pagina stuurt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »
Christoph e

christoph e

15/04/2011 18:05:40
Quote Anchor link
ik heb een nieuwssysteem en na het inloggen moet dat mij normaal doorsturen en dat doet de pagina niet
dit zijn regels 72 tot 82 van het script bij het doorstuur stukje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?PHP
        } else if($_POST['username'] == $admin['username'] && $_POST['password'] == $admin['password'])
        {

            $_SESSION['login'] = TRUE;
            $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
            $_SESSION['ipad'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>

            Je bent succesvol ingelogd!
            <Meta HTTP-Equiv=\"refresh\" Content=\"3;Url=index.php\">
<?PHP
        } else
        {
?>


wat doe ik fout?
Gewijzigd op 15/04/2011 18:08:20 door Christoph e
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:50:38
 
Pim -

Pim -

15/04/2011 18:09:58
Quote Anchor link
Die escapes moeten weg:
<Meta HTTP-Equiv="refresh" Content="3;Url=index.php">
 
Wesley PHP

Wesley PHP

15/04/2011 18:12:13
Quote Anchor link
Kun je niet beter dit gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  header( "refresh:3; url=index.php" );
  echo "Je bent succesvol ingelogd!";
?>
 
Gerhard l

gerhard l

15/04/2011 18:33:17
Quote Anchor link
en voor de zekerheid: session_start(); in ieder geval bovenaan ;$
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 18:50:56
Quote Anchor link
Gerhard l op 15/04/2011 18:33:17:
en voor de zekerheid: session_start(); in ieder geval bovenaan ;$



ok maar dit is niet de voledige code en vanboven staat al en session dus dat hoefd niet meer


Toevoeging op 15/04/2011 20:37:23:

ok bedankt het werk maar nu geeft 1 pagina nog een ( zie pagina [link=http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/nederlands/nieuws/nieuwssysteem/lezen.php?id=1] [/link]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?PHP
function text2ubb ($text)
{

    global $img;
    // \n ==> <BR>
    $text = nl2br($text);

    // Bold, Underline & Italic maken
    $text = preg_replace("/\[b\][\n\r]*(.*?)\[\/b\]/is",'<b>\\1</b>', $text);
    $text = preg_replace("/\[u\][\n\r]*(.*?)\[\/u\]/is",'<u>\\1</u>', $text);
    $text = preg_replace("/\[i\][\n\r]*(.*?)\[\/i\]/is",'<i>\\1</i>', $text);

    // http:// links maken
    $text = eregi_replace("\[url\][[:space:]]*(http://)?([^\\[]*)[[:space:]]*\[/url\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">http://\\2</a>", $text);
    $text = eregi_replace("\\[url=(http://)?([^\\[]*)\\][[:space:]]*([^\\[]*)[[:space:]]*\\[/url\\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>", $text);

    // email links maken
    $text = preg_replace("#(\[email\])(.*)(\[\/email\])#i","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>", $text);
    $text = eregi_replace("\\[email=([\\[a-zA-Z0-9.@:]*)\\]([^\\[]*)", "<a href='mailto:\\1'>\\2</A>",$text);
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)#i", "\\1<a href='mailto:\\2@\\3'>\\2@\\3</a>", $text);
    $text = str_replace("[/email]", "</A>", $text);
[
/code]
Gewijzigd op 15/04/2011 20:39:46 door christoph e
 
Php knipper

php knipper

15/04/2011 20:42:46
Quote Anchor link
volgens mij zet je je script stil doordat je veel keer // gebruikt en dat schakelt de rest achter de // uit
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 20:45:32
Quote Anchor link
ok bedankt en hoe kan ik dit oplossen?
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/04/2011 20:48:41
Quote Anchor link
door in plaats van // te gebruiken voor de comment /* te doen en na de comment */

