pdf en php. nieuw bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels Beckers

Niels Beckers

01/01/2007 22:51:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met een (klein?) vervelend probleem.
Ik heb nu een script waarmee ik een bestaand doc.pdf kan updaten dit gaat allemaal goed. Nu wil ik in plaats van te updaten de pdf pagina opslaan onder een andere naam in een andere map.
bv factuur nummer = 1 dus ik wil alles opslaan in de map factuur met de naam 1.pdf (directory is beveiligd met htacces).

Mijn vraag is hoe doe ik dit, hoe begin ik er aan.

In het script staat dit stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$name
= 'doc.pdf';
//Save to local file
$f=fopen($name,'wb');
if(!$f)
$this->Error('Unable to create output file: '.$name);
fwrite($f,$this->buffer,strlen($this->buffer));
fclose($f);

?>


Ik maak gebruik van een fpdf class.

Alvast bedankt Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:45:27
 
Jelmer -

Jelmer -

01/01/2007 23:01:00
Quote Anchor link
heel simpel gedacht: eerst kopiëren naar de andere map en dan bewerken?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/01/2007 23:05:00
Quote Anchor link
Oke bedankt om het meedenken Jelmer,

ik weet niet of hier een functie voor is maar (naar mijn kennis) doe ik het zo:

eerst bestand openen fet fopen. En erna het opslaan in de submap.
Of is hier een andere functie voor?
Edit:
Ik heb de functie Copy gevonden.
ik zal alvast even proberen als ik er niet uit kom hoor je van me.

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.