Parse error: syntax error,

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 01:22:38
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waar hier de fout in zit, want ik zie het niet.

Parse error: syntax error, unexpected '100' (T_LNUMBER) in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 34
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
require "includes/config.php";
require "rest/header.php";
?>

</head>
<body>
<div id="main_container">
<div id="header">
<p><font size="4">BILJART TOERNOOI<br />spelers<br />(info)</font></p>
</div>
<div id="container">
<div id="content">
<center>
<br />
<?php
function sql_query($query)
 {

 global $con;
 return mysqli_query($con, $query);
 }

$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'].";
 $uitslag_resultaat = mysqli_query($con,$uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
     mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>
<table width="
100%" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="2">
<tr>
  <
td colspan="3" align="left">[code]<?php echo $uitslag['afbeelding']; ?>
</td>
</tr>
Gewijzigd op 01/10/2013 01:23:36 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:57:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2013 01:26:27
Quote Anchor link
Je begint na je GET op lijn 23 een " maar eindigt deze niet.
Verder moet je gehele GET-waarde ook tussen single-quotes....
En SQL-injection is mogelijk...

Verbeterde regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id='".mysqli_real_escape_string($_GET['gebruiker_id'])."'";
?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 02:47:47
Quote Anchor link
Ik heb nu dit, en dan is de eerste regel, in het script regel 25.
En als ik dat opzich open krijg ik deze meilding:
Notice: Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$uitslag_mysqli = "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
 $uitslag_resultaat = sql_query($uitslag_mysqli);
if ($uitslag_resultaat == false)
    {
        echo "Query mislukt. Foutmelding: " . mysqli_error($con);
    }
    else
    {
   while($uitslag = mysqli_fetch_array($uitslag_resultaat))
{
?>


Ik moet het dus via een link openen, en die staat in de stand.php en als ik daar op klik opend wel de pagina maar blijft die leeg, en zie ik alleen de header en footer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="speler.php?actie=1&member_id=$uitslag[member_id]">&nbsp;&nbsp;'.$uitslag['team'].'<a>
Gewijzigd op 01/10/2013 02:49:50 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2013 08:32:03
Quote Anchor link
De $_GET['member_id'] is blijkbaar onbekend.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 11:48:40
Quote Anchor link
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer
Gewijzigd op 01/10/2013 11:51:26 door Niek Kasius
 
Erwin H

Erwin H

01/10/2013 12:01:15
Quote Anchor link
Tijd om even een stap terug te zetten en er eens rustig naar te kijken, want volgens mij haal je nu alles door elkaar.

In je eerste post had je dit (extra quote aan het einde weggehaald):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE id=" . $_GET['gebruiker_id'];
?>

Je hebt dus een 'gebruiker_id' key in je $_GET array. Vervolgens doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$uitslag_mysqli
= "SELECT * FROM admin WHERE member_id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['member_id'])."'";
?>

Hier gebruik je dus opeens een 'member_id' key in je $_GET array. Gezien je eerdere script bestaat die dus niet en dat is ook wat de foutmelding aangeeft "Undefined index: member_id in C:\wamp\www\biljart\speler.php on line 25".

Om dit op te lossen zeg je:
Niek Kasius op 01/10/2013 11:48:40:
Ik heb in de database member_id veranderd in id en in de scripts ook, en nu blijft die weer leeg.
En als ik dat WERE id gebeuren weglaat krijg ik alle members te zien.
ik snap het niet meer

Je gaat dus iets in de database aanpassen, terwijl het probleem in je $_GET array zit.

Probeer dus consequent te zijn. Gebruik geen Nederlandse en Engelse benamingen door elkaar. Probeer dezelfde namen te gebruiken in je database tabellen en GET/POST parameters. Zorg dat je korte stukken van je code controleert en test. En tot slot, lees de foutmeldingen goed en probeer te begrijpen wat er staat en waar het over gaat (php of sql bijvoorbeeld).
Gewijzigd op 01/10/2013 12:01:31 door Erwin H
 
Niek Kasius

Niek Kasius

01/10/2013 12:43:23
Quote Anchor link
ja ik had dat fout het was member_id en geen gebruiker_id dat komt inderdaad omdat ik alles door elkaar gebruik dat was het verkeerde script, maar wel met de zelfde inhoud vandaar dat er gebruiker_id staat en FROM admin.
ik wou voor de Admin ook zo'n sript maken, maar dat is niet nodig want degen die de admin is weet al alles over zichzelf.
En dat member script is eigenlijk ook niet voor members maar is een info over teams of spelers waarin onderandere staat wie ze zijn en waar ze spelen en dergelijke.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.