pagina scrollt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »
Hans Zimmer

Hans Zimmer

08/08/2016 04:57:24
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een klein script van 1 pagina die niet lekker loopt op verschillende beeldformaten. Als het scherm groot genoeg is, is er niks aan de hand.
Maar bij een kleiner scherm blijft de tekst achter de footer zitten. De footer moet onderaan blijven plakken zodat de rest van de pagina scrollbaar wordt bij een kleiner scherm.

Wie kan dit snel voor me oplossen?


Gr Peter
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:27:28
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

08/08/2016 07:45:31
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Kun je daarvan wat code laten zien?

Google anders een op sticky footer en je vindt vele tientallen voorbeelden.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

08/08/2016 09:11:40
Quote Anchor link
Als je wat code laat zien dan kunnen we misschien helpen. Neem anders hier een kijkje:
http://matthewjamestaylor.com/blog/keeping-footers-at-the-bottom-of-the-page
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

09/08/2016 21:25:25
Quote Anchor link
Ward van der Put op 08/08/2016 07:45:31:
Wat heb je al geprobeerd? Kun je daarvan wat code laten zien?

Google anders een op sticky footer en je vindt vele tientallen voorbeelden.


Hoi,

Ik heb dit script van iemand gekregen dus ik zou het niet weten. Ik heb wel een beetje verstand van codes en zo te zien is het met een paar letters opgelost.

Kun je de code niet zien in chrome via F12?





Toevoeging op 09/08/2016 21:26:44:

Danny von Gaal op 08/08/2016 09:11:40:
Als je wat code laat zien dan kunnen we misschien helpen. Neem anders hier een kijkje:
http://matthewjamestaylor.com/blog/keeping-footers-at-the-bottom-of-the-page


Dit is de code van het CSS bestand:

Klik hier om er naar toe te gaan.

Edit:
Link naar code geplaatst.
Gewijzigd op 10/08/2016 13:22:27 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/08/2016 23:25:51
Quote Anchor link
pls, gebruik [code][/code] blokken...
Gewijzigd op 09/08/2016 23:26:12 door Thomas van den Heuvel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/08/2016 23:31:38
Quote Anchor link
>> Wie kan dit snel voor me oplossen?

Snel nog wel?
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

09/08/2016 23:31:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
* {margin: 0;}
html, body {height: 100%;background:url(images/bg.png) #fff repeat-x;}
.wrapper {min-height: 100%;height: auto !important;height: 100%;margin: 0 auto -163px;}
.push {height: 20px;}
.footer{background: url(images/footer.png) #fff repeat-x; height:140px; position: relative; }
.footer2{background: url(images/footerbottom.png) #f1f1f1 repeat-x; height:31px; width:100%; float:left; line-height:31px;font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; color:#fff; font-size:11px;}
#wrap{width:815px;height:auto;margin:auto;overflow:hidden;}
#top{height:31px; color: #fff;width:815px;line-height:31px; text-align: right; margin-bottom: 20px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:11px; }
#logo{float: left; border: 0px; margin-bottom: 25px; height: 31px;}
#header{background:url(images/header.png);height:275px; margin-bottom: 20px; width:815px;float:left;}
.slideshow { height: 815px; width: 300px; float:left; margin-bottom: 20px;}

#center{min-height:215px;width:812px; /*background:url(images/center.png)*/ border: 1px solid #9c9c9c; padding-bottom: 15px; #fff no-repeat;float:left; padding-top: 15px; margin-bottom: 15px; }

.bestellen{width:223px;height:auto;margin-top:20px;float:left;font-size:11px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;color:#151515;}
.bestel{ width: 223px;height:auto;float:left;margin-top:5px;display:inline;overflow:hidden;}
.bestel input{width: 218px;height:28px;background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;}
.kleur{background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;float:left;width: 218px;height:28px;margin-top:5px;}
.kleur img{    float:right;margin-right:2px;margin-left:0px;margin-top:6px;border:none;}
.kleur a{float:right;margin-right:10px;color:#333333;text-decoration:none;}

