Pagination Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »
Roy L

Roy L

29/04/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,
Ik ben al paar dagen aan het prutsen maar kom er maar niet uit.
Dus ik hoop dat de wat ervaren phpers het wel voor me weten :)

Ik wil pagina's in me gastenboek laten weergeven.

Hieronder me gastenboek code.
Dit moet volgens mij voldoende zijn.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    $sql = "SELECT `name`, `enableEmoticons`, `message`, `time` FROM guestbook ORDER BY `id` DESC";
    $dataQuery = mysql_query($sql);
    
    echo "<h2>Bekijk berichten (" . mysql_num_rows($dataQuery) . ")</h2>\n";
    if(mysql_num_rows($dataQuery) == 0) {
        echo "<p>Er zijn op dit moment geen gastenboek berichten. <a href=\"?action=addComment\">Dus wees de eerste!</a></p>\n";
    }
    else {
        while($data = mysql_fetch_assoc($dataQuery)) {


En hier de code die ik van iemand gekregen heb alleen is hij nu maand op vakantie en kan die me helaas niet helpen met inbouwen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
function pages()
{
 global $page, $maxpages, $totaal;
 
 if(isset($_REQUEST['startdate']) AND isset($_REQUEST['enddate']))
 {
  $datum = "&startdate=".$_REQUEST['startdate']."&enddate=".$_REQUEST['enddate'];
 }
 
 if(($page-1) >= 1)
 echo "<a href='?id={$_REQUEST['id']}&page=".($page-1).$datum."'>vorige pagina</a>";
 else
 echo "vorige pagina";
 
 echo "&nbsp;|&nbsp; <u>pagina ".$page."</u> &nbsp;|&nbsp;";
 
 if(($page+1) <= $maxpages)
 echo "<a href='?id={$_REQUEST['id']}&page=".($page+1).$datum."'>volgende pagina</a>";
 else
 echo "volgende pagina";
 
 echo "&nbsp;|&nbsp; <em>(stemmen ".$totaal[0]." / paginas: ".$maxpages.")</em>";
}
 
 $totaal = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(zelftest_id) as totaal FROM zelftest WHERE resultaat = '".$zelftest_id."' ".$datum." ORDER BY zelftest_id DESC"));
 $maxpages = ceil($totaal[0]/$offset);
 
 if(!isset($_REQUEST['page']) OR $page < 1) $page = 1;
 
 $end = $offset * $page;
 $start = $end - $offset;
 
pages();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy L
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:54:23
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Je hebt net zoiets als ik al heb gemaakt. Kijk hier maar eens naar. Zal je best kunnen helpen ;-). Als je daarmee problemen ondervindt, even met duidelijke uitleg hier in een reactie plaatsen.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:06:00
Quote Anchor link
Ik ben er gelijk aan begonnen.
Ik hoop zo de uitslag al te hebben.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Het is gewoon gelukt.
Ben je erg dankbaar.

Enige wat nog niet werkt is de knop eerste.
En dat is nog even lastig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:22:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je code er nu uit?
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Terug na de 1e is wel geluk nu.
Alleen vind ik het jammer dat 1 na pag=1 gaat.
Zou eigenlijks willen dat die na pag=0 gaat.

Ben wel super blij trouwens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
function pageNumbers($pages, $page)
{
    $ret = '';
    if($pages > 0) {
        if($page > $pages) {
          return false;
        } else {
            if($page < 0)
                $ret .= "&laquo; | ";
            else
                $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=".($page-1)."'>&laquo;</a> | ";    
            
            if($page < 0)
                $ret .= "Eerste | ";
            else
                $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=0'>Eerste</a> | ";
            
            if($page > 999) {
                $puntjesv = '... ';
                $min = $page-999;
                $max = $page+999;
                
                if($page+999 >= $pages) {
                    $max = $pages;
                    $puntjesn = '';
                } else {
                    $max = $page+999;
                    $puntjesn = '...';
                }
                
            } elseif($page <= 999) {
                $puntjesv = '';
                $min = 1;
                
                if($page+999 >= $pages) {
                    $max = $pages;
                    $puntjesn = '';
                } else {
                    $max = $page+999;
                    $puntjesn = '...';
                }
            }
            
            $ret .= $puntjesv;
            
            for($i=$min;$i<=$max;$i++) {
                if($page == $i)
                    $ret .= "[".$i."] ";
                else
                    $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=".$i."'>".$i."</a> ";
            }
            
            $ret .= $puntjesn;
            
            if($page == $pages)
                $ret .= " | Laatste";
            else
                $ret .= " | <a href='?action=viewComments&pag=".$pages."'>Laatste</a>";
            
            if($page == $pages)
                $ret .= " | &raquo;";
            else
                $ret .= " | <a href='?action=viewComments&pag=".($page+1)."'>&raquo;</a>";
        }
    }
    
    return $ret;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$showRecords = 20; // aantal records per pagina

// als je 'pag' hieronder aanpast, moet je dat in de functie ook doen!
if(isset($_GET['pag'])) {
  $pag = $_GET['pag'];
  $start = $_GET['pag'] * $showRecords;
} else {
  $pag = 1;
  $start = 1;
}

// totale query
$tQuery = "SELECT * FROM guestbook";
$tResult = mysql_query($tQuery);

if($tResult && mysql_num_rows($tResult) > 0) {
  $pages = ceil(mysql_num_rows($tResult)/$showRecords)-1;
} else {
  $pages = 0;
}

//$sql = "SELECT `name`, `enableEmoticons`, `message`, `time` FROM guestbook ORDER BY `id` DESC";
//$dataQuery = mysql_query($sql);

// query van de data voor deze pagina
$sql = "SELECT * FROM guestbook ORDER BY `id` DESC LIMIT ".$start.",".$showRecords;
$dataQuery = mysql_query($sql);

if($oResult && mysql_num_rows($oResult) > 0) {
  // weergave van data, gebruik $oResult
} else {
  // foutafhandeling
}
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:35:00
Quote Anchor link
Hm.. ik snap even niet waarom je een aantal keer met 999 zit te klooien? Dat staat volgens mij niet in het originele script? Bovendien zijn er nog een aantal dingen in het tweede deel die je nog zelf in moet vullen.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Eerst was die 999 inderdaad 4 maar aangezien ik graag alle pagina's wou zien.
heb ik er 999 van gemaakt leek me wel genoeg.

En wat ik in 2e deel nog moet veranderen.
Gaat mij de pet te boven.

Ben nog maar beginner.

Excuses voor de verwarring met de 999.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat jij een reeks van 999 cijfers achter elkaar op je website wilt.

Waarom zou dat jou de pet te boven gaan als je het in het beginnende topic hier bovenaan al wel goed doet? Weergave van data is niets meer dan een while()-loop met een mysql_fetch_*() erin. Foutafhandeling zal ik je een tutorial over geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.