Parse error: syntax error, unexpected $end in

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ReZon

ReZon

09/08/2008 12:12:00
Quote Anchor link
Als totale php leek krijg ik deze fout melding wie o wie kan mij helpen?

overigens krijg ik de fout melding in de laatste regel 163.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
/******************************
*  Script:   Form Mail        *
*  Versie:   4.0              *
*  Author:   SkYcE            *
*  Released: 07-12-2006       *
******************************/

//Set sessie voor flood optie

session_start();

/*
** Variabelen instellen
*/

// Naam voor als afzender van het bevestigingsmailtje

$var_name      = "ReZon";
// Het mail adres waarnaar de data verstuurd moet worden en afzender adres
$var_email     = "[email protected]";
// Bevestigingsmail naar de verstuurder aanzetten (true = aan / false = uit)
$var_confirm   = true;
// Om flooden te voorkomen (true = aan / false = uit)
$var_noflood   = true;
//Bericht wat een bezoeker te zien krijgt als er sprake is van flooden
$var_flood_msg = "Oeps U bent aan het flooden!";
//Aantal flood seconden dat het formulier buiten gebruik moet zijn na het versturen van een bericht
$var_flood_sec = 20;
// Geblokkeerde ip adressen, nieuw ip adres toevoegen is nieuwe waarde in de array
$var_ban_ips   = array('255.255.255.0');
// Bericht wat een bezoeker te zien krijgt indien diegene geblokkeerd is
$var_ban_msg   = "Sorry";

/*
** Hieronder niks veranderen, tenzij je weet wat je doet
*/

//Functie voor ipadres verkrijgen

function get_ip () {
    if(isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {
    $ipadres = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    }
elseif(isset($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {
    $ipadres = $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    }
else {
    $ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    }
{

    return $ipadres;
}


//Host verkrijgen
$hostmask = gethostbyaddr(get_ip());
// Formulier weergeven
$form_view = true;
//Formulier versturen, als er iets misgaat word $ok = false
$ok = true;
// Bestandsnaam verkrijgen
$filename = basename($_SERVER['PHP_SELF']);
// Errors
$error = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    //Validate form
    if(!trim($_POST['naam'])) {
        $ok = false;
        $error .= '- Er is geen naam ingevuld<br />';
    }

     if(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST['email'])) {  
        $ok = false;  
        $error .= '- Er is geen geldig e-mailadres ingevuld<br />';
    }

        if(!trim($_POST['erv'])) {
        $ok = false;
        $error .= '- Er is geen ja of nee ingevuld<br />';
    }

        
    
// E-mail naar $var_email (webmaster)
$msg_2_admin = "
======================================================================
naam:        "
.$_POST['naam']."

======================================================================
email:        "
.$_POST['email']."

======================================================================
De Strafcorner moet blijven.:    "
.$_POST['erv']."

======================================================================

Note:        "
.$_POST['naam']." stuurde deze email op ".date('d-m-Y')." om ".date('H:i').".

             Het IP adres van "
.$_POST['naam']." is: ".get_ip()."
             Het hostadres van "
.$_POST['naam']." is: ".$hostmask;

// E-mail naar $_POST['email'] (poster)
$msg_2_poster = "Hallo ".$_POST['naam'].".

Wij hebben Uw bericht ontvangen!
U heeft het formulier ingevuld op "
.date('d-m-Y')." om ".date('H:i').". Vanaf ".get_ip().".
======================================================================
naam:        "
.$_POST['naam']."

======================================================================
email:        "
.$_POST['email']."

======================================================================
De Strafcorner moet blijven.:    "
.$_POST['erv']."

======================================================================"
;

    if(in_array(get_ip(),$var_ban_ips)) {
        echo $var_ban_msg;
        $form_view = false;
    }
elseif ($var_noflood == true && (time()-$_SESSION["antiflood"]) <= $var_flood_sec) {
        echo $var_flood_msg;
        $form_view = false;
    }
elseif ($ok == true) {
        @
$send = mail($var_email,
                      "ReZon".$_POST[''],
                      $msg_2_admin,
                      "From: ".$_POST['naam']."<".$_POST['email'].">");
        
        if($send == 1) {  
            if($var_confirm == true){  
                mail($_POST['email'],
                     "Bevestiging voor de Poll".$_POST[''],
                     $msg_2_poster,
                     "From: ".$var_name."<".$var_email.">");  
            }

            
            echo'Hallo, '.$_POST['naam'].' wij hebben Uw bericht ontvangen!';
            
            if($var_confirm == true){  
                echo'<br /><br />Er is een bevestigingsmail onderweg met wat U heeft ingevuld.<br /><br />
                <a target="_self" Terug naar de <a href="http://www.rezon.org">WebSite</a>'
;
            }
        }
else{  
            echo'Beste, '.$_POST['naam'].' Uw bericht is helaas niet verzonden.<br /><br />
            Er is een fout opgetreden bij het verzenden. Wij zullen proberen het probleem zo snel mogelijk
            te verhelpen.<br /><br />
            
            Mocht dit probleem na enkele dagen niet verholpen zijn, neem dan contact op met de
            <a href="&#109;&#97;&#105;&#108;&#116;&#111;&#58;'
.$var_email.'">Webmaster</a><br /><br />
            
            Bedankt voor Uw medewerking.'
;  
        }

        
        $form_view = false;
        
        $_SESSION["antiflood"] = time();
    }
}


/*
** Formulier
*/

if($form_view == true) {
    echo '


'
;
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 08:38:33
 
- SanThe -

- SanThe -

09/08/2008 12:14:00
Quote Anchor link
Je mist een } ergens.

Edit: Waar slaat regel 46 op?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
ReZon

ReZon

09/08/2008 12:20:00
Quote Anchor link
Vriendelijk bedankt voor je snelle hulp.
} Dit geeft al aan dat ik een echte leek ben.

gr
René
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.