Parse errors

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 06:57:00
Quote Anchor link
Error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected ',' in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 17


Functie(Die dus lijn 17 heeft)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
function KDsearch(){
    if(isset($_POST['Submit_KDsearch']))
    {

        if($_POST['character'] != "")
        {

            $search_cid = $_SESSION['UPCID'];
            $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM dbo.Character WHERE CID = '$search_cid'";
            $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
            while( mssql_fetch_row($query) )
            {

            $kd = round(mssql_result($query, 3)/mssql_result($query, 4), 3);
            $searchfin = "<tr>
            <td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td>
            </tr>"
, mssql_result($query, 1), mssql_result($query, 2), mssql_result($query, 3), mssql_result($query, 4), $kd);
            
            return $searchfin;
            }
        }
    }
}

?>


specifieke lijn 17:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
"
</tr>"
, mssql_result($query, 1), mssql_result($query, 2), mssql_result($query, 3), mssql_result($query, 4), $kd);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:38:41
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 07:43:00
Quote Anchor link
Kort maar krachtig... wat is je vraag nu?


Trouwens, op line 17 staan allemaal komma's die unexpected(ONVERWACHTS!!!!) zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 07:52:00
Quote Anchor link
Mijn vraag zou dus zijn:
Wat doe ik fout.

hoe zou ik dat dan moeten oplossen, met die komma's?
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 07:59:00
Quote Anchor link
www.php.net/array


meerdere dingen terug sturen vanuit een functie kan alleen met array's.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 08:21:00
Quote Anchor link
En hoe zou ik dit dan het beste in mijn script kunnen doen?
 
Johan

johan

28/07/2009 08:52:00
Quote Anchor link
ik zou het zo doen maar dat is een mening opsich.
ik wil geen POST of $_SESSION in mijn functie hebben.
is alleen maar lastig als je de functie meerdere keren ga gebruiken.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
function KDsearch($search_cid){
    $array = array();
            
    $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM dbo.Character WHERE CID = '$search_cid'";
    $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
    while($row = mssql_fetch_row($query) ){
        $array[] = array("Name" => $row['Name'],
                            "Level" => $row['Level'],
                            "Killcount" => $row['Killcount'],
                            "Deathcount" => $row['Deathcount']);

    }

    return $array;
}



if(isset($_POST['Submit_KDsearch']))
    {

        if($_POST['character'] != "")
        {

            echo "<table border='1'>";
            foreach (KDsearch($_SESSION['UPCID']) as $val){
                echo "<tr><td>". $val['Name'] ."</td><td>". $val['Level'] ."</td><td>". $val['Killcount'] ."</td><td>". $val['Deathcount'] ."</td></tr>";
                
            }

            echo "</table>";
            
        }
        
    }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 09:39:00
Quote Anchor link
Dan moet je wel border gebruiken ipv botder ;)
 
Johan

johan

28/07/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Ooow lelijk scham scham
Geef ik een voorbeeld doe ik het nog verkeerd
heb het aangepast Tx
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Je bent wel de round Killcount/Deathcount vergeten voor een K/D ratio. Maar die kan zelf wel adden.

Dankje!
____________

Oke, nu krijg ik undefined index errors:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 9

Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 11

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 13

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 15

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 18

Notice: Undefined index: Name in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 26

Notice: Undefined index: Level in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 27

Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 28

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 29


Dit is nu de uiteindelijke functie(Moet wel session gebruiken in de functie, want op de main page word die sessie niet gecreerd, die word pas gecreerd als een andere functie is gerund, die word gerund waneer de select box iets anders heeft geselecteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
function KDsearch(){
global $_CONFIG;
    $array = array();
            
    $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM ".$_CONFIG['CharTable']." WHERE CID = '".$_SESSION['UPCID']."'";
    $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
    while($row = mssql_fetch_row($query) ){
        if($row['Killcount'] == 0 || $row['Killcount'] == "")
        {

            $row['Killcount'] == 0;
        }

        if($row['Deathcount'] == 0 || $row['Deathcount'] == "")
        {

            $row['Deathcount'] == 0;
        }

        
        if($row['Deathcount'] != 0 && $row['Killcount'] != 0)
        {

        $ratio = round($row['KillCount']/$row['Deathcount'], 3);
        }

        else
        {
        $ratio = "No Ratio";
        }

        $array[] = array("Name" => $row['Name'],
                            "Level" => $row['Level'],
                            "Killcount" => $row['Killcount'],
                            "Deathcount" => $row['Deathcount'],
                "K/D Ratio" => $ratio);

    }

    return $array;
}

?>


en dit gebruik ik dan in mijn page waar ik dus deze functie nodig heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
  if($_POST['action'] == 'vrank')
        {

            upsetchar();
            echo "<table border='1'>";
            foreach (KDsearch() as $val){
                echo "<tr><td>". $val['Name'] ."</td><td>". $val['Level'] ."</td><td>". $val['Killcount'] ."</td><td>". $val['Deathcount'] ."</td></tr>";
                
            }

            echo "</table>";
        }

?>


Nvm, Opgelost & dingen geadd.

bleek dat mijn mssql rows returnde als $row[0], in plaats van $row['Name']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Een tipe print_r($row); OR print "<pre>". print_r($row, true)."</pre>"; voor de duidelijk huit
Waarom zet je in de mysql Default = 0 dat scheelt al een stuk code
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Het is ten eerste geen MySql, maar MsSql.
En heb het al opgelost als je onder aan mijn laaste post kijkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.