?pagina=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand de code dat je in je browser zo'n php url krijgt?

Ik wet dat het een beetje vaag klinkt maar ik bedoel zoiets.

Bijv.Http://www.jouwdomein.nl/?pagina=home
Weet iemand wat die code is en de naam.


Mvg,

Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:45:29
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Die zet je gewoon in je link:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?pagina=home">home</a>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Maar je moet toch ook een soort van code invoeren voordat het ?pagina=home wordt.
Of niet?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:02:00
Quote Anchor link
jah je moet je pagina opdelen in vershillende stukken dat doe je doormiddel van je home pagina in een stukje te zetten als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


en het menu maak je als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print "<a href="?page=home">Home</a>
<a href="
?page=contact">Contact</a>";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Euh, Devon, je vergeet de dubbele == in je if-lusjes & je vergeet dat je dubbele quotes binnen dubbele quotes moet escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print '<a href="?page=home">Home</a>
<a href="?page=contact">Contact</a>'
;

?>


Heb er ook meteen even elseif van gemaakt. Eventueel zou je een switch-lus kunnen gebruiken. En natuurlijk hoef je dat laatste stukje code niet als PHP uit te voeren, je kan het veel beter gewoon buiten de php-tags halen.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ok heel erg bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:16:00
Quote Anchor link
van elseif is wel verstandig ja

maar wat bedoel je met die dubbele quotes??
en warom == inplaats van =??
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Omdat een "=" in een if altijd waar (true) is.

Tenzij je natuurlijk de variabele een lege waarde geeft.

Met "=" vergelijk je natuurlijk niets maar ken je een waarde toe aan een variabele.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een klein probleempje.

Ik gebruik de code die devon gaf.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Bij het print commando heb ik de pagina neergezet waar die naartoe moet linken.
in dit geval is dat info.php en upload.php

Dus ik heb nu de volgende code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'upload') {
print "upload.php";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'info') {
print "info.php";
     }

?>


Maar als ik kijk op de pagina en klik erop zie ik de zelfde pagina met het woord info.php of upload.php
wat doe ik fout?

Voor al je link wil naar de testpagina.
http://www.tibiot.nl/test.php
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Zelfs dan zou het nog true zijn...
Omdat hij true meegeeft omdat hij die waarde kan aanpassen.

En Tim, dat komt omdat dat in het script staat. Er staat:
als ?page= is gelijk aan upload print upload op het scherm

Daar moet je dus iets van include neerzetten om de juiste pagina te includen.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
die print moet je eers veranderen in include("info.php");

Edit:

willem-jan zij ut ook al
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
devon:
die print moet je eers veranderen in include("info.php");


Ik zal eens proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:29:00
Quote Anchor link
IK neem aan dat je deze script wil toevoegen aan het script?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het include geprobeerd en dat werkt perfect.

@Martijn!
Ik heb die van jouw ook getest.
Die werkt ook.

Bedankt voor jullie hulp.
Ik kan nu verder met mijn site.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Deze is wel handig:)

Zelf gemaakt natuuurlijk:p:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

if(isset($_GET['page']) && strlen(trim($_GET['page'])) > 0) {

$array = array('adverteren');

$page = trim($_GET['page']);
$ext = '.php';
$site = $page.$ext;

    if(file_exists($site)) {

        if(in_array($page,$array)) {
            include($site);
        }
else {
          echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
        }

    }
else {
      echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
    }

}
else {
  echo '        Welkom'."\n";
}


?>


GR. mebus
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:46:00
Quote Anchor link
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:52:00
Quote Anchor link
devon:
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!


inderdaad.

Misschien dat ik het later ooit zal gebruiken.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Nog een laatste vraag.
hoe voeg je een 3e link er aantoe?
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Het stukje vanaf elseif tot aan de } gewoon herhalen en aanpassen naar eigen wens.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}


elseif($_GET['page'] == 'nieuwe_pagina') {
  require 'nieuwe_pagina.php';
}

?>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.