Parse error: syntax error, unexpected 'natuurlijk' (T_STRING), expecting ')' in D:\xampp\htdocs\v2\l

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

09/08/2012 08:59:52
Quote Anchor link
Ik heb een vreemde error:
Parse error: syntax error, unexpected 'natuurlijk' (T_STRING), expecting ')' in D:\xampp\htdocs\v2\lang\nl.php on line 56. Dit is mijn nl.php.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
<?php    $userq_tellup = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE online = '1' ORDER BY id ASC"); $user_tellup = mysql_num_rows($userq_tellup); ?>
<?php $lang = array(
    'language' => 'nl',
    'hotel_name' => 'Holland',
    'hotel_name_zonder_hoofdletter' => 'holland',
    'go_to_hotel' => 'Naar hotel',
    'users_online' => 'Hollan(ders) online',
    'error_wrong_password' => 'Je hebt een fout wachtwoord ingevoerd.',
    'error_wrong_password_text' => 'Wees er zeker van dat je het goed hebt gespeld.',
    'error_wrong_username' => 'Je hebt een foute gebruikersnaam ingevoerd.',
    'error_wrong_username_text' => 'Wees er zeker van dat je het goed hebt gespeld.',
    'error_ban' => 'Je bent verbannen van Zengo.',
    'error_ban_reason' => 'De reden hier van is :',
    'error_ban_expire' => 'Expire',
    'error_ban_moderator' => 'MOD',
    'index_register' => '&raquo; Registreren',
    'index_login_username' => 'Gebruikersnaam of E-mail',
    'index_login_password' => 'Wachtwoord',
    'index_login_signin' => 'Inloggen',
    'enter_hotel' => 'Naar Zengo Hotel',
    'credits' => 'Credits',
    'pixels' => 'Pixels',
    'hc_left' => 'days of HC left',
    'vip_left' => 'days of VIP left',
    'friends_online' => 'Vrienden online',
    'last_signed_in' => 'Laatst Ingelogt',
    'campaigns' => 'Nu in Zengo',
    'posted_date' => 'Geplaatst op',
    'read_more' => 'lees meer &raquo;',
    'sign_out' => 'Uitloggen',
    'nav_home' => 'Home',
    'nav_community' => 'Community',
    'nav_housekeeping' => 'Housekeeping',
    'characters_login' => 'Login',
    'last_login' => 'Laatst ingelogt',
    'select_avatar' => 'Selecteer een avatar',
    'add_avatar' => 'Voeg een avatar toe',
    'your_info' => 'Jou informatie',
    'mail' => 'E-mail',
    'max_rank' => 'Max rank',
    'IP' => 'IP',
    'total_credits' => 'Totale credits',
    'total_pixels' => 'Totale pixels',
    'time_now' => 'Net',
    'recent_news' => 'Recent News',
    'author' => 'Gemaakt door',
    'published' => 'Gemaakt op',
    'enter_comment' => 'Plaats je reactie hier...',
    'submit' => 'Opslaan',
    'community_welcome' => 'Welkom op Zengo!',
    'community_overview' => '<img align="right" src="http://habboslash.nl/images/bar.jpg">Zeker, Welkom op zengo!<br>Zengo is een leuk hotel, met vriendelijke staff.<br>Wij proberen het jou zoveel mogelijk naar jou zin te maken!<br>We hebben leuke events, competities en nog veel meer!<br>Natuurlijk zul je hier en daar wat bugs zien, maar die moet je ons dan direct melden! Dan kunnen wij die oplossen waardoor zengo beter word en wij zengo ook beter kunnen onderhouden! Namens iedereen op zengo zeggen wij :<br><b>Welkom op Zengo!</b><br><br>Mvg, Zengo Managment.',
    'server_stats' => 'Server Stats',
    'online' => 'Online',
    'offline' => 'Offline',
    'vip_benefits_title' => 'Commands die vips kunnen uitvoeren.',
    'vip_benefits_text' => '- :push x om iemand weg te drukken.<br />- :pull x om iemand naar je toe te trekken.<br />- :mimic x om iemand zijn look te kopieren.<br />- :moonwalk achteruit lopen.<br />- :flagme om je naam te veranderen.<br />- Je ontvangt 150 credits elke 15 minuten.<br />- Kamers bezoeken terwijl die vol zijn.',maar natuurlijk nog veel meer
    'buy_vip' => 'Koop vip',
    'home' => 'Home',
    'buy_credits' => 'Credits kopen',
    'pixels' => 'Pixels',
    'rules' => 'Regels',
    'online_users' => 'Online gebruikers',
    'popular_rooms' => 'Populaire kamers',
    'vip' => 'Vip',
    'experts' => 'eXperts',
