PayPal: Description

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »
Chris Avontuur

Chris Avontuur

09/11/2010 17:25:24
Quote Anchor link
Als ik een betaling naar PayPal stuur vanuit een Joomla extension krijg ik automatisch de description: "Payment" Ik wil deze vervangen door de tekst "Registration: yyyymmddxxx" Waarbij "yyyymmddxxx" Het Registratie nummer voorstelt.
Iemand een idee hoe ik dat aanpak? (via een POST/GET vatiabele?)

PS het gaat niet om het maken van het registratienummer dat werkt prima... Alleen het versturen van de tekst!)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:47:46
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

09/11/2010 17:27:47
Quote Anchor link
laat mij je code eens zien
dan kan ik verder kijken
 
Pim -

Pim -

09/11/2010 17:37:10
Quote Anchor link
Dan zal je in de documentatie van die Joomla! extension moeten kijken.
 
Chris Avontuur

Chris Avontuur

09/11/2010 17:46:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if ($length >= 1 && $length <= 4) {
    if ($paymenttype == 1) {
        $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_donations&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&amount=" . $amount . "&no_shipping=0&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dDonationsBF&charset=UTF%2d8&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
    }
else if ($paymenttype == 2) {
        $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&amount=" . $amount . "&no_shipping=0&no_note=1&tax=0&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dBuyNowBF&charset=UTF%2d8&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
    }
else if ($paymenttype == 3) {
        $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_cart&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&amount=" . $amount . "&add=1&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dShopCartBF&charset=UTF%2d8&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
    }
else if ($paymenttype == 4) {
        if ($length == 1) {
            $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-subscriptions&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dSubscriptionsBF&charset=UTF%2d8&a3=" . $amount . "%2e00&p3=1&t3=D&src=1&sra=1&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
        }
else if ($length == 2) {
            $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-subscriptions&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dSubscriptionsBF&charset=UTF%2d8&a3=" . $amount . "%2e00&p3=1&t3=W&src=1&sra=1&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
        }
else if ($length == 3) {
            $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-subscriptions&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dSubscriptionsBF&charset=UTF%2d8&a3=" . $amount . "%2e00&p3=1&t3=M&src=1&sra=1&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
        }
else if ($length == 4) {
            $header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-subscriptions&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dSubscriptionsBF&charset=UTF%2d8&a3=" . $amount . "%2e00&p3=1&t3=Y&src=1&sra=1&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
        }
    }

    if ($paymentlocation != "") {
        $header = $header . "&lc=" . $paymentlocation;
    }

    header($header);
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2010 17:47:34 door Chris Avontuur
 
Chris Avontuur

Chris Avontuur

11/11/2010 16:46:04
Quote Anchor link
Dit is GEEN BUMP maar de oplossing!

Voor het geval iemand met het zelfde probleem:

Ik heb het op gelost door de links aan te passen:

OUDE CODE:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$header
= "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-subscriptions&business=" . $paypal_email . "&item_name=" . $paypal_org . "&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dSubscriptionsBF&charset=UTF%2d8&a3=" . $amount . "%2e00&p3=1&t3=M&src=1&sra=1&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
?>


NIEUWE CODE:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$invoice
= "yyyymmddxxx" #wordt gevuld door een functie!
$header = "Location: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-subscriptions&business=" . $paypal_email . "&item_name=Invoice:" . $invoice . "&no_shipping=1&no_note=1&currency_code=" . $currency_code . "&bn=PP%2dSubscriptionsBF&charset=UTF%2d8&a3=" . $amount . "%2e00&p3=1&t3=M&src=1&sra=1&return=" . $paypalreturn . "&cancel=" . $paypalcancel;
?>


Zoek de verschillen en kleur de plaatjes!
Gewijzigd op 11/11/2010 16:53:03 door Chris Avontuur
 
Pim -

Pim -

11/11/2010 17:41:47
Quote Anchor link
Kijk eens naar http://php.net/manual/en/function.http-build-query.php
Daar kan je je code veel mooier mee maken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.