.champagne{background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;float:left;width: 218px;height:28px;margin-top:5px;}
.champagne{overflow: auto;}
.champagne .right{ float: right;}
.champagne .right strong {font-weight:normal;}
.champagne .right select { margin-left: 5px; }
.prijs{background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;float:left;width: 218px;height:28px;margin-top:5px;}
.prijs .result { float: right; margin-right: 5px; }

#center p{width:265px;height:192px;text-align:justify;font-family:arial;font-size:11px;line-height:18px;margin-right:30px;margin-top:20px;color:#151515;float:left;margin-left:30px;}
.footervak h2{font-size:12px;font-weight:bold;font-family:arial; margin:0px;line-height:24px;color:#fff;margin-left:3px;}
#center span{width:265px;float:left;font-size:13px;font-weight:bold;}
.center2{height:auto;width:813px;margin-left:1px;background: #f1f1f1;float:left;}
.center2 p{width:700px;height:auto;text-align:justify;font-family:arial;font-size:11px;line-height:20px;margin-right:20px;margin-top:0px;color:#151515;float:left;margin-left:44px;margin-bottom:20px;}
.center2 span{width:700px;float:left;font-size:14px;font-weight:bold;}
.footerbg{height:143px;width:744px;paddin-left:69px;margin:auto;}
.footervak{width:248px;height:100px;margin-top:20px;float:left;}
.footervak img{float:left;}
.footervak p{font-size:12px;font-family:arial;line-height:24px;width:100px;color:#000;margin-left:2px;margin-top:0px;float:left;}
#top h1{color:#fff;font-size:14px;margin-right:60px;font-family:arial;float:right;}
#top span{font-size:18px;}
#copy{font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;font-size:10px;float:left;width:500px;color:#fff;margin-top:-10px;}
#copy a{font-weight:bold;color:#fff;text-decoration:none;}
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/08/2016 13:02:35
Quote Anchor link
Een online/live voorbeeld praat zoveel makkelijker.

Daarbij, met het bovenstaande verschaf je de helft van de puzzel. Waar is de HTML?

Dit is trouwens geen uitnodiging om hier je HTML te plakken. Vervolgens zou iemand namelijk al deze code bij elkaar moeten sprokkelen (en de niet meegeleverde afbeeldingen er bij moeten denken ofzo) om een beeld te kunnen vormen van wat het probleem is, en hoe dit mogelijk opgelost kan worden.

Zou je wellicht net iets meer moeite willen nemen en ergens een "werkend" voorbeeld kunnen plaatsen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/08/2016 13:13:23
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 09/08/2016 23:31:38:
>> Wie kan dit snel voor me oplossen?

Snel nog wel?

Sambal bij? -:-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2016 13:20:56
Quote Anchor link
Hans Zimmer op 08/08/2016 04:57:24:
Wie kan dit snel voor me oplossen?

En zo werkt PHPhulp dus niet, Hans.

We zijn hier allemaal vrijwillig mensen aan het helpen op het forum, en daar past geen 'snel' bij. In dat geval is het verstandiger om een vacature te plaatsen zodat iemand het tegen een betaling kan oplossen.

Verder zou je je probleem kunnen verduidelijken door deze in een 'sandbox' zoals JSfiddle te plaatsen, zodat wij deze als voorbeeld kunnen zien.
Gewijzigd op 10/08/2016 13:23:07 door - Ariën -
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

10/08/2016 22:45:15
Quote Anchor link
- Ariën - op 10/08/2016 13:20:56:
Hans Zimmer op 08/08/2016 04:57:24:
Wie kan dit snel voor me oplossen?

En zo werkt PHPhulp dus niet, Hans.

We zijn hier allemaal vrijwillig mensen aan het helpen op het forum, en daar past geen 'snel' bij. In dat geval is het verstandiger om een vacature te plaatsen zodat iemand het tegen een betaling kan oplossen.

Sorry, dat had ik niet zo bedoeld. met snel bedoel ik dat het waarschijnlijk een klein probleem is en dat het snel opgelost zou kunnen worden.


Verder zou je je probleem kunnen verduidelijken door deze in een 'sandbox' zoals JSfiddle te plaatsen, zodat wij deze als voorbeeld kunnen zien.



