?pagina=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Cake Masher

Cake Masher

10/09/2006 14:58:00
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook er een standaart pagina aanbouwen he?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

else {
  require 'standaart.php';
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:01:04
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 20:59:00
Quote Anchor link
Nog een vraagje.
Ik wil graag naar een pagina verwijzen in een andere map hoe doe ik dat?

Rick:
Je kan natuurlijk ook er een standaart pagina aanbouwen he?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

else {
  require 'standaart.php';
}


?>


Dat is toch als de pagina niet bestaat dat ie daar naartoe gaat of niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
Kalle P

Kalle P

10/09/2006 21:07:00
Quote Anchor link
1.
Per map dat ie er onder 'zit' ../ gebruiken
Dus als pagina.php in de map pagina zit en de map pagina in de map html. Dus html/pagina/pagina.php
Dat je in de map html een pagina wilt linken.
Doe je: ../desbetreffendepagina.php

2.
Ja, maar het is wel standaard
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 21:10:00
Quote Anchor link
Dus bijvoorbeeld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_GET['page'] == 'pagina') {
  require 'map/pagina.php';
}

?>
 
Kalle P

Kalle P

10/09/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Ja zo kan het idd ook, ik dacht 1 map ervoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_GET['page'] == 'pagina') {
  require 'map/pagina.php';
}

else{
   require '../pagina.php'; //dit kan ook
}
?>


Met elseif e.d. is beetje omslachtig kijk eens naar de deze pagina:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/310/
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 21:17:00
Quote Anchor link
Ok bedankt.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/09/2006 21:23:00
Quote Anchor link
waarom maak je geen switch?
 
Kalle P

Kalle P

10/09/2006 21:30:00
Quote Anchor link
geen switch, (in_)array!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/09/2006 21:35:00
Quote Anchor link
kun je de hele tijd die array gaan updaten bij het toevoegen van een pagina, niet echt de efficientste oplossing kalle...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/09/2006 21:43:00
Quote Anchor link
PHP:
kun je de hele tijd die array gaan updaten bij het toevoegen van een pagina, niet echt de efficientste oplossing kalle...


Klopt PHP-Newbie, maar je maakt ook de links ;) (die kan je evt ook automatisch uit je array halen als je dat wilt).

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

$paginas
=array('pagina1.php','pagina2.php');

foreach($paginas as $linkje){
  echo '<a href="'.$linkje.'">'.$linkje.'</a>';
  }

?>

Genereerd je menu.. (kan je ook een 2e array gebruiken met namen voor de pagina's)

PHP Newbie, het is maar kijken wat efficienter is.. (een nieuwe case aanmaken, of 1 item toevoegen in je array... )
Zeker voor grote sites met veel pagina's is die oplossing veel korter, en ook net zo eenvoudig in je onderhoud. Het is maar net wat je wilt.

(even ter voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$toegestaan
=array('pagina1','pagina2','pagina3','pagina4');


// controleren of er een pagina is meegegeven)
if (isset($_GET['pagina'])){
// de binnengehaalde variabele omzetten naar kleine letters
$pagina=strtolower($_GET['pagina']);

// controleren of de pagina voorkomt in de array
if (in_array($pagina, $toegestaan)){

    // wanneer die toegestaan is includen
    include($pagina.".php");
    }
}

?>


Zet diezelfde 5 pagina's eens in een switch/case module, en kijk dan nog eens wat gemakkelijker is. En als je toch bezig bent, voeg dan bij beide opties eens 1, of 2 paginás toe, en kijk welke gemakkelijker en korter is ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

10/09/2006 22:37:00
Quote Anchor link
De laatste manier van Robert heeft mijn voorkeur, ik gebruik het zelf ook.
Echter dan wel met een homepage voor het geval er niets of een foutieve pagina is opgegeven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$toegestaan
=array('pagina1','pagina2','pagina3','pagina4'); //Voeg hier alles wat achter ?pagina= mag staan


//Controleren of er een pagina is meegegeven en of de pagina voorkomt in de array an toegestaande paginas.

if (isset($_GET['pagina']) && in_array($pagina, $toegestaan)){
  // de binnengehaalde variabele omzetten naar kleine letters
  $pagina=strtolower($_GET['pagina']);
  //Includen
  include($pagina.".php");
}

else{
  include("home.php");
}

?>


Edit:

Typo's door lege batterijen toetsenbord..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/09/2006 23:03:00
Quote Anchor link
oki,

En dit even vlug geschreven?

Dan hoef je dus alleen maar de array te updaten als je een pagina toevoegd die niet geinclude mag worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$verboden
= array('index.php');

if(file_exists($_GET['page']) && !in_array($_GET['page'], $verboden))
{

    require $_GET['page'];
}


?>


Edit:

Dit is dus even vlug geschreven, en verder geen controle ingebouwd of zo, maar het gaat om de basis ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

11/09/2006 10:15:00
Quote Anchor link
Mijn complimenten voor allemaal voor de heldere uitleg en constructieve toppic :)

**klap - klap - klap**
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Andries:
De laatste manier van Robert heeft mijn voorkeur, ik gebruik het zelf ook.
Echter dan wel met een homepage voor het geval er niets of een foutieve pagina is opgegeven:


Klopt Andries, maar die zat er in de Tutorial ook wel ingebakken, het ging nu even om het vergelijken. :)
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

11/09/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Robert:
PHP:
kun je de hele tijd die array gaan updaten bij het toevoegen van een pagina, niet echt de efficientste oplossing kalle...


Klopt PHP-Newbie, maar je maakt ook de links ;) (die kan je evt ook automatisch uit je array halen als je dat wilt).

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

$paginas
=array('pagina1.php','pagina2.php');

foreach($paginas as $linkje){
  echo '<a href="'.$linkje.'">'.$linkje.'</a>';
  }

?>

Genereerd je menu.. (kan je ook een 2e array gebruiken met namen voor de pagina's)

PHP Newbie, het is maar kijken wat efficienter is.. (een nieuwe case aanmaken, of 1 item toevoegen in je array... )
Zeker voor grote sites met veel pagina's is die oplossing veel korter, en ook net zo eenvoudig in je onderhoud. Het is maar net wat je wilt.

(even ter voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$toegestaan
=array('pagina1','pagina2','pagina3','pagina4');


// controleren of er een pagina is meegegeven)
if (isset($_GET['pagina'])){
// de binnengehaalde variabele omzetten naar kleine letters
$pagina=strtolower($_GET['pagina']);

// controleren of de pagina voorkomt in de array
if (in_array($pagina, $toegestaan)){

    // wanneer die toegestaan is includen
    include($pagina.".php");
    }
}

?>


Zet diezelfde 5 pagina's eens in een switch/case module, en kijk dan nog eens wat gemakkelijker is. En als je toch bezig bent, voeg dan bij beide opties eens 1, of 2 paginás toe, en kijk welke gemakkelijker en korter is ;)


In dat 1e scriptje zie foreach.
Maar dat heb je toch niet nodig.
als de variabele $paginas verandert in $linkje is die foreach toch nutteloos of niet?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/09/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Euh, ik heb het hier zo gedaan dat die automatisch een "linkje" maakt naar de gevraagde pagina. (ook dat is dus mogelijk met deze oplossing)
En dan is de foreach wel nodig, omdat die dan alle array items doorloopt.. :)
Het was maar een simpel voorbeeldje van uitbreidingsmogelijkheden voor dit scriptje.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.