    'staff' => 'Medewerkers',
    'community' => 'Community',
    'credits' => 'Credits',
    'articles' => 'Nieuws',
    'settings' => 'Instellingen',
    'my_page' => 'Mijn pagina',
    'settings_mail_error' => '<h3>Deze e-mail is al in gebruik.</h3>2 spelers kunnen niet dezelfde e-mail gebruiken.',
    'settings_mail_invalid' => 'Je moet een werkende e-mail invullen.',
    'account_settings' => 'Account instellingen',
    'general_settings' => 'Algemene instellingen',
    'mail_settings' => 'E-mail instellingen',
    'password_settings' => 'Wachtwoord instellingen',
    'settings_general_error' => 'Er heeft zich een fout plaats gevonden.',
    'settings_general_updated' => 'Je instellingen zijn succesvol aangepast.',
    'settings_friend_request' => 'Vriendenverzoeken',
    'settings_friend_request_text' => 'Andere zengo s mogen jou vriendenverzoeken sturen.',
    'settings_online_status' => 'Online Status',
    'settings_online_status_text' => 'Vrienden mogen zien dat je online bent.',
    'settings_follow_me' => 'Volgfunctie',
    'settings_follow_me_text' => 'Mogen vrienden je vinden?',
    'settings_mail_updated' => 'Jou e-mail is succesvol aangepast.',
    'settings_mail_not_verified' => 'Jou e-mail is nog niet geactiveerd.',
    'settings_mail_verify_sent' => '<h3>Wij hebben jou een e-mail verzonden.</h3>Check jou inbox om jou e-mail te activeren.',
    'settings_mail_verified' => 'Jou e-mail is geactiveerd.',
    'settings_mail_address' => 'E-mail Adres',
    'settings_re-send_mail' => 'Stuur mij de activatie mail opnieuw',
    'settings_password_updated' => 'Jou wachtwoord is succesvol aangepast.',
    'settings_current_password' => 'Oude wachtwoord',
    'settings_new_password' => 'Nieuwe wachtwoord(moet minimaal 6 tekens hebben)',
    'settings_confirm_password' => 'Typ wachtwoord nog een keer',
    'user_motto' => 'Motto',
    'user_created_on' => 'Gemaak op',
    'rank' => 'Rank',
    'my_badges' => 'Mijn badges',
    'no_badges' => 'geen badges gevonden',
    'my_rooms' => 'Mijn kamers',
    'no_rooms' => 'geen kamers gevonden',
    'room_visitors' => 'Kamer bezoekers',
    'room_rating' => 'Kamer cijfer',
    'page_not_found' => 'Pagina niet gevonden!',
    'page_not_found_text' => 'Sorry, maar we kunnen de pagina niet vinden die jij wil bezoeken.',
    'owner' => 'Eigenaar',
    'room_state' => 'Status',
    'register' => 'Registreren',
    'register_mail_error' => '<h3>Deze e-mail is al in gebruik.</h3> 2 spelers kunnen niet op 1 e-mail.',
    'register_mail_invalid' => 'Je moet een werkende e-mail invoeren.',
    'register_new_account' => 'Registreer een nieuw account',
    'register_password' => 'Wachtwoord',
    'register_re-type_password' => 'Typ wachtwoord nog een keer',
    'register_birthday' => 'Geboortedatum',
    'january' => 'Januari',
    'february' => 'Februari',
    'march' => 'Maart',
    'april' => 'April',
    'may' => 'Mei',
    'june' => 'Juni',
    'july' => 'Juli',
    'august' => 'Augustus',
    'september' => 'September',
    'october' => 'Oktober',
    'november' => 'November',
    'december' => 'December',
    'register_birthday_invalid' => 'Jou verjaardag is niet mogelijk.',
    'register_submit' => 'Registreer',
    'register_field_required' => 'Dit veld is afgeschermd.',
    'register_name' => 'Zengo Gebruikersnaam',
    'register_preview' => 'Voorbeeld',
    'register_girls' => 'Meisjes',
    'register_boys' => 'Jongens',
    'register_create_character' => 'Maak je eigen karakter',
    'register_name_short' => '<h3><font style=\'color: red;\'>Jou naam is te klein.</font></h3>Kies a.u.b een langere naam.',
    'register_name_not_available' => '<h3><font style=\'color: red;\'>" + name + " is <u>al</u> in gebruik</font></h3>Kies a.u.b een andere gebruikersnaam.',
    'register_name_available' => '<h3><font style=\'color: #5AA600;\'>" + name + " is beschikbaar</font></h3>Nu ben je klaar voor het hotel!',
