?pagina=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand de code dat je in je browser zo'n php url krijgt?

Ik wet dat het een beetje vaag klinkt maar ik bedoel zoiets.

Bijv.Http://www.jouwdomein.nl/?pagina=home
Weet iemand wat die code is en de naam.


Mvg,

Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:14:08
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Die zet je gewoon in je link:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?pagina=home">home</a>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Maar je moet toch ook een soort van code invoeren voordat het ?pagina=home wordt.
Of niet?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:02:00
Quote Anchor link
jah je moet je pagina opdelen in vershillende stukken dat doe je doormiddel van je home pagina in een stukje te zetten als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


en het menu maak je als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print "<a href="?page=home">Home</a>
<a href="
?page=contact">Contact</a>";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Euh, Devon, je vergeet de dubbele == in je if-lusjes & je vergeet dat je dubbele quotes binnen dubbele quotes moet escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print '<a href="?page=home">Home</a>
<a href="?page=contact">Contact</a>'
;

?>


Heb er ook meteen even elseif van gemaakt. Eventueel zou je een switch-lus kunnen gebruiken. En natuurlijk hoef je dat laatste stukje code niet als PHP uit te voeren, je kan het veel beter gewoon buiten de php-tags halen.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ok heel erg bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:16:00
Quote Anchor link
van elseif is wel verstandig ja

maar wat bedoel je met die dubbele quotes??
en warom == inplaats van =??
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Omdat een "=" in een if altijd waar (true) is.

Tenzij je natuurlijk de variabele een lege waarde geeft.

Met "=" vergelijk je natuurlijk niets maar ken je een waarde toe aan een variabele.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een klein probleempje.

Ik gebruik de code die devon gaf.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Bij het print commando heb ik de pagina neergezet waar die naartoe moet linken.
in dit geval is dat info.php en upload.php

Dus ik heb nu de volgende code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'upload') {
print "upload.php";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'info') {
print "info.php";
     }

?>


Maar als ik kijk op de pagina en klik erop zie ik de zelfde pagina met het woord info.php of upload.php
wat doe ik fout?

Voor al je link wil naar de testpagina.
http://www.tibiot.nl/test.php
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Zelfs dan zou het nog true zijn...
Omdat hij true meegeeft omdat hij die waarde kan aanpassen.

En Tim, dat komt omdat dat in het script staat. Er staat:
als ?page= is gelijk aan upload print upload op het scherm

Daar moet je dus iets van include neerzetten om de juiste pagina te includen.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
die print moet je eers veranderen in include("info.php");

Edit:

willem-jan zij ut ook al
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
devon:
die print moet je eers veranderen in include("info.php");


Ik zal eens proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:29:00
Quote Anchor link
IK neem aan dat je deze script wil toevoegen aan het script?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het include geprobeerd en dat werkt perfect.

@Martijn!
Ik heb die van jouw ook getest.
Die werkt ook.

Bedankt voor jullie hulp.
Ik kan nu verder met mijn site.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Deze is wel handig:)

Zelf gemaakt natuuurlijk:p:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

if(isset($_GET['page']) && strlen(trim($_GET['page'])) > 0) {

$array = array('adverteren');

$page = trim($_GET['page']);
$ext = '.php';
$site = $page.$ext;

    if(file_exists($site)) {

        if(in_array($page,$array)) {
            include($site);
        }
else {
          echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
        }

    }
else {
      echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
    }

}
else {
  echo '        Welkom'."\n";
}


?>


GR. mebus
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:46:00
Quote Anchor link
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:52:00
Quote Anchor link
devon:
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!


inderdaad.

Misschien dat ik het later ooit zal gebruiken.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Nog een laatste vraag.
hoe voeg je een 3e link er aantoe?
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Het stukje vanaf elseif tot aan de } gewoon herhalen en aanpassen naar eigen wens.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}


elseif($_GET['page'] == 'nieuwe_pagina') {
  require 'nieuwe_pagina.php';
}

?>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.