pay.nl API custom fields

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

04/02/2023 10:04:58
Quote Anchor link
Beste allemaal

Met PHP curl probeer ik de betaalmethode te krijgen, maar het lijkt niet te werken:
Hij blijft aangeven:

Quote:
“{"status":"FALSE","error":"Invalid Method Call to getService. Missing argument(s): serviceId."}”


Is er voor de API koppeling geen php mogelijk? of moet dit per se via de SDK?
uitgaande van: https://docs.pay.nl/developers?shell#services

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
$headers = [
                "Authorization: Basic xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx",
                "cache-control: no-cache",
                "Content-Type: application/x-www-form-urlencode",
            ];
          
$curl = curl_init();
curl_setopt_array($curl, array(
    CURLOPT_URL => 'https://rest-api.pay.nl/v16/Transaction/getService/json',
    CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,
    CURLOPT_TIMEOUT => 0,
    CURLOPT_FOLLOWLOCATION => true,
    CURLOPT_POST => true,
    CURLOPT_POSTFIELDS => array('serviceId' => 'SL-xxxxxxx')
));
curl_setopt($curl, CURLOPT_HTTPHEADER, $headers);
 
$response = curl_exec($curl);
$errno = curl_errno($curl);
 
curl_close($curl);
print_r($response);
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:42:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2023 11:25:07
Quote Anchor link
Het zou ongetwijfeld wel via cURL kunnen, maar waarom zou je het wiel opnieuw willen uitvinden, als de SDK voor je klaarligt?

Gebruik bij voorkeur Composer (lokaal kan ook):
composer require paynl/sdk

En includeer je AutoLoader, plaats de eventuele namespace en gaan met de banaan.
Gewijzigd op 04/02/2023 11:27:45 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.