Pagina tot de onderkant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leo

Leo

06/06/2006 18:40:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben opzoek naar een klein stukje script/css zodat de pagina tot onder loopt en indien nodig verder.. Ik weet dat het vaker is gepost en het misschien bij de scripts staat alleen ik kan het zo even niet vinden.

Mvg leo.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:04:41
 
Jelle -

Jelle -

06/06/2006 18:44:00
Quote Anchor link
Width: 100% overal aangeven waar je dat wilt?
bv: html,body,div container, en de div die daarin zit die je wilt dat alles opvult ofzo

zoiets?
 
Leo

Leo

06/06/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Gewoon dat als ik 1 nieuwsbericht heb bijvoorbeeld dat de pagina dan tot onder loopt, ik zal eens kijken of heigh: 100%; werkt
 
Bart van der veen

bart van der veen

06/06/2006 19:18:00
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/06/2006 19:30:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=17816
Of misschien dat je hier wat aan hebt, aan het eind heb je een cross browser css die altijd beeldvullend is..
 
Leo

Leo

07/06/2006 12:58:00
Quote Anchor link
Krijg het niet voor elkaar, ik heb het nu zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
#container{
    position: relative;
    min-height: 100%;
    height: 100%;
    height: auto;
    width: 1000px;
    margin: 0 auto;
    text-align: left;
    border-left: 1px solid #658f3d;
    border-right: 1px solid #658f3d;
    background-image: url("images/content_background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
    overflow: hidden;
}

#footer {
    width: 1000px;
    height: auto;
    bottom: 0;
    background-color: #c5f794;
    border-top: 1px solid #FFFFFF;
    float: left;
    }


Wat doe ik hier fout? (de footer kan ik geen position geven want dan dit die verkeerd)
 
Leo

Leo

08/06/2006 12:17:00
Quote Anchor link
Iemand?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.