pak positie van tab element

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

20/09/2016 12:51:55
Quote Anchor link
Hallo,

Als ik van een tabcontent de positie wil hebben dan wil ik dat op de volgende manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="menu">
<a href="" rel="first">Eerste</a>
<a href="" rel="second">tweede</a>
</div>

<div class="section yellow" id="first"></div>

<div class="section green" id="second"></div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(document).ready(function(){
$('a').on('click', function(e)  {
var whichtab = $(this).attr('rel');
var page = $('.section' + whichtab).offset();

e.preventDefault();
console.log(page)
});

});


Echter geeft console.log undefined aan. Hoe kan ik nu de positie van de contents krijgen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:47:11
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/09/2016 14:48:59
Quote Anchor link
Je kunt aan id's refereren via #bookmarks, misschien is dat een betere oplossing?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="menu">
    <a href="#first">Eerste</a>
    <a href="#second">tweede</a>
</div>

<div class="section yellow" id="first"></div>
<div class="section green" id="second"></div>
Gewijzigd op 20/09/2016 14:49:24 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.