Pagination

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

09/09/2017 18:49:08
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb een pagina met nogal wat gegevens. Bijna 5000. Dus een paginanummer drong zich op. Hoe bekijken jullie dit. meer bepaald
Laten jullie de gebruiker kiezen hoeveel records er zichtbaar zijn
Naar hoeveel pagina's verwijzen
van welke pagina
tot welke pagina
een "ga naar einde" / "ga naar begin" ja of nee
Welke symbolen gebruik je hierbij?
enz.

Meer bepaald gaat het bij mij om mijn laatste aankopen van strips.
https://www.janr.be/collecties/strips/last.php

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:10:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2017 18:54:45
Quote Anchor link
Ik toon dat net als op een cassettedeck.

<< Begin
< Eentje terug
> Eentje verder
>> Laatste pagina

En hoeveel records er worden getoond bepaal ik zelf wel. Straks willen ze 5.000 records tonen en staat mijn server onnodig te ronken. ;-)
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

09/09/2017 20:30:11
Quote Anchor link
Pagination met meer dan een tiental pagina's vind ik altijd een beetje een zwaktebod. Als ik alleen maar door informatie kan scrollen door tientallen pagina's af te struinen dan heb ik er geen zin in. Dan wil ik twee opties hebben:
- een zoekfunctie (bijvoorbeeld zoeken op trefwoord) om het aantal resultaten (pagina's) te beperken).
- (juist wel) alles in 1x kunnen tonen, zodat ik met de zoekfunctie van de pagina kan zoeken.

O ja, dit gaat ook nog niet goed: https://www.janr.be/collecties/strips/last.php?page=-1 (sowieso een beetje teveel informatie voor in een foutmelding).

Voor de rest zit je huidige paginator redelijk prima in elkaar. Het enige wat je nog zou kunnen doen is om bijvoorbeeld op deze pagina https://www.janr.be/collecties/strips/last.php tussen de '20' en de '>' nog een '...' op te nemen, om aan te geven dat er nog meer is.

Toevoeging op 09/09/2017 20:33:54:

O, wacht, het instellen van het aantal resultaten/pagina werkt ook nog niet goed: https://www.janr.be/collecties/strips/updateAantal.php?aantal=500
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2017 20:43:02
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 09/09/2017 20:30:11:
O ja, dit gaat ook nog niet goed: https://www.janr.be/collecties/strips/last.php?page=-1 (sowieso een beetje teveel informatie voor in een foutmelding).

Dat is een gemene pittfall bij een navigation. Zelfs ik keek hier ooit eens overheen.
Nu controleer ik of de waarde lager is dan 1, en in dat geval blijft de waarde hardcoded een 1. Dus ze blijven bij -1, -2 etc. gewoon de eerste pagina zien.
Gewijzigd op 09/09/2017 20:43:51 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

09/09/2017 21:46:11
Quote Anchor link
- Ariën - op 09/09/2017 18:54:45:
En hoeveel records er worden getoond bepaal ik zelf wel. Straks willen ze 5.000 records tonen en staat mijn server onnodig te ronken. ;-)


Wel de code aangepast dat uitsluitend MIJN waarden aanvaard worden :)

- Ariën - op 09/09/2017 20:43:02:
Rob Doemaarwat op 09/09/2017 20:30:11:
O ja, dit gaat ook nog niet goed: https://www.janr.be/collecties/strips/last.php?page=-1 (sowieso een beetje teveel informatie voor in een foutmelding).

Dat is een gemene pittfall bij een navigation. Zelfs ik keek hier ooit eens overheen.
Nu controleer ik of de waarde lager is dan 1, en in dat geval blijft de waarde hardcoded een 1. Dus ze blijven bij -1, -2 etc. gewoon de eerste pagina zien.

Opgelost. Een controle vergeten :(


Rob Doemaarwat op 09/09/2017 20:30:11:
het instellen van het aantal resultaten/pagina werkt ook nog niet goed: https://www.janr.be/collecties/strips/updateAantal.php?aantal=500


Even niet getest op "real site". Onder Windows werkte het wel goed. Ik gebruik geen hoofdletters maar hier was er wel eentje in geslopen. :)

Jan

Alvast allemaal bedankt voor de ideeën en opmerkingen.
Gewijzigd op 09/09/2017 22:00:52 door Jan R
 
Eddy E

Eddy E

10/09/2017 11:35:16
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 09/09/2017 20:30:11:
- een zoekfunctie (bijvoorbeeld zoeken op trefwoord) om het aantal resultaten (pagina's) te beperken).
- (juist wel) alles in 1x kunnen tonen, zodat ik met de zoekfunctie van de pagina kan zoeken.


Dit.
Pagination is puur omdat je pagina anders te lang wordt... maar jij hebt liever dat je server 10 een hele pagina (inclusief header, footer, sessies) verwerkt dan 1x en uiteindelijk even veel data uit je database?
Gooi gewoon alles in 1x eruit, met een zoekvenster.
Om de data/snelheid van downloaden hoef je het tegenwoordig niet meer te laten.
Niets vervelender dan meerdere pagina's waardoor je niet ziet wat je nodig hebt.
En als het 1 tabel is met 5000 rijen... nou en?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2017 23:17:27
Quote Anchor link
Eddy E op 10/09/2017 11:35:16:
Gooi gewoon alles in 1x eruit, met een zoekvenster.
Om de data/snelheid van downloaden hoef je het tegenwoordig niet meer te laten.
Niets vervelender dan meerdere pagina's waardoor je niet ziet wat je nodig hebt.
En als het 1 tabel is met 5000 rijen... nou en?


Dat vind ik een slecht advies Eddy. Browsers kunnen serieus op tilt slaan van een veel te grote pagina en ook de tijd voordat een gebruiker iets te zien krijgt gaat te lang worden. Bovendien gaan de meeste tabellen groeien in aantal en kunnen 5000 records 100000 records worden na enkele jaren.

Toevoeging op 10/09/2017 23:22:14:

Daarbij ga ik met Rob mee in het feit dat geen enkele gebruiker er op zit te wachten om honderden records door te bladeren om het gene te vinden wat hij zocht. Als hij het al gaat vinden :-) Een aantal filters of zoekfuncties helpen de gebruiker dan veel beter. Toch kan ook een zoekopdracht nog honderden resultaten bevatten dus blijft paginatie wel handig. In sommige gevallen kun je ook met Letters A..Z pagineren. Dat is een stuk gebruiksvriendelijker.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

11/09/2017 19:26:35
Quote Anchor link
Je kunt ook gebruik maken van Tablesorter. Deze heeft veel mogelijkheden en is het JS gebaseerd waardoor je de pagina niet hoeft te refreshen.

http://tablesorter.com/docs/
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

11/09/2017 19:33:51
Quote Anchor link
Bij het risico tot 'teveel data' kun je ook 'infinite scroll' toepassen. Als de gebruiker dan voorbij de 75% scrollt haal je de volgende batch pas op. Voor de gebruiker die echt alles wil kun je dan evt. nog een CSV download oid doen. Kan ie het in Excel lekker verder uitzoeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.