Pagina laad niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Mike vd Veer

Mike vd Veer

05/04/2008 13:20:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een forum via een van de phphulp tutorials. Ik ben nu bij inloggen.php, volgens mij staat alles goed, alleen als ik naar die pagina wil gaan, dan lukt dat mij niet. En ook op de doorverwijs pagina krijg ik een error dat ie dat bestandje niet kan includen.

Hier is de code van inloggen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
<?
session_start();
header('Location: forumindex.php');
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<!--
Design by Free CSS Templates
http://www.freecsstemplates.org
Released for free under a Creative Commons Attribution 2.5 License

Name       : FronzenAge
Description: A two-column, fixed-width template suitable for business sites and blogs.
Version    : 1.0
Released   : 20071108

-->
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Hattrick Largest Cup - Inloggen</title>
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
<!--[if IE]>
<style type="text/css">
#sidebar #calendar {
    background-position: 0px 20px;
}
</style>
<![endif]-->
</head>
<body>
<div id="logo">
    <h1><a href="#">Hattrick Largest Cup</a></h1>
    <h2>Presented by: Yanost & Mikevdveer</a></h2>
</div>
<div id="menu">
    <ul>
        <li class="first"><a href="index.php" accesskey="1" title="">Home</a></li>
        <li><a href="federatie.php" accesskey="2" title="">Federatie</a></li>
        <li><a href="hlc.php" accesskey="3" title="">HLC</a></li>
        <li><a href="regels.php" accesskey="4" title="">Regels</a></li>
        <li><a href="aanmelden.php" accesskey="5" title="">Aanmelden</a></li>
        <li><a href="forum.php" accesskey="6" title="">Forum</a></li>
    </ul>
<div id="search">
<form action="zoeken.php" method="post">
<input type="text" name="zoek">
<input id="x" type="image" name="imageField" src="images/img10.jpg" />
</form>
    </div>
</div>
<hr />
<div id="banner"><img src="images/kophlcwebsite%20copy.jpg" alt="" width="960" height="200" /></div>
<!-- start page -->
<div id="page">
    <!-- start content -->
    <div id="content">
        <div class="post">
          <h2 class="title"><a href="#">Inloggen</a></h2>
            <div class="entry">
                <h3>Inloggen voor deelnemers</h3>
                 <p>
                 <?php
                   error_reporting(E_ALL);
include('connect.php');
// bovenstaan is om alle foutmeldingen op het beeldscherm te zetten.
// en we moeten natuurlijk de verbind.php include omdat we verbinding willen
// met de database

if(isset($_POST['inloggen']))
{

   $gebruiker_query = "SELECT * FROM teams WHERE naam = '".mysql_real_escape_string(trim($_POST['naam']))."';";
   $gebruiker_sql   = mysql_query($gebruiker_query)or die(mysql_error());
   $gebruiker_tellen= mysql_num_rows($gebruiker_sql);
    if ($gebruiker_tellen == 1){
        $rij = mysql_fetch_array($gebruiker_sql);
               if(md5($_POST['wachtwoord']) == $rij['wachtwoord']){

                   $_SESSION['id']   = $rij['id'];
                   $_SESSION['naam'] = $rij['naam'];
                   $_SESSION['rank'] = $rij['rank'];
               }
else{

                   echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
               }
    }
else{
        echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
    }
}
else{
    echo '<table align="center"><form method="POST" action="inloggen.php">';
    echo '<tr><td><input type="text" name="naam" value="naam"></td>';
    echo '<td><input type="password" name="wachtwoord" value="wachtwoord"></td>';
    echo '<td><input type="submit" name="inloggen" value="Inloggen"></td>';
    echo '<td><a href="?registreren">Registreren</a></td></tr></form></table>';
}

?>

</p>
            </div>



     </div>
    </div>
    <!-- end content -->
    <!-- start sidebar -->
    <div id="sidebar">
        <ul>
            <li>
            <h2>Kalender</h2>
            <?php
require_once('connect.php');

$query = mysql_query("SELECT text, datum AS datum FROM agenda ORDER BY datum ASC") or die(mysql_error());

while($data = mysql_fetch_assoc($query)) {
      echo "" . $data['datum'] . " - " . $data['text'] . "<br>";
      }

?>

            </li>
            <li>
                <h2>Aanmeldingen</h2>
                <p><?php
require_once('connect.php');

$query = mysql_query("SELECT * FROM teams WHERE accepted = '1' ORDER BY id") or die(mysql_error());

while($data = mysql_fetch_assoc($query)) {
      echo "- " . $data['teamnaam'] . "<br>";
}

?>
</p>
            </li>
            <li>
                <h2>Links</h2>
                <ul>
                    <li><a href="www.hattrick.org">Hattrick.org</a></li>
                    <li><a href="www.alltid.org">Alltid Hattrick</a></li>
                    <li><a href="http://hattricknieuwsbrief.freehostia.com/">Hattrick Nieuwsbrief (NL)</a></li>
                    <li><a href="http://www.databased.at/hattrick/">HattriX-Network</a></li>
                    <li><a href="www.ht-arena.com">HT-Arena</a></li>
                    <li><a href="http://www.ht-radio.nl/news.php">HT-Radio</a></li>
                </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
    <!-- end sidebar -->
</div>
<!-- end page -->
<div id="footer">
    <p class="legal">Copyright (c) '07-'08 Hattrick Largest Cup. All rights reserved.</p>
    <p class="credit">Designed by <a href="http://www.nodethirtythree.com/">NodeThirtyThree</a> + <a href="http://www.freecsstemplates.org/">Free CSS Templates</a></p>
</div>
</body>
</html>


Ik snap dus echt niet waarom ik niet op die pagina kan komen... de rest van de pagina's doen het wel.

Want als ik dus naar deze pagina ga dan laad ie eindeloos.

Alvast bedankt.

Mike,
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:34:30
 
Remy

Remy

05/04/2008 13:59:00
Quote Anchor link
misschien ligt het aan:

header('Location: forumindex.php');
 
Mike vd Veer

Mike vd Veer

05/04/2008 14:06:00
Quote Anchor link
Waar moet ik die dan plaatsen ergens, tussen/op welke regel(s)?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.