pagination in mijn script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Projectx verheijden

projectx verheijden

29/12/2013 13:39:43
Quote Anchor link
hallo kan iemand mij helpen met het toevoegen van pagination in het script.


zie hieronder het script hoor graag meer van jullie hoe het verder moet..



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php include ('includes/OverallIncludes/Header.php');
error_reporting(0);
?>


<div id="ContainerWrapper">
<div id="SearchBox">
<center>
<h2>Search</h2>
<form action="search.php" method="GET">
<input type="text" name="value" size="50"/>
<input type="submit" name="search" value="Search" />
</form>
</center>
</div><!-- einde SearchBox -->

<div id="SearchResult">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("my_data");
if(isset($_GET['search'])) {    

    $search_value = (strip_tags(htmlentities($_GET['value'])));  
    if (empty($_GET['value'])) {
        echo "U dient een zoekwoord in te vullen";
    }
else{
    $query = "select * from sites where site_keywords like '%$search_value%'";
    
    $run = mysql_query($query);
    
    while($row = mysql_fetch_array($run)){
        
        

    $title = $row['site_title'];
    $link = $row['site_link'];
    $desc = $row['site_desc'];
        
    
    echo "<h2>$title</h2><a href='$link'>$link</a><p>$desc</p>";
        
    }
}
}

?>

</div><!-- einde Search Result div -->
<div id="SearchRight">

</div><!-- einde SearchRight div -->
</div><!-- einde ContainerWrapper div -->

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('includes/OverallIncludes/Footer.php'); ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:48:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2013 14:53:55
Quote Anchor link
Zer je script aub tussen [code]-tags voor een beter overzicht in het forum.

Verder ben ik benieuwd wat je al hebt gevonden en geprobeerd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.