Maar ik geloof niet dat dat een probleem kan zijn;)
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 20:50:09
Quote Anchor link
nee maar bij de links op lijn 15 loop het denk ik vast omdat je daar http:// in staat en // is een comment tag
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/04/2011 20:53:16
Quote Anchor link
maak van die code maar eens dit... en kijk dan nog eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
global $img;
    // \n ==> <BR>
    $text = nl2br($text);

    // Bold, Underline & Italic maken
    $text = preg_replace("/\[b\][\n\r]*(.*?)\[\/b\]/is",'<b>\\1</b>', $text);
    $text = preg_replace("/\[u\][\n\r]*(.*?)\[\/u\]/is",'<u>\\1</u>', $text);
    $text = preg_replace("/\[i\][\n\r]*(.*?)\[\/i\]/is",'<i>\\1</i>', $text);

    // http:// links maken
    $text = preg_replace("\[url\][[:space:]]*(http://)?([^\\[]*)[[:space:]]*\[/url\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">http://\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[url=(http://)?([^\\[]*)\\][[:space:]]*([^\\[]*)[[:space:]]*\\[/url\\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>", $text);

    // email links maken
    $text = preg_replace("#(\[email\])(.*)(\[\/email\])#i","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[email=([\\[a-zA-Z0-9.@:]*)\\]([^\\[]*)", "<a href='mailto:\\1'>\\2</A>",$text);
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)#i", "\\1<a href='mailto:\\2@\\3'>\\2@\\3</a>", $text);
    $text = str_replace("[/email]", "</A>", $text);
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 20:55:57
Quote Anchor link
de pagina werkt nu ook niet en er is een hele code bovenaan gekomen kijk zelf maar op

http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/nederlands/nieuws/nieuwssysteem/lezen.php?id=1
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/04/2011 20:59:54
Quote Anchor link
Dit komt omdat je het niet goed hebt teruggezet en er staat dat er een fout staat in lezen.php....

Dus kijk eerst daar naar want als je goed naar de foutmeldingen kijkt kun je de meeste fouten er wel uithalen;)

Waarschijnlijk heb je deze regel verwijderd....


function text2ubb ($text)
{
Gewijzigd op 15/04/2011 21:00:31 door dennis meijer
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 21:01:43
Quote Anchor link
inderdaat die had ik verijdert


Toevoeging op 15/04/2011 21:02:17:

mijn php programma zij ook al dat er iets ontbreekt

Toevoeging op 15/04/2011 21:05:24:

ok het script werkt nu met een fout minder ( maar de pagina werkt nog niet hieronder de voledige code "text2ubb.php"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?PHP
function text2ubb ($text)
{

global $img;
    // \n ==> <BR>
    $text = nl2br($text);

    // Bold, Underline & Italic maken
    $text = preg_replace("/\[b\][\n\r]*(.*?)\[\/b\]/is",'<b>\\1</b>', $text);
    $text = preg_replace("/\[u\][\n\r]*(.*?)\[\/u\]/is",'<u>\\1</u>', $text);
    $text = preg_replace("/\[i\][\n\r]*(.*?)\[\/i\]/is",'<i>\\1</i>', $text);

    // http:// links maken
    $text = preg_replace("\[url\][[:space:]]*(http://)?([^\\[]*)[[:space:]]*\[/url\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">http://\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[url=(http://)?([^\\[]*)\\][[:space:]]*([^\\[]*)[[:space:]]*\\[/url\\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>", $text);

    // email links maken
    $text = preg_replace("#(\[email\])(.*)(\[\/email\])#i","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[email=([\\[a-zA-Z0-9.@:]*)\\]([^\\[]*)", "<a href='mailto:\\1'>\\2</A>",$text);
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)#i", "\\1<a href='mailto:\\2@\\3'>\\2@\\3</a>", $text);
    $text = str_replace("[/email]", "</A>", $text);

    // auto. links genereren
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])www.([a-z\-0-9]+).([a-z]{2,4})($|[ \n\r\t])#i", "\\1<a href=\"http://www.\\2.\\3\" target=\"_blank\">www.\\2.\\3</a>\\4", $text);

