?pagina=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand de code dat je in je browser zo'n php url krijgt?

Ik wet dat het een beetje vaag klinkt maar ik bedoel zoiets.

Bijv.Http://www.jouwdomein.nl/?pagina=home
Weet iemand wat die code is en de naam.


Mvg,

Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:44:42
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Die zet je gewoon in je link:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?pagina=home">home</a>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Maar je moet toch ook een soort van code invoeren voordat het ?pagina=home wordt.
Of niet?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:02:00
Quote Anchor link
jah je moet je pagina opdelen in vershillende stukken dat doe je doormiddel van je home pagina in een stukje te zetten als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


en het menu maak je als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print "<a href="?page=home">Home</a>
<a href="
?page=contact">Contact</a>";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Euh, Devon, je vergeet de dubbele == in je if-lusjes & je vergeet dat je dubbele quotes binnen dubbele quotes moet escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print '<a href="?page=home">Home</a>
<a href="?page=contact">Contact</a>'
;

?>


Heb er ook meteen even elseif van gemaakt. Eventueel zou je een switch-lus kunnen gebruiken. En natuurlijk hoef je dat laatste stukje code niet als PHP uit te voeren, je kan het veel beter gewoon buiten de php-tags halen.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ok heel erg bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:16:00
Quote Anchor link
van elseif is wel verstandig ja

maar wat bedoel je met die dubbele quotes??
en warom == inplaats van =??
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Omdat een "=" in een if altijd waar (true) is.

Tenzij je natuurlijk de variabele een lege waarde geeft.

Met "=" vergelijk je natuurlijk niets maar ken je een waarde toe aan een variabele.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een klein probleempje.

Ik gebruik de code die devon gaf.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Bij het print commando heb ik de pagina neergezet waar die naartoe moet linken.
in dit geval is dat info.php en upload.php

Dus ik heb nu de volgende code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'upload') {
print "upload.php";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'info') {
print "info.php";
     }

?>


Maar als ik kijk op de pagina en klik erop zie ik de zelfde pagina met het woord info.php of upload.php
wat doe ik fout?

Voor al je link wil naar de testpagina.
http://www.tibiot.nl/test.php
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Zelfs dan zou het nog true zijn...
Omdat hij true meegeeft omdat hij die waarde kan aanpassen.

En Tim, dat komt omdat dat in het script staat. Er staat:
als ?page= is gelijk aan upload print upload op het scherm

Daar moet je dus iets van include neerzetten om de juiste pagina te includen.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
die print moet je eers veranderen in include("info.php");

Edit:

willem-jan zij ut ook al
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
devon:
die print moet je eers veranderen in include("info.php");


Ik zal eens proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:29:00
Quote Anchor link
IK neem aan dat je deze script wil toevoegen aan het script?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het include geprobeerd en dat werkt perfect.

@Martijn!
Ik heb die van jouw ook getest.
Die werkt ook.

Bedankt voor jullie hulp.
Ik kan nu verder met mijn site.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Deze is wel handig:)

Zelf gemaakt natuuurlijk:p:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

if(isset($_GET['page']) && strlen(trim($_GET['page'])) > 0) {

$array = array('adverteren');

$page = trim($_GET['page']);
$ext = '.php';
$site = $page.$ext;

    if(file_exists($site)) {

        if(in_array($page,$array)) {
            include($site);
        }
else {
          echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
        }

    }
else {
      echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
    }

}
else {
  echo '        Welkom'."\n";
}


?>


GR. mebus
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:46:00
Quote Anchor link
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:52:00
Quote Anchor link
devon:
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!


inderdaad.

Misschien dat ik het later ooit zal gebruiken.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Nog een laatste vraag.
hoe voeg je een 3e link er aantoe?
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Het stukje vanaf elseif tot aan de } gewoon herhalen en aanpassen naar eigen wens.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}


elseif($_GET['page'] == 'nieuwe_pagina') {
  require 'nieuwe_pagina.php';
}

?>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.