Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/no

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Manaus

Manaus

06/08/2006 19:20:00
Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/nousie/domains/nosted.net/public_html/eigen CMS/forum/topics.php on line 39

lijn 39:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php  echo '<tr><td height="43" width="321"><a href="replys.php?id=" . $row['id'] . "">" . $row['titel'] . "</a></td><td height="43" width="123">" . $row['naam'] . "</td><td height="43" width="168">" . $row['datum'] . "</td><td height="43" width="54">" . $msg . "</td></tr>';
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
  $sql = "SELECT id,titel,datum FROM topics ORDER BY id DESC";
    $res = mysql_query($sql);

    echo "<b>Topic overzicht</b><p>";
    
    if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {
        while ($row = mysql_fetch_array($res))
        {
    // het aantal reacties weergeven
    $nsql = "SELECT tid FROM replys WHERE tid = '" . $row[id] . "'";            
    $nres = mysql_query($nsql);
    $msg = mysql_num_rows($nres);
    
            $row['datum'] = substr($row['datum'], 0, 10);
            echo '<table border="1" width="726" height="84" cellspacing="1" cellpadding="0" bordercolor="#800000">
    <tr>
        <td height="43" width="321">
        <p align="center">Titel:</td>
        <td height="43" width="123">
        <p align="center">Door:</td>
        <td height="43" width="168">
        <p align="center">Op:</td>
        <td height="43" width="54">
        <p align="center">Reacties:</td>
    </tr>';
            echo '<tr><td height="43" width="321"><a href="replys.php?id=" . $row['id'] . "">" . $row['titel'] . "</a></td><td height="43" width="123">" . $row['naam'] . "</td><td height="43" width="168">" . $row['datum'] . "</td><td height="43" width="54">" . $msg . "</td></tr>';
            echo '</table>';
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:37:25
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/08/2006 19:25:00
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php  echo '<tr>
                <td height="43" width="321">
                    <a href="replys.php?id='
. $row['id'] . '">' . $row['titel'] . '</a>
                </td>
                <td height="43" width="123">
                    '
. $row['naam'] . '
                </td>
                <td height="43" width="168">
                    '
. $row['datum'] . '
                </td>
                <td height="43" width="54">
                    '
. $msg . '
                </td>
            </tr>'
;
?>


waarschijnlijk stond er eerst echo "...." wat je hebt veranderd naar echo '...' hierdoor moet je alle ". $var." aanpassen naar '. $var .'
 
Zim Zim

Zim Zim

06/08/2006 19:25:00
Anchor link
Als je iets begint met echo ', dan zou je als je een variabele hebt, eerst de echo afsluiten met '. En jij doet dat met een ". Maar in dit geval betekend dat je de echo niet afsluit.

Als je het goed doet moet je dit krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php  echo '<tr><td height="43" width="321"><a href="replys.php?id=' . $row['id'] . '"> ' . $row['titel'] . '</a></td><td height="43" width="123">' . $row['naam'] . '</td><td height="43" width="168">' . $row['datum'] . '</td><td height="43" width="54">' . $msg . '</td></tr>';
?>


edit: jammer te laat, maar is hetzelfde antwoord
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zim Zim
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

27/10/2019 12:36:27
Anchor link
Ik vond dit onderwerp vanwege dezelfde error.

Na lang uitproberen is de error nu verholpen door aan te geven dat het om een string gaat en niet om een array:

........
return (string)$results;

ipv

return $results
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2019 13:19:59
Anchor link
Dit is niet de bedoeling.
Ten eerste schop je een oud topic van 13 jaar geleden omhoog.
Ten tweede omdat je een oplossng geeft die geen enkele betrekking heeft op het probleem van de topicstarter.

Gelieve in het vervolg even na te denken met wat je op het forum plaatst.
Gewijzigd op 27/10/2019 13:20:12 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.