Parse error: syntax error,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 01:22:38
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waar hier de fout in zit, want ik zie het niet.

Parse error: syntax error, unexpected '100' (T_LNUMBER) in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 34
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
require "includes/config.php";
require "rest/header.php";
?>

</head>
<body>
<div id="main_container">
<div id="header">
<p><font size="4">BILJART TOERNOOI<br />spelers<br />(info)</font></p>
</div>
<div id="container">
<div id="content">
<center>
<br />
<?php
function sql_query($query)
 {

 global $con;
 return mysqli_query($con, $query);
 }

$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'].";
 $uitslag_resultaat = mysqli_query($con,$uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
     mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>
<table width="
100%" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="2">
<tr>
  <
td colspan="3" align="left">[code]<?php echo $uitslag['afbeelding']; ?>
</td>
</tr>
Gewijzigd op 01/10/2013 01:23:36 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:53:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2013 01:26:27
Quote Anchor link
Je begint na je GET op lijn 23 een " maar eindigt deze niet.
Verder moet je gehele GET-waarde ook tussen single-quotes....
En SQL-injection is mogelijk...

Verbeterde regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id='".mysqli_real_escape_string($_GET['gebruiker_id'])."'";
?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 02:47:47
Quote Anchor link
Ik heb nu dit, en dan is de eerste regel, in het script regel 25.
En als ik dat opzich open krijg ik deze meilding:
Notice: Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
 $uitslag_resultaat = sql_query($uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
        echo "Query mislukt. Foutmelding: " . mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>


Ik moet het dus via een link openen, en die staat in de stand.php en als ik daar op klik opend wel de pagina maar blijft die leeg, en zie ik alleen de header en footer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="speler.php?actie=1&member_id=$uitslag[member_id]">&nbsp;&nbsp;'.$uitslag['team'].'<a>
Gewijzigd op 01/10/2013 02:49:50 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2013 08:32:03
Quote Anchor link
De $_GET['member_id'] is blijkbaar onbekend.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 11:48:40
Quote Anchor link
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer
Gewijzigd op 01/10/2013 11:51:26 door Niek Kasius
 
Erwin H

Erwin H

01/10/2013 12:01:15
Quote Anchor link
Tijd om even een stap terug te zetten en er eens rustig naar te kijken, want volgens mij haal je nu alles door elkaar.

In je eerste post had je dit (extra quote aan het einde weggehaald):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'];
?>

Je hebt dus een 'gebruiker_id' key in je $_GET array. Vervolgens doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
?>

Hier gebruik je dus opeens een 'member_id' key in je $_GET array. Gezien je eerdere script bestaat die dus niet en dat is ook wat de foutmelding aangeeft "Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25".

Om dit op te lossen zeg je:
Niek Kasius op 01/10/2013 11:48:40:
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer

Je gaat dus iets in de database aanpassen, terwijl het probleem in je $_GET array zit.

Probeer dus consequent te zijn. Gebruik geen Nederlandse en Engelse benamingen door elkaar. Probeer dezelfde namen te gebruiken in je database tabellen en GET/POST parameters. Zorg dat je korte stukken van je code controleert en test. En tot slot, lees de foutmeldingen goed en probeer te begrijpen wat er staat en waar het over gaat (php of sql bijvoorbeeld).
Gewijzigd op 01/10/2013 12:01:31 door Erwin H
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 12:43:23
Quote Anchor link
ja ik had dat fout het was member_id en geen gebruiker_id dat komt inderdaad omdat ik alles door elkaar gebruik dat was het verkeerde script, maar wel met de zelfde inhoud vandaar dat er gebruiker_id staat en FROM admin.
ik wou voor de Admin ook zo'n sript maken, maar dat is niet nodig want degen die de admin is weet al alles over zichzelf.
En dat member script is eigenlijk ook niet voor members maar is een info over teams of spelers waarin onderandere staat wie ze zijn en waar ze spelen en dergelijke.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.