Party-Vision.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Milo

Milo

04/12/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik vroeg me af wat jullie van dit desin vinden wat ik gemaakt heb, hij is te zien op: http://party-vision.nl/NPV/ het klopt hij is nog niet officieel online zegmaar want ik wilden eerst jullie mening.
Ik heb heel erg me best gedaan om hem html valid te houden en het is gelukt :D

Gr, Milo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:18:28
 

04/12/2009 19:05:00
Quote Anchor link
Ik zou al die blokjes (zoals agenda en foto's) dezelfde achtergrond kleur laten hebben.
Ook zou ik geen foto's van 900 x 598 pixels daar links laten laden. Dat is te groot en niet nodig.
En ik mis wat kleur.
 
Milo

Milo

04/12/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Okok, ik zal zo na het eten eens uitwerken..

Die foto's kloppen :P :P, maar dit is natuurlijk een test foto en had even geen kleinere...
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/12/2009 19:22:00
Quote Anchor link
Het zijn niet echt Feest kleuren, dat vind ik wel jammer.
Ook is de grote foto van 'wat mindere' kwaliteit. (header.gif)
Voor de rest ziet het er netjes uit :)

Edit: Wat me opvalt is dat je alle mappen in hoofdletter hebt gezet. Waarom heb je dat gedaan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Milo

Milo

04/12/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Quote:
Edit: Wat me opvalt is dat je alle mappen in hoofdletter hebt gezet. Waarom heb je dat gedaan?

Geen idee eigenlijk dat vond ik netjes, maar dat kan aan mij liggen...


De header moet indd even opnieuw gemaakt worden ;)
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/12/2009 19:33:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 04.12.2009 19:28:
Quote:
Edit: Wat me opvalt is dat je alle mappen in hoofdletter hebt gezet. Waarom heb je dat gedaan?

Geen idee eigenlijk dat vond ik netjes, maar dat kan aan mij liggen...


De header moet indd even opnieuw gemaakt worden ;)


Je kan hem dan beter in .jpg ofzoiets opslaan en niet via paint maken. Gif is meestal van wat mindere kwaliteit (bij mij dan)
 

04/12/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Of png, dat is meestal ook wel goede kwaliteit en ook meestal wel lekker klein.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/12/2009 19:43:00
Quote Anchor link
netjes maar toch krijg ik 6 waarschuwingen over je plaatjes en bij de pagina shows even los van de layout. staat dat je buiten de ronde venen vervoerskosten rekent. Ik zou er persoonlijk iets van maken als reis en vervoerskosten of transportkosten van de aparatuur o.i.d. ik vind vervoerskosten alleen wat afgezaagd klinken. maar dat blijft bij een mening uiteraad ;)

Als laatste puntje.. Je boekingsformulier heb je tekst in staan. Dat is inprincipe prima maar als ik er op klik wil ik als gebruiker voor het gemak dat de value van het veld verdwijnt en ik er zelf wat kan invullen in plaats van eerst ja/nee en jjjj-mm-dd allemaal weg te moeten backspacen
 
Milo

Milo

04/12/2009 20:32:00
Quote Anchor link
@ Karl, Yearupie: Het was geen gewoon paint, maar paint.net :P:P dat is iets betere versie, maarem het is png geworden en hij is nu scherm.

Quote:
netjes maar toch krijg ik 6 waarschuwingen over je plaatjes


Vreemd want ik krijg gewoon passed als ik party-vision.nl/NPV laat valideren...

Quote:
Als laatste puntje.. Je boekingsformulier heb je tekst in staan. Dat is inprincipe prima maar als ik er op klik wil ik als gebruiker voor het gemak dat de value van het veld verdwijnt en ik er zelf wat kan invullen in plaats van eerst ja/nee en jjjj-mm-dd allemaal weg te moeten backspacen


Hmm, daar heb je wel een punt ik zal er eens op googlen, zoiezo wil ik dat formulier eens aanpassen want die foutafhandeling is crap...


Gr, Milo

Bedankt voor de reacties en opbouwende kritiek ! ;)


EDIT:
Weet iemand hoe ik dit weer normaal krijg: � daar hoort een - of een ' dit is best wel irritant :S en het zit in de regel:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
maar verwijder ik die regel is me html niet valid :S, en dat is toch mijn doel :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
- Ricardo -

- Ricardo -

04/12/2009 21:50:00
Quote Anchor link
Waarom zou je die regel verwijderen? Dat kan absoluut niet!

Maar deze site is erg langzaam bij mij op 20 mbit internet ?
 
Milo

Milo

04/12/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Hmm, zelf geen last van ploep en hij is er...

Omdat ik die rare tekentjes niet meer wil...
 
Milo

Milo

04/12/2009 22:38:00
Quote Anchor link
Hmm, zelf geen last van ploep en hij is er...

Omdat ik die rare tekentjes niet meer wil...
 
Wim E

Wim E

05/12/2009 00:57:00
Quote Anchor link
Waarom heb je eigelijk niet gekozen voor URL rewrite hierop?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

05/12/2009 01:38:00
Quote Anchor link
Ik vind het een beetje te kaal. en die balk? past er niet bij.Gaat over het design dus de html en text verwerking zal ik wel niks over zeggen... De muziek zelf klinkt ook raar, maar niet slecht. zeker niet voor iemand die (15?) is.
 
Milo

Milo

05/12/2009 10:49:00
Quote Anchor link
@Wim
Ik heb al vele tutorials gelezen over htacces, maar ik kan maar geen goed iets vinden van hoe ik al mijn url's netjes krijg, ik kom tot de 1e id dat is dus de pagina en dan me nieuws idee doet het niet meer :S


@Wesley
Hey,

Ik ben indd 15:P

Over welke balk heb je het precies want je kan eigenlijk ook de footer als balk mee tellen.
Maar ik denk dat je de menu balk bedoelt?

Quote:
De muziek zelf klinkt ook raar, maar niet slecht. zeker niet voor iemand die (15?) is.

Bedankt! ;)


Het kan kloppen dat hij nog een beetje saai is, maar naar mijn idee een hele verbetering van wat het nu is: http://www.party-vision.nl ;)

Ohja mag ik nog vragen wat er is met de HTML want ik heb geprobeerd hem html valid te maken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.