    // FTP://, HTTP://, HTTPS:// links maken
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])(((ftp://)|(http://)|(https://))([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+]+))#i", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);

    // Smilies maken
    $text = str_replace("(angel+)", "<img src='".$img['smiles']."/angel.png'>", $text);
    $text = str_replace("(angry+)", "<img src='".$img['smiles']."/angry.png'>", $text);
    $text = str_replace("(angry-s+)", "<img src='".$img['smiles']."/angry-s.png'>", $text);
    $text = str_replace("(ass+)", "<img src='".$img['smiles']."/ass.png'>", $text);
    $text = str_replace("(barf+)", "<img src='".$img['smiles']."/barf.png'>", $text);

    $text = str_replace("(bitchin+)", "<img src='".$img['smiles']."/bitchin.png'>", $text);
    $text = str_replace("(blush+)", "<img src='".$img['smiles']."/blush.png'>", $text);
    $text = str_replace("(brr+)", "<img src='".$img['smiles']."/brr.png'>", $text);
    $text = str_replace("(bucktoothed+)", "<img src='".$img['smiles']."/bucktoothed.png'>", $text);
    $text = str_replace("(cool+)", "<img src='".$img['smiles']."/cool.png'>", $text);

    $text = str_replace("(cry+)", "<img src='".$img['smiles']."/cry.png'>", $text);
    $text = str_replace("(dammit+)", "<img src='".$img['smiles']."/dammit.png'>", $text);
    $text = str_replace("(devil+)", "<img src='".$img['smiles']."/devil.png'>", $text);
    $text = str_replace("(eep+)", "<img src='".$img['smiles']."/eep.png'>", $text);
    $text = str_replace("(erm+)", "<img src='".$img['smiles']."/erm.png'>", $text);

    $text = str_replace("(evil+)", "<img src='".$img['smiles']."/evil.png'>", $text);
    $text = str_replace("(flowers+)", "<img src='".$img['smiles']."/flowers.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gasp+)", "<img src='".$img['smiles']."/gasp.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gdemmbarest+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdemmbarest.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gdhappy+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdhappy.png'>", $text);

    $text = str_replace("(gdlaughing+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdlaughing.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gdsad+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdsad.png'>", $text);
    $text = str_replace("(geek+)", "<img src='".$img['smiles']."/geek.png'>", $text);
    $text = str_replace("(getlost+)", "<img src='".$img['smiles']."/getlost.png'>", $text);
    $text = str_replace("(error+)", "<img src='".$img['smiles']."/error.png'>", $text);

    $text = str_replace("(giggle+)", "<img src='".$img['smiles']."/giggle.png'>", $text);
    $text = str_replace("(goodies+)", "<img src='".$img['smiles']."/goodies.png'>", $text);
    $text = str_replace("(grin+)", "<img src='".$img['smiles']."/grin.png'>", $text);
    $text = str_replace("(grr+)", "<img src='".$img['smiles']."/grr.png'>", $text);
    $text = str_replace("(grumble+)", "<img src='".$img['smiles']."/grumble.png'>", $text);

    $text = str_replace("(hat+)", "<img src='".$img['smiles']."/hat.png'>", $text);
    $text = str_replace("(heh+)", "<img src='".$img['smiles']."/heh.png'>", $text);
    $text = str_replace("(hey-hey+)", "<img src='".$img['smiles']."/hey-hey.png'>", $text);
    $text = str_replace("(hoboyuck+)", "<img src='".$img['smiles']."/hoboyuck.png'>", $text);
    $text = str_replace("(huh+)", "<img src='".$img['smiles']."/huh.png'>", $text);

