parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

07/08/2020 21:40:24
Quote Anchor link
goeieavond, ik ben een bestaande code aan het aanpassen en krijg steeds parse error , iemand die kan helpen ?

het bevind zich in de regel van delete.php ( als je op delete klikt moet de rij verwijdert worden )
code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>bestellingen</title>
    <meta http-equiv="refresh" content="5" />
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.3.1/css/bootstrap.min.css">
 <style type="text/css">
    .box{
      padding: 10px;
      margin-right: 50px;
      margin-left: 50px;
      width:400px;
      
    }
  </style>
</head>
<body >
    
<!-- *************************NAVIGATION BAR ************************* -->
    <div class="navbar navbar-expand-lg navbar-light bg-light-inverse justify-content-center bg-danger">
        <div>
            <img src="McD.png" height=48 width = 48 alt="McDonalds">
        </div>
        <div class="navbar-brand font-italic">  
            <h1>bestellingen</h1>
        </div>
    </div>

    <?php
    session_start();
    include 'db.php';
    $query = "Select * from custdetails";
    $result = mysqli_query($con,$query);
    $row = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC);

    $table_query = "SELECT * from custdetails";
    $result = mysqli_query($con,$table_query);
    echo "<form method ='POST'>";
    echo "<br><br><center><div class='navbar-brand font-italic'><h3>bestellingen</h3></div></center";
    echo "     <br><table class='table table-striped bg-warning table-bordered table-hover table-sm'>"."<tr>";
    echo "    <tr>    <td>    Order Number     </td>
                    <td>    Date and Time     </td>
                    <td>     Table Number    </td>
                    <td>    Name            </td>
                    <td>    Mobie Number     </td>
                    <td>     Order Contents    </td>
                    <td>     Payable Amount    </td>
                    <td>    order ok        </td>

            </tr>"
;
                
    while($rows = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC))
    {
            
        echo   "<tr>
                    <td>"
.$rows['orderno'].         "</td>
                    <td>"
.$rows['datetime'].        "</td>
                    <td>"
.$rows['TableNo'].         "</td>
                    <td>"
.$rows['name'].            "</td>
                    <td>"
.$rows['mobile_number'].   "</td>
                    <td>"
.$rows['order_contents'].  "</td>
                    <td>"
.$rows['payable_amount'].  "</td>
[b]                    <td>"
<a href="delete.php?id=$rows['orderno']">Edit</a>"</td>
[/b]                </tr>"
;
    }

         echo "</table>";
    ?>

</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/08/2020 21:42:26 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:56:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/08/2020 21:47:26
Quote Anchor link
Lijn 62:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href=\"delete.php?id=".$rows['orderno']."\">Edit</a></td>


Om het escapen met een \ van de HTML "-quotes te voorkomen kan je beter een echo gebruiken met een single-quote ( ' ). Het is eigenlijk nog beter om hele lappen HTML buiten je PHP-blok te houden.
 
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

07/08/2020 21:57:01
Quote Anchor link
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
echo   "<tr>
                    <td>".$rows['orderno'].         "</td>
                    <td>".$rows['datetime'].        "</td>
                    <td>".$rows['TableNo'].         "</td>
                    <td>".$rows['name'].            "</td>
                    <td>".$rows['mobile_number'].   "</td>
                    <td>".$rows['order_contents'].  "</td>
                    <td>".$rows['payable_amount'].  "</td>
                    <td>"<a href="delete.php?id=$rows['orderno']">Edit</a>"</td>
                </tr>";
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

07/08/2020 22:11:01
Quote Anchor link
Zoiets (regel 9)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href='delete.php?id=" . $rows['orderno'] . "'>Edit</a></td>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/08/2020 22:18:33
Quote Anchor link
Brecht werbrouck op 07/08/2020 21:57:01:
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo   "<tr>
                    <td>".$rows['orderno'].         "</td>";
                    


Nee dat zijn dubbele-quotes, geen single-quotes.

Of doe makkelijker, zonder het mengen van HTML in PHP.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
 while($rows = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC))
    {
    
?>
      
              <tr>
                    <td><?php echo $rows['orderno'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['datetime'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['TableNo'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['name'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['mobile_number'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['order_contens'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['payable_amout'];?></td>
                <td><a href="delete.php?id=<?php echo $rows['orderno'];?>">Edit</a>"</td>
           </tr>
<?php
    }
?>

Gewijzigd op 07/08/2020 22:22:26 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/08/2020 08:55:24
Quote Anchor link
Of gebruik DOMDocument, dan hoef je ook niet te denken aan het escapen van andere dingen zoals URI's.
https://www.php.net/manual/en/class.domdocument.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
libxml_disable_entity_loader(TRUE);
libxml_use_internal_errors(TRUE);
$Dom = $oDomImplementation->createDocument('', '',
  (new
DOMImplementation)->createDocumentType('html'));
$Dom->preserveWhiteSpace = FALSE;
$Dom->formatOutput = FALSE;
$Dom->substituteEntities = TRUE;
$Dom->xmlVersion = '1.0';
$Dom->encoding = 'UTF-8';

// ...

print $Dom->saveHTML($Dom);
?>
Gewijzigd op 09/08/2020 09:02:54 door Ad Fundum
 
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

09/08/2020 13:24:40
Quote Anchor link
met de oplossing van Ariën is het opgelost! ( zonder mengen van php en html )
thanks!
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/08/2020 16:29:35
Quote Anchor link
Mogelijk nog een tip: je kunt het "inspringen" in PHP en HTML combineren. Dit volgt in wezen eenzelfde nesting, dus op die manier kun je zowel code-delen alsook de HTML-delen die logisch gezien bij elkaar horen hetzelfde behandelen.

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen waarbij dit niet altijd helemaal netjes opgaat, maar in het algemeen werkt dit vrij goed.

Het is mijn ervaring dat dit, als je eenmaal in deze "modus" zit, de leesbaarheid van code (enorm) bevordert.

Toegepast op het bovenstaande stuk code wordt dit, na enige fatsoenering:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
while ($rows = mysqli_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)) {    
    ?>
<tr>
        <td><?php echo $rows['orderno']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['datetime']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['TableNo']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['name']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['mobile_number']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['order_contens']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['payable_amout']; ?></td>
        <td><a href="delete.php?id=<?php echo $rows['orderno']; ?>">Edit</a></td>
    </tr><?php
}
?>


Ook zou ik je aanraden je (verder) te verdiepen in character encod(er)ing(en) en het escapen van output. Dit gaat op den duur een grote en belangrijke rol spelen wanneer je van dit soort administratieve systemen aan het bouwen bent. Indien niet of verkeerd toegepast kan dit tot heel veel hoofdpijn en/of veiligheidslekken leiden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.