pagina scrollt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Hans Zimmer

Hans Zimmer

08/08/2016 04:57:24
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een klein script van 1 pagina die niet lekker loopt op verschillende beeldformaten. Als het scherm groot genoeg is, is er niks aan de hand.
Maar bij een kleiner scherm blijft de tekst achter de footer zitten. De footer moet onderaan blijven plakken zodat de rest van de pagina scrollbaar wordt bij een kleiner scherm.

Wie kan dit snel voor me oplossen?


Gr Peter
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:51:01
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

08/08/2016 07:45:31
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Kun je daarvan wat code laten zien?

Google anders een op sticky footer en je vindt vele tientallen voorbeelden.
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

08/08/2016 09:11:40
Quote Anchor link
Als je wat code laat zien dan kunnen we misschien helpen. Neem anders hier een kijkje:
http://matthewjamestaylor.com/blog/keeping-footers-at-the-bottom-of-the-page
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

09/08/2016 21:25:25
Quote Anchor link
Ward van der Put op 08/08/2016 07:45:31:
Wat heb je al geprobeerd? Kun je daarvan wat code laten zien?

Google anders een op sticky footer en je vindt vele tientallen voorbeelden.


Hoi,

Ik heb dit script van iemand gekregen dus ik zou het niet weten. Ik heb wel een beetje verstand van codes en zo te zien is het met een paar letters opgelost.

Kun je de code niet zien in chrome via F12?





Toevoeging op 09/08/2016 21:26:44:

Danny von Gaal op 08/08/2016 09:11:40:
Als je wat code laat zien dan kunnen we misschien helpen. Neem anders hier een kijkje:
http://matthewjamestaylor.com/blog/keeping-footers-at-the-bottom-of-the-page


Dit is de code van het CSS bestand:

Klik hier om er naar toe te gaan.

Edit:
Link naar code geplaatst.
Gewijzigd op 10/08/2016 13:22:27 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/08/2016 23:25:51
Quote Anchor link
pls, gebruik [code][/code] blokken...
Gewijzigd op 09/08/2016 23:26:12 door Thomas van den Heuvel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/08/2016 23:31:38
Quote Anchor link
>> Wie kan dit snel voor me oplossen?

Snel nog wel?
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

09/08/2016 23:31:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
* {margin: 0;}
html, body {height: 100%;background:url(images/bg.png) #fff repeat-x;}
.wrapper {min-height: 100%;height: auto !important;height: 100%;margin: 0 auto -163px;}
.push {height: 20px;}
.footer{background: url(images/footer.png) #fff repeat-x; height:140px; position: relative; }
.footer2{background: url(images/footerbottom.png) #f1f1f1 repeat-x; height:31px; width:100%; float:left; line-height:31px;font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; color:#fff; font-size:11px;}
#wrap{width:815px;height:auto;margin:auto;overflow:hidden;}
#top{height:31px; color: #fff;width:815px;line-height:31px; text-align: right; margin-bottom: 20px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:11px; }
#logo{float: left; border: 0px; margin-bottom: 25px; height: 31px;}
#header{background:url(images/header.png);height:275px; margin-bottom: 20px; width:815px;float:left;}
.slideshow { height: 815px; width: 300px; float:left; margin-bottom: 20px;}

#center{min-height:215px;width:812px; /*background:url(images/center.png)*/ border: 1px solid #9c9c9c; padding-bottom: 15px; #fff no-repeat;float:left; padding-top: 15px; margin-bottom: 15px; }

.bestellen{width:223px;height:auto;margin-top:20px;float:left;font-size:11px; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;color:#151515;}
.bestel{ width: 223px;height:auto;float:left;margin-top:5px;display:inline;overflow:hidden;}
.bestel input{width: 218px;height:28px;background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;}
.kleur{background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;float:left;width: 218px;height:28px;margin-top:5px;}
.kleur img{    float:right;margin-right:2px;margin-left:0px;margin-top:6px;border:none;}
.kleur a{float:right;margin-right:10px;color:#333333;text-decoration:none;}

