Paswoord in POST

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Armaron

Armaron

13/04/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Ik wil mijn paswoord aanpassen en ik heb een pagina gemaakt die naar het huidige paswoord vraagt, en dan twee velden voor een nieuw paswoord.

Ik stuur de paswoorden door naar een volgende pagina, maar de $_POST[] zijn leeg. Is dit omdat het veld een paswoord veld is, of is het iets anders?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:00:37
 
Jelmer -

Jelmer -

13/04/2008 20:03:00
Quote Anchor link
"Ik stuur de paswoorden door naar een volgende pagina"

Hoe doe je dat? Heb je een stukje code dat bij dit verhaal past?
 
Lode

Lode

13/04/2008 20:14:00
Quote Anchor link
"password (1 x o , of anders wachtwoord... ) aanpassen."

Daar gaat het al fout! Een wachtwoord moet niet aan te passen zijn!
Je kan 'm eventueel resetten. Maar je slaat wachtwoorden op in versleutelde string md5(); sha1(); hash(); of een combinatie van.
Maar aanpassen dat is gewoon geen optie...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2008 20:17:00
Quote Anchor link
Algemene opmerking: als je formuliervelden geen name attribuut hebben, worden er geen waardes verstuurd.
 
Armaron

Armaron

15/04/2008 00:01:00
Quote Anchor link
Dumbass me had verkeerde naam genomen. Als je Paswoord voor het veld gebruikt en je wil Passwoord meegeven zal het niet werken. /blush
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.