Paswoord op pagina's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens

jens

11/08/2005 20:03:00
Quote Anchor link
Hallo,
Is het mogelijk om de pagina's
news_new.php
news_list.php
news_edit.php
te beveiligen met een gwn paswoordje?
http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/365
van dit script
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 13:14:42
 
Legolas

Legolas

11/08/2005 22:16:00
Quote Anchor link
ja =)
 
Jens

jens

11/08/2005 22:50:00
Quote Anchor link
en hoe weet iemand dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2005 00:15:00
Quote Anchor link
Ja.

Als je op deze manier vragen blijft stellen kom je niet zo ver denk ik. Als ik jou was zou ik eens rondsnuffelen in de tutorials op deze site. Daar is al heel wat te vinden.
 
Jens

jens

12/08/2005 10:55:00
Quote Anchor link
jah als je op deze manier hier antwoorden krijgt kom je idd niet ver
http://www.phpfreakz.nl/
daar helpen ze u
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2005 11:08:00
Quote Anchor link
jens:
jah als je op deze manier hier antwoorden krijgt kom je idd niet ver
http://www.phpfreakz.nl/
daar helpen ze u

Dan ga je lekker daar heen.

Hier wordt iedereen altijd geholpen. Alleen er wordt wel verwacht dat de vraagsteller zelf ook iets doet. En in jouw geval stel je ja/nee vragen, nou daar wordt op geantwoord.

Maar laat eens iets zien wat je al hebt geprobeerd. Geef eens een stukje code waar je op vastloopt.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

12/08/2005 11:29:00
Quote Anchor link
Beste jens,

Wellicht is een inlogsysteem een oplossing waarbij jij dan als enig lid fungeerd en alleen jij acces hebt tot de door jou gekozen pagina.
Deze pagina's kan je op verschillende manieren beveiligen en hier zijn bij tutorials op deze site meer dan genoeg voorbeelden.

Zelf ben ik ook een "startende" PHP'ster en kan je uit eigen ervaring met dit forum en deze site vertellen dat de mensen meer dan bereid zijn je te helpen mits je zelf ook inzet en pogingen laat zien!!!

Suc6 met alles!!
Groet, lissy
 
Jens

jens

12/08/2005 12:34:00
Quote Anchor link
als je et zegt
kheb dus 3 pagina's zeer eenvoudig te beveiligen zonder mysql gwn 1 paswoord ik heb hier ergens een nieuwsbrief gehaald en die heeft een zeer handig login systeem
http://www.thefunmachine.be/nieuwsbriefversturen.php
gebruikersn jens
pasw jens
Ik zou dit willen voor die pagina's mag voor elke pagina apart zijn geeft allemaal niet
hoe doe ik dit?
Gewijzigd op 12/08/2005 12:36:00 door jens
 
Roy Bongers

Roy Bongers

12/08/2005 13:04:00
Quote Anchor link
zoek eens naar sessions ( $_SESSION ). of cookies ( $_COOKIE )

Dit zijn gewoon variabelen die onthouden worden zodat je die op meerdere pagina's kan gebruiken. Door deze een waarde te geven bijv:
$_SESSION['username'] = 'jens';
kun je vervolgens op je pagina's kijken als je ingelogt bent. bijv met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if (isset($_SESSION['username']) && $_SESSION['username'] == 'jens')
{

// hier je pagina.
}
else
{
 echo 'inloggen aub';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.