Toevoeging op 10/08/2016 22:51:42:

Thomas van den Heuvel op 10/08/2016 13:02:35:
Een online/live voorbeeld praat zoveel makkelijker.

Daarbij, met het bovenstaande verschaf je de helft van de puzzel. Waar is de HTML?

Dit is trouwens geen uitnodiging om hier je HTML te plakken. Vervolgens zou iemand namelijk al deze code bij elkaar moeten sprokkelen (en de niet meegeleverde afbeeldingen er bij moeten denken ofzo) om een beeld te kunnen vormen van wat het probleem is, en hoe dit mogelijk opgelost kan worden.



Zou je wellicht net iets meer moeite willen nemen en ergens een "werkend" voorbeeld kunnen plaatsen?


Ik dacht dat ik dat erbij had gezet. hier een link: http://baldmarketing.nl/champagne/

Toevoeging op 10/08/2016 22:53:39:

Thomas van den Heuvel op 10/08/2016 13:02:35:
Een online/live voorbeeld praat zoveel makkelijker.

Daarbij, met het bovenstaande verschaf je de helft van de puzzel. Waar is de HTML?

Dit is trouwens geen uitnodiging om hier je HTML te plakken. Vervolgens zou iemand namelijk al deze code bij elkaar moeten sprokkelen (en de niet meegeleverde afbeeldingen er bij moeten denken ofzo) om een beeld te kunnen vormen van wat het probleem is, en hoe dit mogelijk opgelost kan worden.

Zou je wellicht net iets meer moeite willen nemen en ergens een "werkend" voorbeeld kunnen plaatsen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
[quote]<?php

    /* De champagnelijst inladen in de website */
    require_once('champagne.php');

?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="dc.title" content="Verras iemand met een heerlijke cadeau champagne - Cadeauchampagne.nl"/>
<title>Verras iemand met een heerlijke cadeautje wijn - Cadeauchampagne.nl</title>

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>
<!-- include Cycle plugin -->
<script type="text/javascript" src="http://cloud.github.com/downloads/malsup/cycle/jquery.cycle.all.latest.js"></script>
<script type="text/javascript" src="champagne.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $('.slideshow').cycle({
        fx: 'fade' // choose your transition type, ex: fade, scrollUp, shuffle, etc...
    });
});
</script>
<link rel="stylesheet" href="style.css" />
</head>
<body>
    <div class="wrapper">
        <div id="wrap">
            <div id="top"> Maak iemand blij met een fles champagne voor slechts  17,95 inclusief verzendkosten.</div>
            <div id="logo"><a href="index.php" title="CadeauChampagne.nl"><img src="images/logo.png" style="border: 0px;"/></a></div>
            <div id="header">
                <div class="slideshow">
                    <img src="images/slide1.png" width="815" height="275" alt="Bestel uw champagne cadeau op Cadeauchampagne.nl"/>
                    
                </div>
            </div>
            <div id="center">    
                <p><span>Meer omzet met dit eenvoudige script!</span><br /><br />
    - Meerdere sliders<br />
    - PSD files om de sliders naar wens aan te passen<br />
    - IDEAL integratie<br />
    - Meerdere producten toevoegen<br />
    - Elk product kan voorzien worden van een eigenprijs<br />
    - De klant kanvariabeleeenheden bestellen<br /><br />
    
    <STRONG>NU VOOR SLECHTS 25 EURO!</STRONG><BR /> <br />
    
    
    <a href="https://www.targetpay.com/send/?id=61692&rtlo=80089&ref=https%3A//www.targetpay.com/easy/download/edit/61692&pm=&lang=auto&co=auto"><button style="background-color: #9c0707;"><font color="#FFFFFF">Bestel dit script</font></button></a></p>
    
                <?PHP
                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
                
                    $bank_gebruiker = $_POST['bank'];
                    $voornaam_gebruiker = $_POST['voornaam'];
                    $achternaam_gebruiker = $_POST['achternaam'];
                    $straat_gebruiker = $_POST['straat'];
                    $huisnummer_gebruiker = $_POST['huisnummer'];
                    $postcode_gebruiker = $_POST['postcode'];
                    $plaats_gebruiker = $_POST['plaats'];
                    $email_gebruiker = $_POST['email'];
                    
                    $kleur = '';
                    foreach($_POST['keuze'] AS $keuze => $aantal){
                        if($aantal > 0){
                        $kleur .= '(' . $keuze . ', aantal: ' . $aantal . ')';
                        }
                    }

                    
                    //$kleur = implode($_POST['keuze']);
                    //$bedrag= "300"; //Bedrag in centen!

