Pagina schrijft cfg bestand niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »
Radboud Prinsen

Radboud Prinsen

13/03/2019 15:26:12
Quote Anchor link
Ik heb een admin pagina gemaakt voor een verhuispagina. De pagina moet in staat zijn een cfg bestand te beschrijven.
Bij het openen wordt het huidige bestand ingelezen [gaat goed]
Wijzigingen moeten in dit bestand worden weggeschreven [gaat niet goed, er blijft een leeg bestand over]

Waar zit ik fout? (ik snap niet waarom alles hieronder niet als 1 code wordt weergegeven, voor de duidelijkheid: het is dus 1 bestand.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<!DOCTYPE html>

<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";
$fh = fopen($myFile, 'r');
while(!feof($fh))
{

    $data[] = fgets($fh);  
}

?>


<?php
if(isset($_POST['submit']))

$SiteT = $_POST['sitetitle'];    
$Head1 = $_POST['header1'];
$Head2 = $_POST['header2'];
$Msg1 = $_POST['message1'];
$Msg2 = $_POST['message2'];
$Msg3 = $_POST['message3'];
$Msg4 = $_POST['message4'];
$Msg5 = $_POST['message5'];
$FtUrl = $_POST['footurl'];

$file = fopen("redirect/underconstruction.cfg","w+") or die ("file not open...");

$s = $SiteT."\r\n".
$Head1."\r\n".
$Head2."\r\n".
$Msg1."\r\n".
$Msg2."\r\n".
$Msg3."\r\n".
$Msg4."\r\n".
$Msg5."\r\n".
$FtUrl;

fputs($file,$s) or die("Data not written.");
    
fclose($file);
?>


<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form action="#" method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[1];?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[3];?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[4];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[6];?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[7];?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[8];?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[9];?>;" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[10];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo $data[12];?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 13/03/2019 15:56:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:13:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2019 15:59:27
Quote Anchor link
Is het bestand wel beschrijfbaar met de juiste rechten?

Je kan trouwens ook file_put_contents gebruiken.
De genummerde variabelen $Msg1 etc.. zijn best onnodig. Je hebt immers al je $_POST['message1'] (etc..) variabelen die je kan gebruiken. Dus waarom zou je de data dubbel aanmaken?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/03/2019 16:38:43
Quote Anchor link
Geen idee hoor, maar gewoon even wat dingetjes die me opvallen:
- geen fclose na het inlezen (dus zo rond regel 10 invoegen)
- waarom PHP sluit en meteen weer open tags regel 10..12?
- waarom gebruik je op regel 25 niet ook $myfile?
- zitten al die waarden wel in de POST, of bestaat je "lege" bestand uit enkel "\r\n"-en?
- je gebruikt in je form nu $data[x], maar die bevatten na het opslaan altijd de oude waarden
 
Michael -

Michael -

13/03/2019 19:40:00
Quote Anchor link
Het is niet de manier hoe ik het zou doen, maar zo zou het moeten werken.
Ik weet niet precies wat je doel is, maar het opslaan van data kan beter in een ini, json, of iets dergelijks.
PHP kent ook niet de term cfg (zover ik weet) zoals bijv. Python dat wel kent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    $s = $_POST['sitetitle']."\r\n".
    $_POST['header1']."\r\n".
    $_POST['header2']."\r\n".
    $_POST['message1']."\r\n".
    $_POST['message2']."\r\n".
    $_POST['message3']."\r\n".
    $_POST['message4']."\r\n".
    $_POST['message5']."\r\n".
    $_POST['footurl']."\r\n";

    file_put_contents($myFile, $s, LOCK_EX);
}


if(file_exists($myFile)) {
    $data = explode("\r\n", file_get_contents( $myFile ) );
}

?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[0]) ? $data[0] : ''); ?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[1]) ? $data[1] : ''); ?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[2]) ? $data[2] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[3]) ? $data[3] : ''); ?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[4]) ? $data[4] : ''); ?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[5]) ? $data[5] : ''); ?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[6]) ? $data[6] : ''); ?>" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[7]) ? $data[7] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo (isset($data[8]) ? $data[8] : ''); ?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2019 19:40:17 door Michael -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.