Pagina update niet alleen bij refresch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mjs mjs

mjs mjs

13/03/2013 12:12:01
Quote Anchor link
hallo mensen,

ik heb zit met een vreemde fout

op mijn website staan berichten als ik hegt bericht verwijder dan gaat dit goed in de database,

wanneer ik terug keer na de pagina dan zie je geen resultaat ik moet dus echt met mijn f5 knoppen werken om het resultaat op de pagina te zien, heb hier in 15 jaar nog nooit last van gehad, in mijn php kan het niet liggen want dan heb ik dagen lang getest en alles werkt gewoon,


kan het met mijn eerste gedeelte van de html te maken hebben?

weet mij echt geen raad meer
Gewijzigd op 13/03/2013 12:16:10 door Mjs mjs
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:42:36
 
Albert de Wit

Albert de Wit

13/03/2013 12:15:21
Quote Anchor link
Relevante code zou kunnen helpen. Ook zou ik de titel aanpassen van dit topic want die is misschien relevant aan jouw probleem maar legt je probleem niet uit aan andere forumleden.
 
Mjs mjs

mjs mjs

13/03/2013 12:16:41
Quote Anchor link
uhm het is op iedere pagina moet ik elke pagina posten? of alleen de boven html?

Toevoeging op 13/03/2013 12:21:10:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
   "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>

<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />

        <meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />

   <meta name="description" content="Mnas.nl  Gratis Verzoek Server voor uw webradio station! ! ! verzoek systemen" />
    <meta name="keywords" content="webradio, verzoekserver, verzoekjes, dj, internetradio, mnas.nl, www.mnas.nl dj verzoek systeem, luisteraars, verzoek server, verzoek service, DJ, Gratis" />
    <meta name="author" content="Your Name" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://server1.verzoekbox.eu/css/andreas09.css"/>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://server1.verzoekbox.eu/css/jquery_notification.css"/>

        

    <title>Verzoekbox.eu Online DJ Tool</title>
    <script src="js/jquery.js" type="text/javascript"></script>

     <script src="js/jquery-latest.pack.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script>
 $(document).ready(function() {
      $("#responsecontainer2").load("page/vlistp.php?sort=");
   var refreshId = setInterval(function() {
      $("#responsecontainer2").load('page/vlistp.php?sort=&randval='+ Math.random());
   }, 0000);
   $.ajaxSetup({ cache: false });
});
</script>


<script type="text/javascript" src="http://server1.verzoekbox.eu/js/jquery_v_1.4.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://server1.verzoekbox.eu/js/jquery_notification_v.1.js"></script>

    
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript" src="http://server1.verzoekbox.eu/js/jquery.form.js"></script>
  <script>
        $(document).ready(function() {
        //elements
        var progressbox     = $('#progressbox');
        var progressbar     = $('#progressbar');
        var statustxt         = $('#statustxt');
        var submitbutton     = $("#SubmitButton");
        var myform             = $("#UploadForm");
        var output             = $("#output");
        var completed         = '0%';
        
                $(myform).ajaxForm({
                    beforeSend: function() { //brfore sending form
                        submitbutton.attr('disabled', ''); // disable upload button
                        statustxt.empty();
                        progressbox.show(); //show progressbar
                        progressbar.width(completed); //initial value 0% of progressbar
                        statustxt.html(completed); //set status text
                        statustxt.css('color','#000'); //initial color of status text
                    },
                    uploadProgress: function(event, position, total, percentComplete) { //on progress
                        progressbar.width(percentComplete + '%') //update progressbar percent complete
                        statustxt.html(percentComplete + '%'); //update status text
                        if(percentComplete>50)
                            {
                                statustxt.css('color','#fff'); //change status text to white after 50%
                            }
                        },
                    complete: function(response) { // on complete
                        output.html(response.responseText); //update element with received data
                        myform.resetForm();  // reset form
                        submitbutton.removeAttr('disabled'); //enable submit button
                        progressbox.hide(); // hide progressbar
                    }
            });
        });