.champagne{background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;float:left;width: 218px;height:28px;margin-top:5px;}
.champagne{overflow: auto;}
.champagne .right{ float: right;}
.champagne .right strong {font-weight:normal;}
.champagne .right select { margin-left: 5px; }
.prijs{background:#eeeeee;border:0px;line-height:28px;padding:0px;padding-left:5px;margin:0px;color:#000;display:inline;font-family:Arial;font-size:11px;float:left;width: 218px;height:28px;margin-top:5px;}
.prijs .result { float: right; margin-right: 5px; }

#center p{width:265px;height:192px;text-align:justify;font-family:arial;font-size:11px;line-height:18px;margin-right:30px;margin-top:20px;color:#151515;float:left;margin-left:30px;}
.footervak h2{font-size:12px;font-weight:bold;font-family:arial; margin:0px;line-height:24px;color:#fff;margin-left:3px;}
#center span{width:265px;float:left;font-size:13px;font-weight:bold;}
.center2{height:auto;width:813px;margin-left:1px;background: #f1f1f1;float:left;}
.center2 p{width:700px;height:auto;text-align:justify;font-family:arial;font-size:11px;line-height:20px;margin-right:20px;margin-top:0px;color:#151515;float:left;margin-left:44px;margin-bottom:20px;}
.center2 span{width:700px;float:left;font-size:14px;font-weight:bold;}
.footerbg{height:143px;width:744px;paddin-left:69px;margin:auto;}
.footervak{width:248px;height:100px;margin-top:20px;float:left;}
.footervak img{float:left;}
.footervak p{font-size:12px;font-family:arial;line-height:24px;width:100px;color:#000;margin-left:2px;margin-top:0px;float:left;}
#top h1{color:#fff;font-size:14px;margin-right:60px;font-family:arial;float:right;}
#top span{font-size:18px;}
#copy{font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;font-size:10px;float:left;width:500px;color:#fff;margin-top:-10px;}
#copy a{font-weight:bold;color:#fff;text-decoration:none;}
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/08/2016 13:02:35
Quote Anchor link
Een online/live voorbeeld praat zoveel makkelijker.

Daarbij, met het bovenstaande verschaf je de helft van de puzzel. Waar is de HTML?

Dit is trouwens geen uitnodiging om hier je HTML te plakken. Vervolgens zou iemand namelijk al deze code bij elkaar moeten sprokkelen (en de niet meegeleverde afbeeldingen er bij moeten denken ofzo) om een beeld te kunnen vormen van wat het probleem is, en hoe dit mogelijk opgelost kan worden.

Zou je wellicht net iets meer moeite willen nemen en ergens een "werkend" voorbeeld kunnen plaatsen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/08/2016 13:13:23
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 09/08/2016 23:31:38:
>> Wie kan dit snel voor me oplossen?

Snel nog wel?

Sambal bij? -:-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2016 13:20:56
Quote Anchor link
Hans Zimmer op 08/08/2016 04:57:24:
Wie kan dit snel voor me oplossen?

En zo werkt PHPhulp dus niet, Hans.

We zijn hier allemaal vrijwillig mensen aan het helpen op het forum, en daar past geen 'snel' bij. In dat geval is het verstandiger om een vacature te plaatsen zodat iemand het tegen een betaling kan oplossen.

Verder zou je je probleem kunnen verduidelijken door deze in een 'sandbox' zoals JSfiddle te plaatsen, zodat wij deze als voorbeeld kunnen zien.
Gewijzigd op 10/08/2016 13:23:07 door - Ariën -
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

10/08/2016 22:45:15
Quote Anchor link
- Ariën - op 10/08/2016 13:20:56:
Hans Zimmer op 08/08/2016 04:57:24:
Wie kan dit snel voor me oplossen?

En zo werkt PHPhulp dus niet, Hans.

We zijn hier allemaal vrijwillig mensen aan het helpen op het forum, en daar past geen 'snel' bij. In dat geval is het verstandiger om een vacature te plaatsen zodat iemand het tegen een betaling kan oplossen.

Sorry, dat had ik niet zo bedoeld. met snel bedoel ik dat het waarschijnlijk een klein probleem is en dat het snel opgelost zou kunnen worden.


Verder zou je je probleem kunnen verduidelijken door deze in een 'sandbox' zoals JSfiddle te plaatsen, zodat wij deze als voorbeeld kunnen zien.



