Pagina uit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 11:53:06
Quote Anchor link
Hallo mensen,

nadat ik mijn menu uit de database heb gehaald, zit ik met het volgende,
ik wil uit mijn web_content tabel, de volgende gegevens op de pagina laten zien, wc_title en wc_content.
Dus ik heb overons.php aagemaakt en heb dit erin staan,
kunnen jullie mij daarbij helpen want ik krijg een error..

Parse error: syntax error, unexpected '.' in C:\xampp\xampp\htdocs\opdracht\overons.php on line 9

dit is het script overons.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include "inc/config.php"; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

 
$query
= "SELECT wc_title,wc_content FROM web_content WHERE id_wc=2 ";  
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_array($result)){
    echo .$row['wc_title'] .$row['wc_content'] ;
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:33:49
 

13/10/2010 11:56:22
Quote Anchor link
echo
operators

Ga eerst maar eens de theorie leren.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2010 12:00:16
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected '.' in overons.php on line 9

En wat doet die '.' daar dan?
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 12:07:18
Quote Anchor link
ja welke is dat dan ?
 

13/10/2010 12:08:45
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 13/10/2010 12:07:18:
ja welke is dat dan ?


Dat kan je leren door de theorie te leren.
Zo moeilijk is het niet.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 12:58:43
Quote Anchor link
danke ik heb het al ;)
 

13/10/2010 13:02:09
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 13/10/2010 12:58:43:
danke ik heb het al ;)


Leg het maar eens uit.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 13:23:37
Quote Anchor link
$result = mysql_query("SELECT wc_title,wc_content FROM web_content WHERE id_wc=1");

while($row = mysql_fetch_array($result)){
echo $row['wc_title'] . '<br><br>' ;
echo $row['wc_content'] . '<br>' ;

deze code is het
 

13/10/2010 13:32:09
Quote Anchor link
Dan heb je (denk ik) niet begrepen waarom het mis ging.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 13:33:04
Quote Anchor link
hoebedoel je ?
 

13/10/2010 13:34:55
Quote Anchor link
Je hebt nu bovenstaande code, maar weet je ook waarom je die error kreeg?
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 13:35:41
Quote Anchor link
ja die . moest weg
 

13/10/2010 13:37:17
Quote Anchor link
Ok
:-D
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

13/10/2010 13:38:06
Quote Anchor link
hehe :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.