parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

07/08/2020 21:40:24
Quote Anchor link
goeieavond, ik ben een bestaande code aan het aanpassen en krijg steeds parse error , iemand die kan helpen ?

het bevind zich in de regel van delete.php ( als je op delete klikt moet de rij verwijdert worden )
code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>bestellingen</title>
    <meta http-equiv="refresh" content="5" />
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.3.1/css/bootstrap.min.css">
 <style type="text/css">
    .box{
      padding: 10px;
      margin-right: 50px;
      margin-left: 50px;
      width:400px;
      
    }
  </style>
</head>
<body >
    
<!-- *************************NAVIGATION BAR ************************* -->
    <div class="navbar navbar-expand-lg navbar-light bg-light-inverse justify-content-center bg-danger">
        <div>
            <img src="McD.png" height=48 width = 48 alt="McDonalds">
        </div>
        <div class="navbar-brand font-italic">  
            <h1>bestellingen</h1>
        </div>
    </div>

    <?php
    session_start();
    include 'db.php';
    $query = "Select * from custdetails";
    $result = mysqli_query($con,$query);
    $row = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC);

    $table_query = "SELECT * from custdetails";
    $result = mysqli_query($con,$table_query);
    echo "<form method ='POST'>";
    echo "<br><br><center><div class='navbar-brand font-italic'><h3>bestellingen</h3></div></center";
    echo "     <br><table class='table table-striped bg-warning table-bordered table-hover table-sm'>"."<tr>";
    echo "    <tr>    <td>    Order Number     </td>
                    <td>    Date and Time     </td>
                    <td>     Table Number    </td>
                    <td>    Name            </td>
                    <td>    Mobie Number     </td>
                    <td>     Order Contents    </td>
                    <td>     Payable Amount    </td>
                    <td>    order ok        </td>

            </tr>"
;
                
    while($rows = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC))
    {
            
        echo   "<tr>
                    <td>"
.$rows['orderno'].         "</td>
                    <td>"
.$rows['datetime'].        "</td>
                    <td>"
.$rows['TableNo'].         "</td>
                    <td>"
.$rows['name'].            "</td>
                    <td>"
.$rows['mobile_number'].   "</td>
                    <td>"
.$rows['order_contents'].  "</td>
                    <td>"
.$rows['payable_amount'].  "</td>
[b]                    <td>"
<a href="delete.php?id=$rows['orderno']">Edit</a>"</td>
[/b]                </tr>"
;
    }

         echo "</table>";
    ?>

</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/08/2020 21:42:26 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:49:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/08/2020 21:47:26
Quote Anchor link
Lijn 62:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href=\"delete.php?id=".$rows['orderno']."\">Edit</a></td>


Om het escapen met een \ van de HTML "-quotes te voorkomen kan je beter een echo gebruiken met een single-quote ( ' ). Het is eigenlijk nog beter om hele lappen HTML buiten je PHP-blok te houden.
 
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

07/08/2020 21:57:01
Quote Anchor link
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
echo   "<tr>
                    <td>".$rows['orderno'].         "</td>
                    <td>".$rows['datetime'].        "</td>
                    <td>".$rows['TableNo'].         "</td>
                    <td>".$rows['name'].            "</td>
                    <td>".$rows['mobile_number'].   "</td>
                    <td>".$rows['order_contents'].  "</td>
                    <td>".$rows['payable_amount'].  "</td>
                    <td>"<a href="delete.php?id=$rows['orderno']">Edit</a>"</td>
                </tr>";
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

07/08/2020 22:11:01
Quote Anchor link
Zoiets (regel 9)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href='delete.php?id=" . $rows['orderno'] . "'>Edit</a></td>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/08/2020 22:18:33
Quote Anchor link
Brecht werbrouck op 07/08/2020 21:57:01:
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo   "<tr>
                    <td>".$rows['orderno'].         "</td>";
                    


Nee dat zijn dubbele-quotes, geen single-quotes.

Of doe makkelijker, zonder het mengen van HTML in PHP.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
 while($rows = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC))
    {
    
?>
      
              <tr>
                    <td><?php echo $rows['orderno'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['datetime'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['TableNo'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['name'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['mobile_number'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['order_contens'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['payable_amout'];?></td>
                <td><a href="delete.php?id=<?php echo $rows['orderno'];?>">Edit</a>"</td>
           </tr>
<?php
    }
?>

Gewijzigd op 07/08/2020 22:22:26 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/08/2020 08:55:24
Quote Anchor link
Of gebruik DOMDocument, dan hoef je ook niet te denken aan het escapen van andere dingen zoals URI's.
https://www.php.net/manual/en/class.domdocument.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
libxml_disable_entity_loader(TRUE);
libxml_use_internal_errors(TRUE);
$Dom = $oDomImplementation->createDocument('', '',
  (new
DOMImplementation)->createDocumentType('html'));
$Dom->preserveWhiteSpace = FALSE;
$Dom->formatOutput = FALSE;
$Dom->substituteEntities = TRUE;
$Dom->xmlVersion = '1.0';
$Dom->encoding = 'UTF-8';

// ...

print $Dom->saveHTML($Dom);
?>
Gewijzigd op 09/08/2020 09:02:54 door Ad Fundum
 
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

09/08/2020 13:24:40
Quote Anchor link
met de oplossing van Ariën is het opgelost! ( zonder mengen van php en html )
thanks!
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/08/2020 16:29:35
Quote Anchor link
Mogelijk nog een tip: je kunt het "inspringen" in PHP en HTML combineren. Dit volgt in wezen eenzelfde nesting, dus op die manier kun je zowel code-delen alsook de HTML-delen die logisch gezien bij elkaar horen hetzelfde behandelen.

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen waarbij dit niet altijd helemaal netjes opgaat, maar in het algemeen werkt dit vrij goed.

Het is mijn ervaring dat dit, als je eenmaal in deze "modus" zit, de leesbaarheid van code (enorm) bevordert.

Toegepast op het bovenstaande stuk code wordt dit, na enige fatsoenering:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
while ($rows = mysqli_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)) {    
    ?>
<tr>
        <td><?php echo $rows['orderno']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['datetime']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['TableNo']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['name']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['mobile_number']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['order_contens']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['payable_amout']; ?></td>
        <td><a href="delete.php?id=<?php echo $rows['orderno']; ?>">Edit</a></td>
    </tr><?php
}
?>


Ook zou ik je aanraden je (verder) te verdiepen in character encod(er)ing(en) en het escapen van output. Dit gaat op den duur een grote en belangrijke rol spelen wanneer je van dit soort administratieve systemen aan het bouwen bent. Indien niet of verkeerd toegepast kan dit tot heel veel hoofdpijn en/of veiligheidslekken leiden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.