Toevoeging op 10/08/2016 22:51:42:

Thomas van den Heuvel op 10/08/2016 13:02:35:
Een online/live voorbeeld praat zoveel makkelijker.

Daarbij, met het bovenstaande verschaf je de helft van de puzzel. Waar is de HTML?

Dit is trouwens geen uitnodiging om hier je HTML te plakken. Vervolgens zou iemand namelijk al deze code bij elkaar moeten sprokkelen (en de niet meegeleverde afbeeldingen er bij moeten denken ofzo) om een beeld te kunnen vormen van wat het probleem is, en hoe dit mogelijk opgelost kan worden.



Zou je wellicht net iets meer moeite willen nemen en ergens een "werkend" voorbeeld kunnen plaatsen?


Ik dacht dat ik dat erbij had gezet. hier een link: http://baldmarketing.nl/champagne/

Toevoeging op 10/08/2016 22:53:39:

Thomas van den Heuvel op 10/08/2016 13:02:35:
Een online/live voorbeeld praat zoveel makkelijker.

Daarbij, met het bovenstaande verschaf je de helft van de puzzel. Waar is de HTML?

Dit is trouwens geen uitnodiging om hier je HTML te plakken. Vervolgens zou iemand namelijk al deze code bij elkaar moeten sprokkelen (en de niet meegeleverde afbeeldingen er bij moeten denken ofzo) om een beeld te kunnen vormen van wat het probleem is, en hoe dit mogelijk opgelost kan worden.

Zou je wellicht net iets meer moeite willen nemen en ergens een "werkend" voorbeeld kunnen plaatsen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
[quote]<?php

    /* De champagnelijst inladen in de website */
    require_once('champagne.php');

?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="dc.title" content="Verras iemand met een heerlijke cadeau champagne - Cadeauchampagne.nl"/>
<title>Verras iemand met een heerlijke cadeautje wijn - Cadeauchampagne.nl</title>

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>
<!-- include Cycle plugin -->
<script type="text/javascript" src="http://cloud.github.com/downloads/malsup/cycle/jquery.cycle.all.latest.js"></script>
<script type="text/javascript" src="champagne.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $('.slideshow').cycle({
        fx: 'fade' // choose your transition type, ex: fade, scrollUp, shuffle, etc...
    });
});
</script>
<link rel="stylesheet" href="style.css" />
</head>
<body>
    <div class="wrapper">
        <div id="wrap">
            <div id="top"> Maak iemand blij met een fles champagne voor slechts  17,95 inclusief verzendkosten.</div>
            <div id="logo"><a href="index.php" title="CadeauChampagne.nl"><img src="images/logo.png" style="border: 0px;"/></a></div>
            <div id="header">
                <div class="slideshow">
                    <img src="images/slide1.png" width="815" height="275" alt="Bestel uw champagne cadeau op Cadeauchampagne.nl"/>
                    
                </div>
            </div>
            <div id="center">    
                <p><span>Meer omzet met dit eenvoudige script!</span><br /><br />
    - Meerdere sliders<br />
    - PSD files om de sliders naar wens aan te passen<br />
    - IDEAL integratie<br />
    - Meerdere producten toevoegen<br />
    - Elk product kan voorzien worden van een eigenprijs<br />
    - De klant kanvariabeleeenheden bestellen<br /><br />
    
    <STRONG>NU VOOR SLECHTS 25 EURO!</STRONG><BR /> <br />
    
    
    <a href="https://www.targetpay.com/send/?id=61692&rtlo=80089&ref=https%3A//www.targetpay.com/easy/download/edit/61692&pm=&lang=auto&co=auto"><button style="background-color: #9c0707;"><font color="#FFFFFF">Bestel dit script</font></button></a></p>
    
                <?PHP
                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
                
                    $bank_gebruiker = $_POST['bank'];
                    $voornaam_gebruiker = $_POST['voornaam'];
                    $achternaam_gebruiker = $_POST['achternaam'];
                    $straat_gebruiker = $_POST['straat'];
                    $huisnummer_gebruiker = $_POST['huisnummer'];
                    $postcode_gebruiker = $_POST['postcode'];
                    $plaats_gebruiker = $_POST['plaats'];
                    $email_gebruiker = $_POST['email'];
                    
                    $kleur = '';
                    foreach($_POST['keuze'] AS $keuze => $aantal){
                        if($aantal > 0){
                        $kleur .= '(' . $keuze . ', aantal: ' . $aantal . ')';
                        }
                    }

                    
                    //$kleur = implode($_POST['keuze']);
                    //$bedrag= "300"; //Bedrag in centen!

