Parse error: unexpected T_AS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Erwin H

Erwin H

04/01/2012 10:39:54
Quote Anchor link
Ok, maar, als je wel zeker kunt weten dat in je database er altijd alleen maar juiste types bij juiste merken staan (Audi Corsa of Volvo Clio kunnen er dus niet in staan) dan hoef je eigenlijk die check bij het aanvinken niet te maken. Het zal alleen als resultaat hebben dat als een gebruiker verkeerd aanvinkt, hij gewoon geen resultaten te zien krijgt.

Tot zover denk ik het te begrijpen. Dan wat er moet gebeuren is hoe je de data uit je database krijgt. Volgens mij krijg je dus twee arrays terug van de gebruiker, een met merken en een met types. Op basis daarvan wil je records uit je database halen en dat kan op zich met een simpele query. Stel de gebruiker heeft de volgende merken en types geselecteerd (inclusief een foute):
merken = (Audi, Volvo, Opel)
types = (Corsa, Clio, A4, S40, Astra)

Dan kan je met deze query alle juiste combinaties eruit krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT merk, type
FROM autos
WHERE merk IN ('Audi','Volvo','Opel')
AND type IN ('Corsa','Clio','A4','S40','Astra')
ORDER BY merk, type;

In de SELECT clause kan je uiteraard alle velden opnemen die je wilt en de ORDER BY is ook maar een voorbeeld. Belangrijker nu is het WHERE deel. Wat ik hier dus zeg is dat alle records geselecteerd moeten worden die zowel een merk uit de merken array hebben, als een type uit de types array. Opel Astra, Volvo S40 etc worden dus wel geselecteerd, maar Opel Vectra dus niet, Renault Clio ook niet. Wat je dus alleen niet doet is controleren op foute combinaties. Mocht er een Volvo Clio in je database staan dan wordt die nu wel geselecteerd.
Gewijzigd op 04/01/2012 10:41:00 door Erwin H
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:59:49
 
Tom geen

Tom geen

04/01/2012 11:30:29
Quote Anchor link
ik begrijp wel wat je bedoeld. Maar nu heb jij het over de te tonen records en jij hebt die merken en types handmatig ingevuld.

Het gaat mij eerst om de selectielijsten. Ik wil een lijst met alle beschikbare types uit de db, dus aan de hand van jou voorbeeld alleen alle types van audi, opel en volvo. Dus geen clio o.i.d. we gaan ervan uit dat dit onmogelijk is om te uploaden. Maar de lijst moet wel variabel zijn! want iemand anders wil misschien alleen peugot en renauld zien! of weet ik veel wat voor een combinatie...

En als we alle beschikbare types hebben, dan moeten we kijken of deze eerder was aangevinkt of niet. zo ja opnieuw aanvinken. zo nee, niet aanvinken.
 
Erwin H

Erwin H

06/01/2012 10:41:26
Quote Anchor link
Het SQL statement om zo'n lijst te krijgen is op zich niet zo ingewikkeld. Als je bijvoorbeeld alle types wil hebben van een merk kan je het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT DISTINCT merk, type, CONCAT(merk,"_",type) AS merk_type
FROM autos
WHERE merk = 'blablabla'
ORDER BY merk, type;


Wil je meerdere merken tegelijk selecteren krijg je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT DISTINCT merk, type, CONCAT(merk,"_",type) AS merk_type
FROM autos
WHERE merk IN ('blablabla1','blablabla2','blablabla3')
ORDER BY merk, type;


Zoals je overigens ziet heb ik er een extra kolom bij gedefinieerd "merk_type" en dat is voor het volgende deel van je vraag, hoe de checkboxen te maken.

Ten eerste is het dan van belang dat je die goed opbouwt in je HTML. Als je het als volgt doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
//merk checkbox
<input type="checkbox" name="merk[]" value="...">
//type checkbox
<input type="checkbox" name="merk_type[]" value="...">

Dan krijg je de aangevinkte checkboxen direct in een array terug in je php $_POST array, waardoor je er direct mee kunt werken. Je $_POST array zal dan zijn:
$_POST = array([merk] => Array(....), [merk_type] => Array(....))
Mits uiteraard, er tenminste een is aangevinkt (zie laatste opmerking).

Als je dan je data uit de database hebt en je de checkboxes wilt printen is het eigenlijk vrij eenvoudig om ze aangevinkt te zetten of niet. ($data is de variabele waarin ik even aanneem dat je al je data hebt gezet die uit de database is gekomen.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach( $data as $d ){
  echo '<input type="checkbox" name="merk_type[]" value="'.$d[merk_type].'"'.(in_array($d["merk_type"], $_POST["merk_type"])? ' checked="checked"': '').'>';
}

?>


Dit is voor alle types dus, voor de merken kan je hetzelfde doen. Merk op dat ik merk_type heb gebruikt voor de value van de checkbox. Dit doe ik omdat je dan nog een check inbouwt op eventuele dubbele model namen. Ik weet niet of het mogelijk is, maar theoretisch zou je een Volvo S40 en een Mercedes S40 op zeker moment kunnen hebben en daar zou je dan op nat kunnen gaan.

Nog een opmerking: bovenstaande zal fout gaan op het moment dat er een gebruiker is die geen checkboxen heeft aangevinkt. Op dat moment zal de $_POST array namelijk niet gevuld zijn en kan je dus de check niet maken om te kijken of een checkbox moet zijn aangevinkt. Simpele oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (!isset($_POST["merk_type"])) $_POST["merk_type"] = array();
?>

Neem dit op in je script voor je verder met de $_POST array gaat werken. Zelfde voor het $_POST["merk"] element.
Gewijzigd op 06/01/2012 10:43:49 door Erwin H
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.