    'register_check' => 'Check',
    'tags' => 'Tags',
    'add_tag' => 'Nieuwe tag',
    'register_day' => 'Dag',
    'register_month' => 'Maand',
    'register_year' => 'Jaar',
    'me_user_info_name' => 'Naam',
    'me_user_info_motto' => 'Motto',
    'me_user_info_last_online' => 'Laatst ingelogd op',
    'me_user_info_last_online_on' => 'om',
    'me_user_info_rank' => 'Rang',
    'me_user_info_tags' => 'Mijn tags',
    'add_another_player' => 'Voeg nog een andere Zengo toe',
    'to_my_account' => 'aan mijn account',
    'now_in' => 'Nu in',
    'play' => 'Kies',
    'now_play' => 'Speel',
    'my_players' => "Mijn accounts",
    'more_news' => 'Meer nieuws',
    'recent_news' => 'RECENT NIEUWS',
    'populair_rooms' => 'Populairste kamers',
    'no_people_rooms' => 'Er zijn geen gebruikers in kamers.',
    'folow_twitter' => 'Volg ons nu ook op twitter!',
    'top_5_credits' => 'Top 5 credits',
    'newest' => 'Nieuwste',
    'my_name_is' => 'Mijn naam is',
    'go_to_my_profile' => 'Ga naar mijn profiel.',
    'user_no_tags' => 'Deze gebruiker heeft nog geen tags toegevoegd.',
    'badge_name_is' => 'De badge naam is',
    'sayd_on' => 'zei op',
    'add_new_guestbook_message' => 'Een nieuw gastenboek bericht toevoegen.',
    'overlow_guestbook_user_image' => 'Ga naar mijn profiel door op mij te klikken of op mijn naam hiernaast in het bericht.',
    'profile_badges' => 'Mijn badges',
    'profile_guestbook' => 'Gastenboek',
    'profile_add_tags' => 'Tags toevoegen',
    'profile_rooms' => 'Mijn kamers',
    'profile_information' => 'Informatie',
    'profile_information_has_already' => 'Heeft al',
    'profile_information_roomvisit' => 'kamers bezocht',
    'profile_information_achievement' => 'Heeft een achievement score van',
    'profile_information_respect' => 'keer respect gekregen',
    'profile_information_respect_givin' => 'keer respect gegeven',
    'profile_information_present' => 'cadeautjes gekregen',
    'profile_information_present_givin' => 'cadeautjes gegeven',
    'profile_settings' => 'Profiel Instellingen',
    'profile_settings_text' => 'Tekst <br> opmaken',
    'profile_settings_text2' => 'Tekst opmaken',
    'profile_settings_background' => 'Achtergrond',
    'profile_settings_style' => 'Profiel stijl',
    'profile_settings_profile_text' => 'Profiel tekst',
    'profile_settings_profile_boxes' => 'Profiel boxen',
    'profile_settings_done' => 'Klaar',
    'profile_settings_back' => 'Terug',
    'profile_settings_text_color' => 'Tekst kleur',
    'profile_settings_text_style' => 'Tekst stijl',
    'profile_settings_text_size' => 'Tekst groote',
    'profile_settings_background_alert' => 'Je moet op een achtergrond klikken om op te slaan!',
    'profile_settings_background_color' => 'Achtergrond kleur',
    'profile_settings_background_spride' => 'Achtergrond versprijden over de hele achtergrond',
    'profile_settings_yes' => 'Ja',
    'profile_settings_no' => 'Nee',
    'profile_settings_background_position' => 'Achtergrond positie',
    'profile_settings_background_top' => 'Boven',
    'profile_settings_background_right' => 'Rechts',
    'profile_settings_background_bottom' => 'Onder',
    'profile_settings_background_left' => 'Links',
    'profile_settings_background_middle' => 'Midden',
    'profile_settings_background_repeat' => 'Achtergrond herhalen',
    'profile_settings_background_no_repeat' => 'Niet herhalen',
    'profile_settings_background_horizontal' => 'Herhaal horizontaal',
    'profile_settings_background_vertical' => 'Herhaal verticaal',
    'profile_settings_background_horizontal_vertical' => 'Herhaal horizontaal en verticaal',
    'profile_settings_background_images' => 'Achtergronden',
    'profile_settings_style_boxes' => 'Box header stijlen',
    'profile_settings_profile_text_title' => 'Titel',
    'profile_settings_profile_text_title_max' => 'maximaal 60 tekens',
