/">HattriX-Network</a></li>
                    <li><a href="www.ht-arena.com">HT-Arena</a></li>
                    <li><a href="http://www.ht-radio.nl/news.php">HT-Radio</a></li>
                </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
    <!-- end sidebar -->
</div>
<!-- end page -->
<div id="footer">
    <p class="legal">Copyright (c) '07-'08 Hattrick Largest Cup. All rights reserved.</p>
    <p class="credit">Designed by <a href="http://www.nodethirtythree.com/">NodeThirtyThree</a> + <a href="http://www.freecsstemplates.org/">Free CSS Templates</a></p>
</div>
</body>
</html>


Ik snap dus echt niet waarom ik niet op die pagina kan komen... de rest van de pagina's doen het wel.

Want als ik dus naar deze pagina ga dan laad ie eindeloos.

Alvast bedankt.

Mike,
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 18:08:43
 
Remy

Remy

05/04/2008 13:59:00
Quote Anchor link
misschien ligt het aan:

header('Location: forumindex.php');
 
Mike vd Veer

Mike vd Veer

05/04/2008 14:06:00
Quote Anchor link
Waar moet ik die dan plaatsen ergens, tussen/op welke regel(s)?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.