                    $bedrag= number_format($_POST['bedrag']*100, 0, '', ''); //Bedrag in centen!
                    
                    echo "U wordt door verbonden.";

                    $site = $_SERVER['SERVER_NAME'];
                    $return_url = 'http://'.$site.'/betaald.php?xx='.urlencode(base64_encode(convert_uuencode("$voornaam_gebruiker|$achternaam_gebruiker|$straat_gebruiker|$huisnummer_gebruiker|$postcode_gebruiker|$plaats_gebruiker|$email_gebruiker|$kleur|'".time()."'"))).'';
                    $uitleg = urlencode('iPodsok');

                    $url_verzenden = "http://www.targetpay.nl/ideal/start?rtlo=80089&bank=$bank_gebruiker&amount=$bedrag&returnurl=$return_url&description=$uitleg";
                    $url = getcontents("$url_verzenden");
                    list($sId, $sUrl) = explode('|', $url);
                    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=$sUrl\" />";
                            echo "<br>";
                    exit;

                }

                
                ?>

                <form name="betalen" method="post" action="">
                    <div class="bestellen">
                        <div class="bestel">
                            <input name="voornaam" type="text" id="voornaam" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Naam:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Naam:"/>  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="achternaam" type="text" id="achternaam" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Achternaam:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Achternaam:" />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="straat" type="text" id="straat" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Straat:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Straat:"  />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="huisnummer" type="text" id="huisnummer" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Huisnummer:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Huisnummer:" />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="postcode" type="text" id="postcode" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Postcode:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Postcode:"/>  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="plaats" type="text" id="plaats" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Plaats:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Plaats:" />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="email" type="text" id="email" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Email:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Email:"/>  
                        </div>
                    </div>
                    <div class="bestellen" style="margin-left:5px;">
                        <?php

                        /* Alle champagnes */
                        $k = 0;
                        foreach($champagne AS $item){

                            $k++;
                        
                        ?>

                        <div class="champagne"> <?php echo $item['titel']; ?>
                            <div class="right">
                                &euro; <strong><?php echo number_format($item['prijs'], 2, ',', ''); ?></strong>
                                <select name="keuze[<?php echo $item['titel']; ?>]">
                                    <?php
                                    
                                    for($i = 0; $i <= 10; $i++){
                                    
                                        if(isset($_POST['keuze'][$item['titel']]) AND $_POST['keuze'][$item['titel']] == $i){
                                        
                                        ?>

                                        <option selected><?php echo $i; ?></option>
                                        <?php

                                        
                                        } else {
                                        
                                        ?>

                                        <option><?php echo $i; ?></option>
                                        <?php
                                    
                                        }
                                    
                                    }

                                    
                                    ?>

                                </select>
                            </div>
                        </div>
                        <?php

