pagina overzicht behouden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 13:33:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een korte vraag.
Maar eerst zal ik de situatie even uitleggen.

Ik kijk heel veel series en om bij te houden van welke serie ik een bepaalde aflevering al heb gezien, heb ik een php script gemaakt.

Nu staan er een stuk of 15 series in (met meerdere seizoenen) dus dit wordt een aardige lijst.

Elke keer als ik dus aangeef een aflevering te hebben gezien, voert hij prachtig het scriptje uit, maar herlaad hierdoor de pagina, waardoor ik weer bovenaan de pagina terecht kom.

Vraag:
Is er een mogelijkheid om de pagina op dezelfde plek terug te laten komen?
dus dat het overzicht op het scherm hetzelfde blijft en alleen de afbeelding wijzigt in een groen vinkje.

Nu moet ik elke keer weer scrollen en zoeken naar de betreffende serie.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.



Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)
Gewijzigd op 17/07/2012 13:33:51 door Kevin Rovers
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:44:05
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:28:42
Quote Anchor link
Je kan anders AJAX gebruiken.
Hierdoor kan je de bewerking uitvoeren, zonder de pagina te refreshen.

Of je kan ook met anchor links werken. Zelf heb ik dat nog niet gebruikt.
Maar google kan je hierbij helpen :)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:29:11
Quote Anchor link
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax
Gewijzigd op 17/07/2012 14:30:34 door Kris Peeters
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 14:38:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 17/07/2012 14:29:11:
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax


Dit heb ik inderdaad geprobeerd, maar hiermee verspringt de pagina toch.

Ajax heb ik nog nooit mee gewerkt.
heeft iemand een voorbeeldje? en kan dat gewoon in een PHP bestand geplaatst worden?
Gewijzigd op 17/07/2012 14:40:51 door Kevin Rovers
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:42:11
Quote Anchor link
AJAX is javascript, waarmee je in jouw geval een phpbestand mee uitvoerd.
Kan je anders eens je script laten zien, hoe je toont dat je de serie al bekeken hebt?

Is dat met een vinkje? Of hoe doe je dit?
http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:45:50
Quote Anchor link
Offtopic:

Hehe, wel grappig dat ze daar Family Guy gebruiken als voorbeeld :)
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 15:06:35
Quote Anchor link
Dit is de code die ik gebruik voor het veranderen van de afbeelding:
(de afbeelding is niet meer dan een cijfer die uit de database wordt gehaald, 0.jpg of 1.jpg)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
if(isset($_GET['g'])){

$gek = $_GET['g'];
$uid = $_GET['u'];
$z = $_GET['z'];

if ($gek == 0) {$gnew = 1;} else {$gnew = 0;}

mysql_query("UPDATE `c16_web1`.`series` SET `$z` = '$gnew' WHERE `series`.`unid` ='$uid' LIMIT 1") ;

header("Location: ./series.php#$uid");
}


Zoals je ziet is hier de header met #$uid in verwerkt.
Hiermee wordt dus de betreffende regel weer mee opgezocht. (dit moet dus anders worden)

Het enige wat dus gedaan moet worden is in de database een 0 in een 1 veranderen.

---------------------------
Iemand een idee of dit uberhaupt mogelijk is?
Gewijzigd op 18/07/2012 10:08:23 door Kevin Rovers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.