    'profile_settings_profile_boxes_switch' => 'De rijen van plek wisselen?',
    'profile_saved_title' => 'Succesvol opgeslagen!',
    'profile_saved_text' => 'Je instellingen zijn succesvol opgeslagen! Je word automatisch terug verbonden.',
    'profile_posted_title' => 'Succesvol gepost!',
    'profile_posted_text' => 'Je bericht is succesvol gepost! Je word automatisch terug verbonden.',
    'settings_left_title' => 'Instellingen',
    'settings_left_my_preferences' => 'Mijn voorkeuren',
    'settings_left_header' => 'Header instellingen',
    'settings_right_status' => 'Mijn zengo status',
    'settings_right_status_second' => "Andere Zengo's zien je status op je Zengo Home en in het hotel.",
    'settings_right_status_tit' => 'Status',
    'settings_right_profile' => 'Je pagina',
    'settings_right_profile_second' => 'Wie kan je Zengo Home bekijken',
    'settings_right_profile_option1' => 'Iedereen',
    'settings_right_profile_option2' => 'Niemand',
    'settings_right_friendships' => 'Vriendenverzoeken',
    'settings_right_friendships_allow' => 'Vriendenverzoeken toestaan?',
    'settings_right_online' => 'Online status',
    'settings_right_online_allow' => 'Kies of mensen mogen zien dat je online bent',
    'settings_right_stalk' => 'Volgfunctie - mogen je vrienden je vinden?',
    'settings_right_stalk_allow' => 'Wil je gevolgd worden?',
    'settings_headers_updated' => 'Je instellingen zijn succesvol geupdate!',
    'settings_headers_failed' => 'Je instellingen zijn niet geupdate!',
    'settings_headers' => 'Headers',
    'settings_headers_example' => 'Voorbeeld',
    'settings_headers_pages' => "Header op alle pagina's laten zien.",
    'settings_headers_client' => "Header in de client laten zien.",
    'settings_headers_client_second' => "In de client lijk hij bijna het zelfde, alleen met wat meer erin :).",
    'logged_in_on' => 'Ingelogt op',
    'online_users' => 'Online gebruikers',
    'news_right_title' => 'Nieuws',
    'credits_page_image' => 'nl',
    'credits_page_footer_title' => 'Zengo credits zijn gratis',
    'credits_page_footer_second' => 'Zengo Hotel zal jullie nooit laten betalen voor credits.<br>Credits zijn altijd gratis geweest en nog nooit betaald. En dat willen wij ook zo houden.<br>Mochten er toch klachten zijn, kun je altijd contact opnemen met een van de staffleden in het hotel.',
    'vip_commands_title' => 'Vip commands',
    'pixels_right_first_title' => 'Huren met pixels',
    'pixels_right_first_text' => 'Gebruik de special effecten uit de pixelshop voor verrassende effecten in je kamer. Dit zijn huurmeubels! Deze hou je dus niet voor altijd.',
    'pixels_right_second_title' => 'Speciale effecten?',
    'pixels_right_second_text' => 'Coole effecten voor je Zengo die jou helemaal in de spotlight zetten. De vliegende schotel of de wandelende spotlight. Dit is je kans.',
    'pixels_right_thirt_title' => 'Superkoopjes?',
    'pixels_right_thirt_text' => 'Met pixels krijg je korting op verschillende Meubi in de shop. Kijk hier hoeveel je kunt besparen.',
    'pixels_left_text' => '<b style="font-size: 1.17em;">Pixels kun je op verschillende manieren verdienen:</b><br><br>1. Kom elke dag even naar Zengo<br><br>2. Verdien ze door langer in Zengo te blijven. Hoe langer je blijft, hoe meer pixels je ontvangt.<br><br>3. Werk aan je Achievements: zet je in in het Ontvangstcomitee of deel respect uit aan andere Zengos<br><br>4. Word lid van Zengo Club/VIP<br><br>Hoe gebruik je pixels? Check de Catalogus en de pixelshop.',
    'users_online_none' => 'Er zijn geen gebruikers Online',
    'users_online_1' => 'Er is 1 gebruiker Online',
    'users_online_more' => "Er zijn ".$user_tellup." gebruikers Online",
    'logged_in_as' => 'Ingelogt als',
    'users' => 'gebruikers',
    'header_top_menu_friends' => 'Mijn vrienden',
    'header_top_menu_groups' => 'Mijn groepen',
    'header_top_menu_rooms' => 'Mijn kamers',
    'log_out' => 'Log uit',
);

