paginanummering invoegen bij galerij uit db

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pap

pap

01/10/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Hallo,

Kan iemand mij helpen.
Ik gebruik een script waarmee ik foto en omschrijving kan uploaden naar database en dit in een site kan laten zien .
Maar er zijn nu veel fotos toegevoegd , dus ik moet
paginanummering aanbrengen.
Ik heb al het een en ander geprobeerd, ook met script uit dit forum, maar dat lukt niet.
heeft iemand een idee hoe ik pagina nummering in onderstaand script kan zetten.
alvast bedankt.
pap



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
$item
= @$_GET['catid'];

$editFormAction = $_SERVER['PHP_SELF'];
if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) {
  $editFormAction .= "?" . htmlentities($_SERVER['QUERY_STRING']);
}



  
$z = 0;

$colname_Recordset1 = "1";

mysql_select_db($database_BAGLANTI, $BAGLANTI);
$query_Recordset1 = sprintf("SELECT * FROM item WHERE catid='$item' ORDER BY name ASC");
$Recordset1 = mysql_query($query_Recordset1, $BAGLANTI) or die(mysql_error());

$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc($Recordset1);
$totalRows_Recordset1 = mysql_num_rows($Recordset1);

do{
$A = $row_Recordset1['name'];
$B = $row_Recordset1['nameid'];
$foto = $row_Recordset1['foto'];
$tnm = $row_Recordset1['tanim'];
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:03:03
 
- -

- -

01/10/2006 20:57:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2006 20:59:00
Quote Anchor link
Kant en klare paginanummeringsscript staan er genoeg op dit forum. Er zijn ook al veel topics over geweest, dus gebruik de zoekfunctie.

Tips:

1) Je moet weten hoeveel records je totaal hebt
2) Je moet weten hoeveel records je per pagina wilt laten zien
3) Je moet weten met welke record je pagina moet beginnen
 
Pap

pap

01/10/2006 22:40:00
Quote Anchor link
ik heb inderdaad de kant en klare nummeringsscripts geprobeerd, maar die laten niet
foto en omschrijving zien,zoals in mijn script:
do{
$A = $row_Recordset1['name'];
$B = $row_Recordset1['nameid'];
$foto = $row_Recordset1['foto'];
$tnm = $row_Recordset1['tanim'];

nu zijn er zeker 50 fotos onder elkaar. ik wil dit max. 5 per pagina maken. krijg wel de limit voor elkaar, maar niet volgende/vorige, met fotos.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.