PDF toon heel klein

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Liefhebber Laravel

Liefhebber Laravel

27/04/2018 09:57:01
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil in een bootstrap modal een PDF tonen in een iFrame. Maar na het laden toont de PDF super klein in de iFrame.

Afbeelding

Van zodra ik op de zoomknop klik, toont de PDF wel correct

Afbeelding

Hoe kan ik die grootte bepalen bij het laden van de pagina?

Bedankt!
Gewijzigd op 27/04/2018 09:58:47 door Liefhebber Laravel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:28:52
 
Liefhebber Laravel

Liefhebber Laravel

27/06/2018 09:29:45
Quote Anchor link
Ondertussen de oplossing gevonden. Blijkbaar toonde deze iframe content zo klein omdat de modal bij het laden van de pagina niet zichtbaar is.

Oplossing is dus om de iframe te herladen wanneer de modal opent.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#idModal').on('shown.bs.modal', function () {
    $('#idIframe').attr('src', $('#idIframe').attr('src'));
})
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.