                    $bedrag= number_format($_POST['bedrag']*100, 0, '', ''); //Bedrag in centen!
                    
                    echo "U wordt door verbonden.";

                    $site = $_SERVER['SERVER_NAME'];
                    $return_url = 'http://'.$site.'/betaald.php?xx='.urlencode(base64_encode(convert_uuencode("$voornaam_gebruiker|$achternaam_gebruiker|$straat_gebruiker|$huisnummer_gebruiker|$postcode_gebruiker|$plaats_gebruiker|$email_gebruiker|$kleur|'".time()."'"))).'';
                    $uitleg = urlencode('iPodsok');

                    $url_verzenden = "http://www.targetpay.nl/ideal/start?rtlo=80089&bank=$bank_gebruiker&amount=$bedrag&returnurl=$return_url&description=$uitleg";
                    $url = getcontents("$url_verzenden");
                    list($sId, $sUrl) = explode('|', $url);
                    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=$sUrl\" />";
                            echo "<br>";
                    exit;

                }

                
                ?>

                <form name="betalen" method="post" action="">
                    <div class="bestellen">
                        <div class="bestel">
                            <input name="voornaam" type="text" id="voornaam" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Naam:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Naam:"/>  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="achternaam" type="text" id="achternaam" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Achternaam:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Achternaam:" />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="straat" type="text" id="straat" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Straat:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Straat:"  />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="huisnummer" type="text" id="huisnummer" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Huisnummer:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Huisnummer:" />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="postcode" type="text" id="postcode" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Postcode:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Postcode:"/>  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="plaats" type="text" id="plaats" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Plaats:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Plaats:" />  
                        </div>
                        <div class="bestel">
                            <input name="email" type="text" id="email" onfocus="this.select()" onblur="this.value=!this.value?'Email:':this.value;" onclick="this.value='';" value="Email:"/>  
                        </div>
                    </div>
                    <div class="bestellen" style="margin-left:5px;">
                        <?php

                        /* Alle champagnes */
                        $k = 0;
                        foreach($champagne AS $item){

                            $k++;
                        
                        ?>

                        <div class="champagne"> <?php echo $item['titel']; ?>
                            <div class="right">
                                &euro; <strong><?php echo number_format($item['prijs'], 2, ',', ''); ?></strong>
                                <select name="keuze[<?php echo $item['titel']; ?>]">
                                    <?php
                                    
                                    for($i = 0; $i <= 10; $i++){
                                    
                                        if(isset($_POST['keuze'][$item['titel']]) AND $_POST['keuze'][$item['titel']] == $i){
                                        
                                        ?>

                                        <option selected><?php echo $i; ?></option>
                                        <?php

                                        
                                        } else {
                                        
                                        ?>

                                        <option><?php echo $i; ?></option>
                                        <?php
                                    
                                        }
                                    
                                    }

                                    
                                    ?>

                                </select>
                            </div>
                        </div>
                        <?php