    $text = str_replace("(kiss+)", "<img src='".$img['smiles']."/kiss.png'>", $text);
    $text = str_replace("(laughwink+)", "<img src='".$img['smiles']."/laughwink.png'>", $text);
    $text = str_replace("(lol+)", "<img src='".$img['smiles']."/lol.png'>", $text);
    $text = str_replace("(love+)", "<img src='".$img['smiles']."/love.png'>", $text);
    $text = str_replace("(mello+)", "<img src='".$img['smiles']."/mello.png'>", $text);

    $text = str_replace("(mixedup+)", "<img src='".$img['smiles']."/mixedup.png'>", $text);
    $text = str_replace("(money+)", "<img src='".$img['smiles']."/money.png'>", $text);
    $text = str_replace("(ninja+)", "<img src='".$img['smiles']."/ninja.png'>", $text);
    $text = str_replace("(oops+)", "<img src='".$img['smiles']."/oops.png'>", $text);
    $text = str_replace("(pirate+)", "<img src='".$img['smiles']."/pirate.png'>", $text);

    $text = str_replace("(rip+)", "<img src='".$img['smiles']."/rip.png'>", $text);
    $text = str_replace("(rolleyes+)", "<img src='".$img['smiles']."/rolleyes.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sad+)", "<img src='".$img['smiles']."/sad.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sad2+)", "<img src='".$img['smiles']."/sad2.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sadwink+)", "<img src='".$img['smiles']."/sadwink.png'>", $text);

    $text = str_replace("(sarcastic+)", "<img src='".$img['smiles']."/sarcastic.png'>", $text);
    $text = str_replace("(scared+)", "<img src='".$img['smiles']."/scared.png'>", $text);
    $text = str_replace("(screwyou+)", "<img src='".$img['smiles']."/screwyou.png'>", $text);
    $text = str_replace("(shocked+)", "<img src='".$img['smiles']."/shocked.png'>", $text);
    $text = str_replace("(shudder+)", "<img src='".$img['smiles']."/shudder.png'>", $text);

    $text = str_replace("(sick+)", "<img src='".$img['smiles']."/sick.png'>", $text);
    $text = str_replace("(slant+)", "<img src='".$img['smiles']."/slant.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sleep+)", "<img src='".$img['smiles']."/sleep.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sleep2+)", "<img src='".$img['smiles']."/sleep2.png'>", $text);
    $text = str_replace("(smile+)", "<img src='".$img['smiles']."/smile.png'>", $text);

    $text = str_replace("(smirk+)", "<img src='".$img['smiles']."/smirk.png'>", $text);
    $text = str_replace("(surprised+)", "<img src='".$img['smiles']."/surprised.png'>", $text);
    $text = str_replace("(tongue+)", "<img src='".$img['smiles']."/tongue.png'>", $text);
    $text = str_replace("(uh-yah+)", "<img src='".$img['smiles']."/uh-yah.png'>", $text);
    $text = str_replace("(unhappy+)", "<img src='".$img['smiles']."/unhappy.png'>", $text);

    $text = str_replace("(w00t+)", "<img src='".$img['smiles']."/what.png'>", $text);
    $text = str_replace("(whoohoo+)", "<img src='".$img['smiles']."/whoohoo.png'>", $text);
    $text = str_replace("(wink+)", "<img src='".$img['smiles']."/wink.png'>", $text);
    $text = str_replace("(wizard+)", "<img src='".$img['smiles']."/wizard.png'>", $text);
    $text = str_replace("(wub+)", "<img src='".$img['smiles']."/wub.png'>", $text);

    $text = str_replace("(yuck+)", "<img src='".$img['smiles']."/yuck.png'>", $text);
    $text = str_replace("(yuk+)", "<img src='".$img['smiles']."/yuk.png'>", $text);
    echo $text;
}

?>
 
Php knipper

php knipper

16/04/2011 13:33:38
Quote Anchor link
vergelijk je code eens met de code van "dennis meijer"

dan vind je volgens mij de oplossing
 
Christoph e

christoph e

16/04/2011 14:52:13
Quote Anchor link
sorry maar de het ziet er hetzelfde uit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.