?>


Koen Hollander

p.s. Ik heb zelf natuurlijk ook al iets geprobeerd
Gewijzigd op 09/08/2012 09:02:53 door Koen Hollander
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:19:45
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/08/2012 09:21:50
Quote Anchor link
Ik vraag me af wat je dan geprobeerd hebt...

Hier gaat het fout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'vip_benefits_text' => '- :push x om iemand weg te drukken.<br />- :pull x om iemand naar je toe te trekken.<br />- :mimic x om iemand zijn look te kopieren.<br />- :moonwalk achteruit lopen.<br />- :flagme om je naam te veranderen.<br />- Je ontvangt 150 credits elke 15 minuten.<br />- Kamers bezoeken terwijl die vol zijn.',maar natuurlijk nog veel meer


Maak daar eens van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'vip_benefits_text' => '- :push x om iemand weg te drukken.<br />- :pull x om iemand naar je toe te trekken.<br />- :mimic x om iemand zijn look te kopieren.<br />- :moonwalk achteruit lopen.<br />- :flagme om je naam te veranderen.<br />- Je ontvangt 150 credits elke 15 minuten.<br />- Kamers bezoeken terwijl die vol zijn, maar natuurlijk nog veel meer.'


en hier moet de komma aan het eind weg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'log_out' => 'Log uit',
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/08/2012 23:30:17
Quote Anchor link
Kost het nou echt zo veel moeite om even te laten weten of het gelukt is, of om even dankjewel te zeggen? Pfff... kansloos.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

11/08/2012 12:12:30
Quote Anchor link
Sorry was dit topic helemaal vergeten. het is me gelukt. Héél erg bedankt
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/08/2012 15:21:28
Quote Anchor link
Zie het bij meer topics dat je een vraag stelt en ondanks diverse reacties niets meer van je laat horen :(
 
Koen Hollander

Koen Hollander

11/08/2012 17:25:17
Quote Anchor link
Dat spijt me erg. Ik ben een buitenmens en mijn opa zit te revalideren. Dus ga ik regelmatig naar hem toe en vergeet ik topics
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/08/2012 18:14:39
Quote Anchor link
Koen, iedereen heeft andere bezigheden naast dit forum. Het werkt heel simpel. Als iemand jouw vraag beantwoordt of een reactie geeft, geef dan meteen even een reactie terug. Zo simpel is het. Dat is gewoon een stukje beleefdheid. Als iemand telkens geen reactie teruggeeft, dan ga ik op een gegeven moment ook geen moeite meer doen om diegene te helpen. Dus... voortaan gewoon even reageren. Wel zo netjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.