?pagina=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand de code dat je in je browser zo'n php url krijgt?

Ik wet dat het een beetje vaag klinkt maar ik bedoel zoiets.

Bijv.Http://www.jouwdomein.nl/?pagina=home
Weet iemand wat die code is en de naam.


Mvg,

Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:42:40
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Die zet je gewoon in je link:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?pagina=home">home</a>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Maar je moet toch ook een soort van code invoeren voordat het ?pagina=home wordt.
Of niet?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:02:00
Quote Anchor link
jah je moet je pagina opdelen in vershillende stukken dat doe je doormiddel van je home pagina in een stukje te zetten als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


en het menu maak je als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print "<a href="?page=home">Home</a>
<a href="
?page=contact">Contact</a>";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Euh, Devon, je vergeet de dubbele == in je if-lusjes & je vergeet dat je dubbele quotes binnen dubbele quotes moet escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print '<a href="?page=home">Home</a>
<a href="?page=contact">Contact</a>'
;

?>


Heb er ook meteen even elseif van gemaakt. Eventueel zou je een switch-lus kunnen gebruiken. En natuurlijk hoef je dat laatste stukje code niet als PHP uit te voeren, je kan het veel beter gewoon buiten de php-tags halen.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ok heel erg bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:16:00
Quote Anchor link
van elseif is wel verstandig ja

maar wat bedoel je met die dubbele quotes??
en warom == inplaats van =??
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Omdat een "=" in een if altijd waar (true) is.

Tenzij je natuurlijk de variabele een lege waarde geeft.

Met "=" vergelijk je natuurlijk niets maar ken je een waarde toe aan een variabele.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een klein probleempje.

Ik gebruik de code die devon gaf.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Bij het print commando heb ik de pagina neergezet waar die naartoe moet linken.
in dit geval is dat info.php en upload.php

Dus ik heb nu de volgende code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'upload') {
print "upload.php";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'info') {
print "info.php";
     }

?>


Maar als ik kijk op de pagina en klik erop zie ik de zelfde pagina met het woord info.php of upload.php
wat doe ik fout?

Voor al je link wil naar de testpagina.
http://www.tibiot.nl/test.php
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Zelfs dan zou het nog true zijn...
Omdat hij true meegeeft omdat hij die waarde kan aanpassen.

En Tim, dat komt omdat dat in het script staat. Er staat:
als ?page= is gelijk aan upload print upload op het scherm

Daar moet je dus iets van include neerzetten om de juiste pagina te includen.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
die print moet je eers veranderen in include("info.php");

Edit:

willem-jan zij ut ook al
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
devon:
die print moet je eers veranderen in include("info.php");


Ik zal eens proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:29:00
Quote Anchor link
IK neem aan dat je deze script wil toevoegen aan het script?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het include geprobeerd en dat werkt perfect.

@Martijn!
Ik heb die van jouw ook getest.
Die werkt ook.

Bedankt voor jullie hulp.
Ik kan nu verder met mijn site.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Deze is wel handig:)

Zelf gemaakt natuuurlijk:p:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

if(isset($_GET['page']) && strlen(trim($_GET['page'])) > 0) {

$array = array('adverteren');

$page = trim($_GET['page']);
$ext = '.php';
$site = $page.$ext;

    if(file_exists($site)) {

        if(in_array($page,$array)) {
            include($site);
        }
else {
          echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
        }

    }
else {
      echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
    }

}
else {
  echo '        Welkom'."\n";
}


?>


GR. mebus
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:46:00
Quote Anchor link
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:52:00
Quote Anchor link
devon:
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!


inderdaad.

Misschien dat ik het later ooit zal gebruiken.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Nog een laatste vraag.
hoe voeg je een 3e link er aantoe?
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Het stukje vanaf elseif tot aan de } gewoon herhalen en aanpassen naar eigen wens.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}


elseif($_GET['page'] == 'nieuwe_pagina') {
  require 'nieuwe_pagina.php';
}

?>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.