paginasysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 11:48:56
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb voor een website een algemene indexpagina die de inhoud van de andere pagina´s steeds oproept. Simpel en effectief, maar laadt steeds opnieuw en dat wil ik eigenlijk niet.
Dit is de code die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
    //call the header
    include('include/header.php');
    //call the menu
    include('include/menu.php');
    //call for the page
        if (!isset($_GET['page'])) {
            //url-variable doesn´t exit, call homepage
            include('content/index.inc.php');
        }

        else {
            //url-variable exits, call file
            $page = 'content/'.$_GET['page'].'.inc.php';
            if (file_exists($page)) {
                //page exits, show page
                include($page);
            }

            else {
                //page doesn´t exit, show text
                echo 'This page you called for, doesn´t exit!';
            }
        }

    //call the footer
    include ("include/footer.php");
?>

Nu wil ik eigenlijk dat alleen de inhoud van de $page = 'content/'.$_GET['page'].'.inc.php' wordt geladen en de includes van header, menu en footer niet herladen worden, maar gewoon blijven.
Hoe kan ik dit doen?
De pagina´s worden opgeroepen met:
<a href="index.php?page.php"></a>
Wat ik dus wil is dat niet index.php wordt opgeroepen, maar alleen de ?page.php in de index die blijft bestaan.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:13:08
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2014 12:12:57
Quote Anchor link
Kijk eens naar ajax.
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 12:15:24
Quote Anchor link
Oops, dat heb ik nog niet geleerd. Kan het ook zonder Ajax? Of is Ajax niet zo moeilijk te leren?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

21/04/2014 12:22:44
Quote Anchor link
Kan ook zonder Ajax. Vroeger deden we dat met frames.
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 12:25:07
Quote Anchor link
Ja, maar frames vermijdt ik liever. Geen mogelijkheden in html+php?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 13:22:18
Quote Anchor link
Als je niet wilt dat je hele pagina wordt gerefreshed dan heb je twee mogelijkheden:

- AJAX: Wel nieuwe content van de server laden en dan bijvoorbeeld enkel de inhoud van één <div> verversen.
- hidden div's: Je laadt alle 'pagina's' in één keer in en zet de inhoud in verschillende verborgen div's onder elkaar in de html. Met wat javascript zorg je dat aan de hand van een menu de div´s tevoorschijn komen met de bijpassende inhoud.
Gewijzigd op 21/04/2014 13:24:01 door Frank Nietbelangrijk
 
- Raoul -

- Raoul -

21/04/2014 13:36:06
Quote Anchor link
Ajax klinkt eng maar het is echt niet moeilijk om het onder de knie te krijgen, het enige wat je nodig hebt is wat Javascript kennis.
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 13:42:13
Quote Anchor link
Oké, dank jullie wel. Ga me dan maar eens verdiepen in Ajax, klinkt als de meest reele oplossing.
Nog tips om dit te leren? Goeie tutorial of site?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 13:43:18
Quote Anchor link
en daarbij is Javascript is een must-have
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 13:47:08
Quote Anchor link
is basiskennis javascript genoeg? Ik ben niet superfan van javascript en heb me er nooit tot op het bot in verdiept.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 13:49:17
Quote Anchor link
Natuurlijk met onze hulp ga je er wel uitkomen. Het belangrijkste is dat je uit mijn twee opties eerst een keus maakt. Heb je een voorkeur voor JQuery?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

21/04/2014 14:22:19
Quote Anchor link
Tortuga kijk je pm
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 15:50:13
Quote Anchor link
@Frank: Nee, geef dan voorkeur voor Ajax, maar moet me er dus eerst in verdiepen. Heb nog wel even tijd en geen haast. De site waar ik dit voor wil gebruiken, gaat uiteindelijk erg uitgebreid worden, daarom is alles in één keer laden geen optie. En tot nog toe heb ik ajax kunnen vermijden, maar al wel in de gaten dat je er erg leuke dingen mee kan doen, dus dat gaat weer eens blokken worden. Tenslotte heb ik php ook geleerd, dus waarom dit niet? Maar als je nou zegt dat het dan slim is om eerst javascript volledig onder de knie te hebben, dan zal ik dat eerst maar doen, dus een volgorde advies is welkom.

@wouter: pm?? wat bedoel je?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 16:12:48
Quote Anchor link
Uhm... ja AJAX == javascript dus een klein beetje kennis van js is wel handig maar dat valt spelenderwijs te leren hoor

kijk eens naar http://www.w3schools.com/ajax/default.ASP
 
- Raoul -

- Raoul -

21/04/2014 17:30:57
Quote Anchor link
jQuery is een javascript-library dat ajax functionaliteit 10x makkelijker maakt ;-) (Het kan nog veel meer dan ajax zoals effecten enzoverder)
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

21/04/2014 18:17:07
Quote Anchor link
@toruga, priveberichten.
http://www.phphulp.nl/prive-berichten/
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 22:15:52
Quote Anchor link
@Wouter, hardstikke bedankt. Weet natuurlijk nog niet of ik er wat aan heb, maar ga er zeker mee aan de slag.
 

21/04/2014 22:54:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

include ('PAD_NAAR_HEADER');

include ($_GET['p'] . '.inc.php');

include ('PAD_NAAR_FOOTER');

?>


Ga naa je pagina door PAGINANAAM.php?p=<naam>
 
- Raoul -

- Raoul -

22/04/2014 00:13:04
Quote Anchor link
@pascal Dat is onveilig. Ik kan door je $_GET['p'] te manipuleren in andere directories geraken en zo andere bestanden includen. (door bv / en ../ mee te geven).

Dit is overigens ook niet wat tartuga wilt.
 

22/04/2014 01:56:26
Quote Anchor link
@raoul Dat is niet helemaal waar want je kunt alleen naar bestanden linken die de .inc.php exentie hebben
 
Tortuga web

tortuga web

22/04/2014 09:17:39
Quote Anchor link
@Pascal: Zoals Raoul zegt, dit is dus een verkorte én onveiligere manier van het script zoals ik het hierboven gebruik. Als je dit wilt doen, gebruik dan mijn versie en niet deze verkorte versie. En het is dus niet wat ik wil.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.