Pagina nummers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Tim S

Tim S

25/09/2012 01:55:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb tijdje geleden toen ik net begon met php op internet een pagina nummer script gevonden. Dit script was de enigste die ik toen een beetje kon volgen en in me website kon plaatsen. Het enigste probleem is dat er een komma tussen de url's blijft staan. Het is een fout in het script en de bedoeling dat deze weggefilterd worden.

Hieronder het script, ik begrijp dat het misschien een hoop werk is maar ik hoop tocht dat er iemand naar kan kijken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$max_entries_per_page
= 3;
 
// Het pagina nummer opvragen uit de url. Als deze niet vermeld is in de url, of dat deze niet nummeriek is, dan gebruiken we de laagste waarde. Dus het cijfer 1.
$pagenum = (isset($_GET['page_num']) && is_numeric($_GET['page_num'])) ? $_GET['page_num'] : 1;
 
// We gaan nu het aantal reacties opvragen uit de database
$query = mysql_query("SELECT * FROM gastenboek") or die(mysql_error());
$aantal_reacties = mysql_num_rows($query);
 
// Nu kunnen we berekenen hoeveel pagina's er nodig zijn voor alle reacties.
$totaal = ceil(  $aantal_reacties / $max_entries_per_page);
 
// Ook kunnen we erachter komen vanaf welke row we gaan selecteren uit de database.
$limit = (($pagenum -1) * (int) $max_entries_per_page);
 
// En tot slot kunnen we dus de query uitvoeren
$query = mysql_query("SELECT *,datum + INTERVAL 2 HOUR AS datum FROM gastenboek ORDER BY datum DESC LIMIT ". $limit .", ". $max_entries_per_page);



// De url om naar de vorige pagina te gaan. Als het pagina nummer niet groter is dan 1, dan hoeven we ook geen url te maken.
$url_vorige = ($pagenum > 1) ? '<a href="index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num='.($pagenum-1).'">&#171 Vorige</a>' : '';
 
// De url om naar de volgende pagina te gaan. Als het totaal aantal berichten groter is dan de huige paginanummer, dan maken we een url. Anders niet.
$url_volgende = ($pagenum < $totaal) ? '<a href="index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num='.($pagenum+1).'">Volgende &#187</a>' : '';

//tussen de url's
$range = 10;

//waar de nummering berint
$startWith = 1;

$use_pagenum = true;

//Deze variabele is de template voor het paginanummer waar we ons bevinden, tenzij $use_pagenum of false staat dan wordt dit een url
$current_template = '<b>%s</b>';

//het begin van de url, hierna komt het pagina nummer
$prefix= 'index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num=';
//einde van de url net noodzakelijk
$suffix = '';

// De for-lus. Deze is vrij lastig. We lussen vanaf $startWith, tot en met $totaal. De $i houdt bij hoever we zijn.
for($i = $startWith; $i <= $totaal; $i++) {
    if($i > ($totaal-$range)) {
        # Als de teller ($i) groter is dan het totaal - de range, dan mogen we de dit nummer omzetten tot url
        # Deze if zorgt ervoor dat er geen verdere stappen meer worden ondernomen in deze if-else-structuur    

    } elseif($use_pagenum && $totaal > $range && $i > $range && ($i == $pagenum - $range || $i == $pagenum + $range) ) {
        # Als we gebruik maken van het pagina nummer, dan willen we op deze plek die punten plaatsen om de boel te scheiden
        # De preg_replace verwijderd de laatste komma van de string, omdat we deze niet nodig hebben.

        $urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);
        $urls .= '...';
 
        # Ook zorgen we dat het huidge nummer niet als url wordt opgenomen
        continue;
    }
elseif($use_pagenum && $i > ($pagenum - $range) && $i < ($pagenum+$range)) {
        # Eigenlijk zijn dit alle urls in het midden, als we luisteren naar het pagina nummer.      
        # 1,2,3...deze dus...65,66,67

    } elseif(!$use_pagenum && $i==($range+1)) {
        # Als we niet luisteren naar de pagina nummer, willen we bij veel resultaten 3 punten in het midden
        $urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);
        $urls .= '...';
        continue;
    }
elseif($totaal > $range && $i > $range) {
        # Als het totaal en de teller hoger zijn de de range, willen we voor de rest alles negeren
        continue;
    }

 
    if($i!=$pagenum || ($i==$pagenum && !$current_template)) {
        // De teller is niet gelijk aan de huidige paginanummer. OF WEL, maar dan is $current_template op de waarde false.
        // Dus we schrijven de url voor pagina nummer $i.

        $urls .= '<a href="'.$prefix.$i.$suffix.'">'.$i.'</a>,';
        }
else {
        // Oke, deze pagina wordt op dit moment opgevraagt, en $current_template is niet false.
        // Vervang %s door $i in de 'template'.

        $urls .= sprintf($current_template, $i).',';
    }
}

 
// En weer even de laatste overbodige komma weghalen
$urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);

//en dan de code om de pagina nummers weer te geven
echo $url_vorige .' '. $urls .' '. $url_volgende;
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:30:40
 
Bertus Wikkerink

Bertus Wikkerink

25/09/2012 22:03:34
Quote Anchor link
Beste Tim,
ik ben zelf nog maar beginner
maar volgens mij moet je het sterretje gebruiken voor en na de slash:
Jij hebt:
$urls = preg_replace('/,$/', '', $urls);

Probeer eens:
$urls = preg_replace(*/$/*, '', $urls);

Bertus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.