PDF genereren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
G.

G.

25/10/2007 18:20:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben een website aan het maken en met heel veel producten daar op.
De klant wil dat elke 'productpagina' een eigen pdf krijgt zxodat mensen de pdf kunnen opslaan en door kunnen sturen etc etc.

Nu vraag ik me af hoe genereer je zo'n PDF file?

Ik kan er bijzonder weinig over vinden namelijk.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:10:17
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 18:22:00
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 18:24:00
Quote Anchor link
De pdf functies zijn op php,net te vinden.

pdf_activate_item()
pdf_add_annotation()
pdf_add_bookmark()
pdf_add_launchlink()
pdf_add_locallink()
pdf_add_nameddest()
pdf_add_note()
pdf_add_outline()
pdf_add_pdflink()
pdf_add_table_cell()
pdf_add_textflow()
pdf_add_thumbnail()
pdf_add_weblink()
pdf_arc()
pdf_arcn()
pdf_attach_file()
pdf_begin_document()
pdf_begin_font()
pdf_begin_glyph()
pdf_begin_item()
pdf_begin_layer()
pdf_begin_page()
pdf_begin_page_ext()
pdf_begin_pattern()
pdf_begin_template()
pdf_begin_template_ext()
pdf_circle()
pdf_clip()
pdf_close()
pdf_close_image()
pdf_close_pdi()
pdf_close_pdi_page()
pdf_closepath()
pdf_closepath_fill_stroke()
pdf_closepath_stroke()
pdf_concat()
pdf_continue_text()
pdf_create_3dview()
pdf_create_action()
pdf_create_annotation()
pdf_create_bookmark()
pdf_create_field()
pdf_create_fieldgroup()
pdf_create_gstate()
pdf_create_pvf()
pdf_create_textflow()
pdf_curveto()
pdf_define_layer()
pdf_delete()
pdf_delete_pvf()
pdf_delete_table()
pdf_delete_textflow()
pdf_encoding_set_char()
pdf_end_document()
pdf_end_font()
pdf_end_glyph()
pdf_end_item()
pdf_end_layer()
pdf_end_page()
pdf_end_page_ext()
pdf_end_pattern()
pdf_end_template()
pdf_endpath()
pdf_fill()
pdf_fill_imageblock()
pdf_fill_pdfblock()
pdf_fill_stroke()
pdf_fill_textblock()
pdf_findfont()
pdf_fit_image()
pdf_fit_pdi_page()
pdf_fit_table()
pdf_fit_textflow()
pdf_fit_textline()
pdf_get_apiname()
pdf_get_buffer()
pdf_get_errmsg()
pdf_get_errnum()
pdf_get_font()
pdf_get_fontname()
pdf_get_fontsize()
pdf_get_image_height()
pdf_get_image_width()
pdf_get_majorversion()
pdf_get_minorversion()
pdf_get_parameter()
pdf_get_pdi_parameter()
pdf_get_pdi_value()
pdf_get_value()
pdf_info_font()
pdf_info_matchbox()
pdf_info_table()
pdf_info_textflow()
pdf_info_textline()
pdf_initgraphics()
pdf_lineto()
pdf_load_3ddata()
pdf_load_font()
pdf_load_iccprofile()
pdf_load_image()
pdf_makespotcolor()
pdf_moveto()
pdf_new()
pdf_open_ccitt()
pdf_open_file()
pdf_open_gif()
pdf_open_image()
pdf_open_image_file()
pdf_open_jpeg()
pdf_open_memory_image()
pdf_open_pdi()
pdf_open_pdi_page()
pdf_open_tiff()
pdf_pcos_get_number()
pdf_pcos_get_stream()
pdf_pcos_get_string()
pdf_place_image()
pdf_place_pdi_page()
pdf_process_pdi()
pdf_rect()
pdf_restore()
pdf_resume_page()
pdf_rotate()
pdf_save()
pdf_scale()
pdf_set_border_color()
pdf_set_border_dash()
pdf_set_border_style()
pdf_set_char_spacing()
pdf_set_duration()
pdf_set_gstate()
pdf_set_horiz_scaling()
pdf_set_info()
pdf_set_info_author()
pdf_set_info_creator()
pdf_set_info_keywords()
pdf_set_info_subject()
pdf_set_info_title()
pdf_set_layer_dependency()
pdf_set_leading()
pdf_set_parameter()
pdf_set_text_matrix()
pdf_set_text_pos()
pdf_set_text_rendering()
pdf_set_text_rise()
pdf_set_value()
pdf_set_word_spacing()
pdf_setcolor()
pdf_setdash()
pdf_setdashpattern()
pdf_setflat()
pdf_setfont()
pdf_setgray()
pdf_setgray_fill()
pdf_setgray_stroke()
pdf_setlinecap()
pdf_setlinejoin()
pdf_setlinewidth()
pdf_setmatrix()
pdf_setmiterlimit()
pdf_setpolydash()
pdf_setrgbcolor()
pdf_setrgbcolor_fill()
pdf_setrgbcolor_stroke()
pdf_shading()
pdf_shading_pattern()
pdf_shfill()
pdf_show()
pdf_show_boxed()
pdf_show_xy()
pdf_skew()
pdf_stringwidth()
pdf_stroke()
pdf_suspend_page()
pdf_translate()
pdf_utf16_to_utf8()
pdf_utf32_to_utf16()
pdf_utf8_to_utf16()
 

25/10/2007 18:38:00
 
G.

G.

26/10/2007 13:12:00
Quote Anchor link
lol @ SanThe :')

maar heeft niemand een 'werkend' voorbeeld oid?
 
Frank -

Frank -

26/10/2007 13:16:00
Quote Anchor link
Je zou natuurlijk even op de linkjes kunnen klikken en dan daar de voorbeelden er bij pakken...

STEEK DE HANDEN UIT DE MOUWEN!
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/10/2007 13:16:00
Quote Anchor link
heb je php.net al geprobeerd.

Offtopic:

aan de admins kunnen we dat als hulp eis gaan stellen...
 
G.

G.

26/10/2007 13:38:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 26.10.2007 13:16:
heb je php.net al geprobeerd.

Offtopic:

aan de admins kunnen we dat als hulp eis gaan stellen...


uiteraard. maar daar krijg je een module die je op de server als 'plugin' moet installen. mijn hoster vind dat geen probleem maar het is niet nodig merk ik nu.

die TCPDF ziet er iig goed uit en daar ga ik zo mee aan de gang.

Vroeg me meer af of iemand hier zelf zo iets geschreven had en wat minder omslachtig is. mja ff eten en ga ik is ff kijken.
 
Frank -

Frank -

26/10/2007 13:44:00
Quote Anchor link
Minder omslachtig? Even downloaden en installeren en klaar is kees. Oh ja, nog even een regel of 3, 4 code inkloppen om je eerste pdf te genereren...

Dit soort classes zijn juiste gemaakt om het eenvoudig te maken. Nog eenvoudiger is niet/nauwelijks mogelijk.
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/10/2007 14:03:00
Quote Anchor link
probeer dit eens....

http://www.hudzilla.org/php/11_4_2.php

en ik las in mijn gegevens dat je phpinfo() ff kunt chekken of pdf enabled is...
misschien overbodig maar toch
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.