                        }

                        ?>

                        <div class="prijs" id="subtotaal"> Subtotaal
                            <div class="result">
                                &euro; 0,00
                            </div>
                        </div>
                        <div class="prijs" id="btw"> BTW 21%
                            <div class="result">
                                &euro; 0,00
                            </div>
                        </div>
                        <div class="prijs" id="totaal"> Totaal
                            <div class="result">
                                &euro; 0,00
                            </div>
                        </div>    
                        <div class="kleur">Bank:
                            <select name="bank">
                                <script src="https://www.targetpay.com/ideal/issuers-nl.js" type="text/javascript"></script>
                            </select>
                        </div>
                        <input type="hidden" id="bedrag" name="bedrag" />
                        <div class="kleur" style="backgorund:#e5e5e5;">
                            <a href="javascript:document.betalen.submit();"> BETALEN </a>
                        </div>
                    </div>  
                </form>
            </div>
        </div>
    </div>
    <div class="footer">
        <div class="footerbg">
            <div class="footervak">
                <img src="images/clock.png" width="78" height="78" alt="Binnen 48 uur geleverd" style=" margin-right: 20px;" />
                <p style="width: 140px;">Voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.</p>
            </div>
            <div class="footervak">
                <img src="images/shipping.png" width="78" height="78" alt="Geen verzendkosten" style=" margin-right: 20px;" />
                <p style="width:140px;">U betaalt bij ons geen verzendkosten</p>
            </div>
            <div class="footervak">
                <img src="images/happy.png" width="78" height="78" alt="Binnen 48 uur bezorgd" style="margin-right: 20px;" />
                <p>Betaal bij ons veilig en snel met iDEAL.</p>
            </div>                                    
        </div>
    </div>
    <div class="footer2">
        <div class="footerbg" style="height:20px;">
            Vragen? Stuur een email met uw vraag naar [email protected] Wij beantwoorden uw e-mail binnen 24 uur.
        </div>
    </div>
</body>
</html>
[/quote]


Toevoeging op 10/08/2016 22:56:03:

De hoogte van de wrapper is 100% waardoor er bij kleinere schermhoogtes de onderdelen over elkaar heen gaan liggen als dit kleiner is dan 733 pixels. Maar ik zou niet weten hoe ik dit op moet lossen.
Gewijzigd op 10/08/2016 23:06:52 door Hans Zimmer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2016 23:01:19
Quote Anchor link
De PHP-code is niet heel interessant, en verder hebben we [code] en [/code] tags. ZOu je je bericht even willen aanpassen, zodat alles wat beter leesbaarder is, i.p.v. een brei aan code?
Deel anders even een testcase die je op JSfiddle geplaatst hebt. Dat leest en helpt dan een stuk makkelijker.
Gewijzigd op 10/08/2016 23:06:54 door - Ariën -
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

10/08/2016 23:48:20
Quote Anchor link
Quote:
De hoogte van de wrapper is 100% waardoor er bij kleinere schermhoogtes de onderdelen over elkaar heen gaan liggen als dit kleiner is dan 733 pixels. Maar ik zou niet weten hoe ik dit op moet lossen.

Probeer "min-height" eens ipv "height"
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/08/2016 14:07:19
Quote Anchor link
Ik zie niet helemaal waarom je al die divs zou willen floaten, dat maakt het meestal alleen maar lastiger en is in dit geval ook niet nodig volgens mij.

De reden dat je formulier achter de footer verdwijnt is waarschijnlijk vanwege de negatieve marge in je .wrapper class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
margin: 0 auto -163px;

Weet niet helemaal waarom je dit zo hebt gemaakt en/of dat je een principe verkeerd gebruikt maar als ik die regel wegcomment ziet alles er weer ok uit...
 
Hans Zimmer

Hans Zimmer

12/08/2016 21:33:00
Quote Anchor link
Hoi Thomas,

Bedankt voor je input. Met jouw voorstel is het inderdaad enigszins opgelost, alleen dan ontstaat er een groot wit vlak en krijg je de footer niet meer te zien.

Het script heb ik lang geleden van iemand gekocht, maar de fout zag ik recent pas. Ik heb zelf namelijk een vrij groot scherm. Dus ik had gehoopt dat een van jullie mij hiermee zou kunnen helpen.
 
Eddy E

Eddy E

13/08/2016 09:45:07
Quote Anchor link
Dat wordt toch ook gedaan?

Er wordt hulp genoeg geboden.
Ik wil ook wel even meekijken naar een Codepen of jsFiddle. Of je website live. Maar dan moet je dat wel even delen!
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

13/08/2016 12:00:27
Quote Anchor link
Het probleem is vooral dat je niet één maar twee footers gebruikt en dat dan ook nog buiten de wrapper:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<body>
  <div class="wrapper">...</div>
  <div class="footer">...</div>
  <div class="footer2">...</div>
</body>

Je hebt meer controle over het geheel als je de structuur omwerkt naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<body>
  <div class="wrapper">
    <main>...</main>
    <footer>
      <div class="footer_top">...</div>
      <div class="footer_bottom">...</div>
    </footer>
  </div>
</body>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.