Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting '(' in ### on line 14

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Pepijn  -

- Pepijn -

17/05/2012 12:16:21
Quote Anchor link
Ik krijg die error
Ik wil mijn layout via functions doen dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
function boven {
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv="content-type" />
<title>
Lumoz
</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="nav">
<a href="/index.php"></a>
<div class="logo">
<img src="images/logo.png" alt="logo" />
</div>
<ul>
<li>
<a href="#" title="Home">Home</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Login">inloggen</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Registreren">Registreren</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Over ons">Over ons</a>
</li>
</ul>
</div>
};
maar ik rijg die error
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:34:33
 
Jeroen VD

Jeroen VD

17/05/2012 12:22:01
Quote Anchor link
nou ik weet niet wat je hiermee wilt, maar dit kan niet. regel 1 en regel 33 is php, de rest html. verder vergeet je () op regel 1.
probeer dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
function boven() {
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv="content-type" />
<title>
Lumoz
</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="nav">
<a href="/index.php"></a>
<div class="logo">
<img src="images/logo.png" alt="logo" />
</div>
<ul>
<li>
<a href="#" title="Home">Home</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Login">inloggen</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Registreren">Registreren</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="Over ons">Over ons</a>
</li>
</ul>
</div>
<?php
};
?>
 
Erwin H

Erwin H

17/05/2012 12:22:49
Quote Anchor link
Ga eens naar de syntax regels kijken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
function boven {
?>

Wat klopt hier niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2012 12:27:22
Quote Anchor link
Dit is html en geen php.

Het is function( dus met een (-haak en niet met een {-accolade.
Gewijzigd op 17/05/2012 13:19:06 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.