    </script>
</head>

<body>




dit is de html
 
Marvin H

Marvin H

13/03/2013 12:24:41
Quote Anchor link
Je gebruikt jquery, als je een pagina terug gaat via history back wordt je javascript niet opnieuw gestart en ontstaat er dus ook geen resultaat. Onderstaande gaat bijvoorbeeld niet werken, want dit wordt alleen aangeroepen als de pagina 'refreshed' of opnieuw geopend wordt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script>
 $(document).ready(function() {
      $("#responsecontainer2").load("page/vlistp.php?sort=");
   var refreshId = setInterval(function() {
      $("#responsecontainer2").load('page/vlistp.php?sort=&randval='+ Math.random());
   }, 0000);
   $.ajaxSetup({ cache: false });
});
</script>
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2013 12:33:12
Quote Anchor link
Zet deze er eens bij in de <head>

<meta http-equiv="expires" content="0" />
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="cache-control" content="no-cache" />
 
Mjs mjs

mjs mjs

13/03/2013 12:34:05
Quote Anchor link
oke maar voor dit stukje script er in stond het ik het zelfde resultaat daarom snap ik er niets van ben hier al dagen mee bezig

Toevoeging op 13/03/2013 12:39:36:

- SanThe - op 13/03/2013 12:33:12:
Zet deze er eens bij in de <head>

<meta http-equiv="expires" content="0" />
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="cache-control" content="no-cache" />


ook geprobeert ik moet op f5 drukken om de pagina te refreshen



Toevoeging op 13/03/2013 12:51:16:

kan het komen mdat ik elk php script begin met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP   ?

lijkt me niet maar ik weet het niet
 
Frank WD

Frank WD

13/03/2013 15:40:07
Quote Anchor link
Michel, je gegevens zitten in een chache.
Als je een pagina laad word die ook in je chache gezet en daardoor krijg je niet de nieuwe info binnen.
Ik ken het probleem want weet welke admin panel je gebruikt.
 
Mjs mjs

mjs mjs

13/03/2013 15:46:19
Quote Anchor link
hoe los ik dit op dan want ik kan het nergens vinden jij een idee?

heb nu alle javascript uit mijn site gesloopt zonder resultaat ik moet op f5 drukken om de resultaten te zien

in de database gaat het wel goed
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/03/2013 16:20:51
Quote Anchor link
Op welke manier verwijder je de gegevens uit de db (link naar (andere) php-pagina, ajax, ....)?
Hoe ga je terug naar de vorige pagina (link op de verwijderpagina, knop in de browser, ....)?
Over welke browser gaat het en heb je al een andere browser getest?
 
Mjs mjs

mjs mjs

13/03/2013 16:28:02
Quote Anchor link
ik zet met behulp van een button iets in de mysql

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
if(isset($_POST['livezonder'])){
$update = "UPDATE djlive SET verzoek = 'uit',straks = '".$_POST['straks']."',userid = '".$_POST['userid']."',dj = '".$_POST['dj']."',status = 'online' WHERE serverid = '".$_POST['serverid']."'";
            mysql_query($update)or die(mysql_error());

?>

<meta http-equiv="refresh" content="3;URL=index.php?cl=v" /><?PHP  } ?>
<?


( ik gebruik geen ajax meer )

het updaten in de database gaat prima,
wanneer de pagina herladen is zie je het resultaat ook,
maar wanneer ik dus op een andere pagina klik dan zie je het oude data terug,
terwijl in de database wel gewoon de nieuwe data staat,
en als ik op f5 druk dan zie je de nieuwe data wel weer

heel vreemd

[size=xsmall][i]Toevoeging op 13/03/2013 18:04:39:[/i][/size]

niemand?
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 10:37:21
Quote Anchor link
@mjs: Dan blijft nog steeds de vraag, hoe ga je naar die andere pagina? Door te klikken op een linkje? of met de back knop in je browser?...

Verder, je SQL queries zijn totaal onveilig en is zo een SQL-injectie op uit te voeren.
 
Mjs mjs

mjs mjs

15/03/2013 16:31:56
Quote Anchor link
topic mag gesloten worden,

ik had er toch zelf een troepje van gemaakt het is opgelost nu,

bedankt
Gewijzigd op 15/03/2013 19:29:19 door mjs mjs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.