Parse errors

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 06:57:00
Quote Anchor link
Error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected ',' in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 17


Functie(Die dus lijn 17 heeft)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
function KDsearch(){
    if(isset($_POST['Submit_KDsearch']))
    {

        if($_POST['character'] != "")
        {

            $search_cid = $_SESSION['UPCID'];
            $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM dbo.Character WHERE CID = '$search_cid'";
            $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
            while( mssql_fetch_row($query) )
            {

            $kd = round(mssql_result($query, 3)/mssql_result($query, 4), 3);
            $searchfin = "<tr>
            <td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td>
            </tr>"
, mssql_result($query, 1), mssql_result($query, 2), mssql_result($query, 3), mssql_result($query, 4), $kd);
            
            return $searchfin;
            }
        }
    }
}

?>


specifieke lijn 17:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
"
</tr>"
, mssql_result($query, 1), mssql_result($query, 2), mssql_result($query, 3), mssql_result($query, 4), $kd);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:34:12
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 07:43:00
Quote Anchor link
Kort maar krachtig... wat is je vraag nu?


Trouwens, op line 17 staan allemaal komma's die unexpected(ONVERWACHTS!!!!) zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 07:52:00
Quote Anchor link
Mijn vraag zou dus zijn:
Wat doe ik fout.

hoe zou ik dat dan moeten oplossen, met die komma's?
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 07:59:00
Quote Anchor link
www.php.net/array


meerdere dingen terug sturen vanuit een functie kan alleen met array's.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 08:21:00
Quote Anchor link
En hoe zou ik dit dan het beste in mijn script kunnen doen?
 
Johan

johan

28/07/2009 08:52:00
Quote Anchor link
ik zou het zo doen maar dat is een mening opsich.
ik wil geen POST of $_SESSION in mijn functie hebben.
is alleen maar lastig als je de functie meerdere keren ga gebruiken.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
function KDsearch($search_cid){
    $array = array();
            
    $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM dbo.Character WHERE CID = '$search_cid'";
    $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
    while($row = mssql_fetch_row($query) ){
        $array[] = array("Name" => $row['Name'],
                            "Level" => $row['Level'],
                            "Killcount" => $row['Killcount'],
                            "Deathcount" => $row['Deathcount']);

    }

    return $array;
}



if(isset($_POST['Submit_KDsearch']))
    {

        if($_POST['character'] != "")
        {

            echo "<table border='1'>";
            foreach (KDsearch($_SESSION['UPCID']) as $val){
                echo "<tr><td>". $val['Name'] ."</td><td>". $val['Level'] ."</td><td>". $val['Killcount'] ."</td><td>". $val['Deathcount'] ."</td></tr>";
                
            }

            echo "</table>";
            
        }
        
    }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 09:39:00
Quote Anchor link
Dan moet je wel border gebruiken ipv botder ;)
 
Johan

johan

28/07/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Ooow lelijk scham scham
Geef ik een voorbeeld doe ik het nog verkeerd
heb het aangepast Tx
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Je bent wel de round Killcount/Deathcount vergeten voor een K/D ratio. Maar die kan zelf wel adden.

Dankje!
____________

Oke, nu krijg ik undefined index errors:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 9

Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 11

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 13

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 15

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 18

Notice: Undefined index: Name in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 26

Notice: Undefined index: Level in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 27

Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 28

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 29


Dit is nu de uiteindelijke functie(Moet wel session gebruiken in de functie, want op de main page word die sessie niet gecreerd, die word pas gecreerd als een andere functie is gerund, die word gerund waneer de select box iets anders heeft geselecteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
function KDsearch(){
global $_CONFIG;
    $array = array();
            
    $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM ".$_CONFIG['CharTable']." WHERE CID = '".$_SESSION['UPCID']."'";
    $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
    while($row = mssql_fetch_row($query) ){
        if($row['Killcount'] == 0 || $row['Killcount'] == "")
        {

            $row['Killcount'] == 0;
        }

        if($row['Deathcount'] == 0 || $row['Deathcount'] == "")
        {

            $row['Deathcount'] == 0;
        }

        
        if($row['Deathcount'] != 0 && $row['Killcount'] != 0)
        {

        $ratio = round($row['KillCount']/$row['Deathcount'], 3);
        }

        else
        {
        $ratio = "No Ratio";
        }

        $array[] = array("Name" => $row['Name'],
                            "Level" => $row['Level'],
                            "Killcount" => $row['Killcount'],
                            "Deathcount" => $row['Deathcount'],
                "K/D Ratio" => $ratio);

    }

    return $array;
}

?>


en dit gebruik ik dan in mijn page waar ik dus deze functie nodig heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
  if($_POST['action'] == 'vrank')
        {

            upsetchar();
            echo "<table border='1'>";
            foreach (KDsearch() as $val){
                echo "<tr><td>". $val['Name'] ."</td><td>". $val['Level'] ."</td><td>". $val['Killcount'] ."</td><td>". $val['Deathcount'] ."</td></tr>";
                
            }

            echo "</table>";
        }

?>


Nvm, Opgelost & dingen geadd.

bleek dat mijn mssql rows returnde als $row[0], in plaats van $row['Name']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Een tipe print_r($row); OR print "<pre>". print_r($row, true)."</pre>"; voor de duidelijk huit
Waarom zet je in de mysql Default = 0 dat scheelt al een stuk code
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Het is ten eerste geen MySql, maar MsSql.
En heb het al opgelost als je onder aan mijn laaste post kijkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.