                        }

                        ?>

                        <div class="prijs" id="subtotaal"> Subtotaal
                            <div class="result">
                                &euro; 0,00
                            </div>
                        </div>
                        <div class="prijs" id="btw"> BTW 21%
                            <div class="result">
                                &euro; 0,00
                            </div>
                        </div>
                        <div class="prijs" id="totaal"> Totaal
                            <div class="result">
                                &euro; 0,00
                            </div>
                        </div>    
                        <div class="kleur">Bank:
                            <select name="bank">
                                <script src="https://www.targetpay.com/ideal/issuers-nl.js" type="text/javascript"></script>
                            </select>
                        </div>
                        <input type="hidden" id="bedrag" name="bedrag" />
                        <div class="kleur" style="backgorund:#e5e5e5;">
                            <a href="javascript:document.betalen.submit();"> BETALEN </a>
                        </div>
                    </div>  
                </form>
            </div>
        </div>
    </div>
    <div class="footer">
        <div class="footerbg">
            <div class="footervak">
                <img src="images/clock.png" width="78" height="78" alt="Binnen 48 uur geleverd" style=" margin-right: 20px;" />
                <p style="width: 140px;">Voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.</p>
            </div>
            <div class="footervak">
                <img src="images/shipping.png" width="78" height="78" alt="Geen verzendkosten" style=" margin-right: 20px;" />
                <p style="width:140px;">U betaalt bij ons geen verzendkosten</p>
            </div>
            <div class="footervak">
                <img src="images/happy.png" width="78" height="78" alt="Binnen 48 uur bezorgd" style="margin-right: 20px;" />
                <p>Betaal bij ons veilig en snel met iDEAL.</p>
            </div>                                    
        </div>
    </div>
    <div class="footer2">
        <div class="footerbg" style="height:20px;">
            Vragen? Stuur een email met uw vraag naar [email protected] Wij beantwoorden uw e-mail binnen 24 uur.
        </div>
    </div>
</body>
</html>
[/quote]


Toevoeging op 10/08/2016 22:56:03:

De hoogte van de wrapper is 100% waardoor er bij kleinere schermhoogtes de onderdelen over elkaar heen gaan liggen als dit kleiner is dan 733 pixels. Maar ik zou niet weten hoe ik dit op moet lossen.
Gewijzigd op 10/08/2016 23:06:52 door Hans Zimmer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2016 23:01:19
Quote Anchor link
De PHP-code is niet heel interessant, en verder hebben we [code] en [/code] tags. ZOu je je bericht even willen aanpassen, zodat alles wat beter leesbaarder is, i.p.v. een brei aan code?
Deel anders even een testcase die je op JSfiddle geplaatst hebt. Dat leest en helpt dan een stuk makkelijker.
Gewijzigd op 10/08/2016 23:06:54 door - Ariën -
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

10/08/2016 23:48:20
Quote Anchor link
Quote:
De hoogte van de wrapper is 100% waardoor er bij kleinere schermhoogtes de onderdelen over elkaar heen gaan liggen als dit kleiner is dan 733 pixels. Maar ik zou niet weten hoe ik dit op moet lossen.

Probeer "min-height" eens ipv "height"
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/08/2016 14:07:19
Quote Anchor link
Ik zie niet helemaal waarom je al die divs zou willen floaten, dat maakt het meestal alleen maar lastiger en is in dit geval ook niet nodig volgens mij.

De reden dat je formulier achter de footer verdwijnt is waarschijnlijk vanwege de negatieve marge in je .wrapper class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
margin: 0 auto -163px;

Weet niet helemaal waarom je dit zo hebt gemaakt en/of dat je een principe verkeerd gebruikt maar als ik die regel wegcomment ziet alles er weer ok uit...
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

12/08/2016 21:33:00
Quote Anchor link
Hoi Thomas,

Bedankt voor je input. Met jouw voorstel is het inderdaad enigszins opgelost, alleen dan ontstaat er een groot wit vlak en krijg je de footer niet meer te zien.

Het script heb ik lang geleden van iemand gekocht, maar de fout zag ik recent pas. Ik heb zelf namelijk een vrij groot scherm. Dus ik had gehoopt dat een van jullie mij hiermee zou kunnen helpen.
 
Eddy E

Eddy E

13/08/2016 09:45:07
Quote Anchor link
Dat wordt toch ook gedaan?

Er wordt hulp genoeg geboden.
Ik wil ook wel even meekijken naar een Codepen of jsFiddle. Of je website live. Maar dan moet je dat wel even delen!
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

13/08/2016 12:00:27
Quote Anchor link
Het probleem is vooral dat je niet één maar twee footers gebruikt en dat dan ook nog buiten de wrapper:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<body>
  <div class="wrapper">...</div>
  <div class="footer">...</div>
  <div class="footer2">...</div>
</body>

Je hebt meer controle over het geheel als je de structuur omwerkt naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<body>
  <div class="wrapper">
    <main>...</main>
    <footer>
      <div class="footer_top">...</div>
      <div class="footer_bottom">...</div>
    </footer>
  </div>
</body>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.